- 23 Ağustos 2018
- 224
- 161
- 103
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Evet canimSeninkide dondurulmuş transfer mi canım ?
Yanlış değildir simi bu idrarda pızitif sonucumuz ? Bikez mi yaptın test senEvet canim
Sağlıkla gir çık İnşAllah herşey güzel olacakKızlar transfere geldim şimdi. Noluur bana da bi dua ediverin❤
Bugün iki ayrı markayla da yaptım. Cıktı yine.Yanlış değildir simi bu idrarda pızitif sonucumuz ? Bikez mi yaptın test sen
Uf ya ben daha korkudan eşime bile söyleyemedim napıcam ?Bugün iki ayrı markayla da yaptım. Cıktı yine.
Söyle sevinsin. Benim eşim havalarda uçuyor şu silik çizgi icinUf ya ben daha korkudan eşime bile söyleyemedim napıcam ?
Korkuyorum kuzum bu kadar erken çıkarmı idrarda hemen belirdi çünkü çizgiSöyle sevinsin. Benim eşim havalarda uçuyor şu silik çizgi icin
Taze transferlerde ilaç etkisi oluyormuş ama dondurulmuslarda olur mu bilmem. Benim 5. Ve 6. Günde çıkmadı. 8. Günde hafif çıktı. Bugün iki kere yaptım biraz daha belirgin. Yarın test günüm. Hakkımızda hayırlısı olsunKorkuyorum kuzum bu kadar erken çıkarmı idrarda hemen belirdi çünkü çizgi
Amin kuzum inşallah bemde iki gün sonra tekrar denicem ona göre söylerim artık eşime deTaze transferlerde ilaç etkisi oluyormuş ama dondurulmuslarda olur mu bilmem. Benim 5. Ve 6. Günde çıkmadı. 8. Günde hafif çıktı. Bugün iki kere yaptım biraz daha belirgin. Yarın test günüm. Hakkımızda hayırlısı olsun
Geçmiş olsun kuzum .inşallah hepsi döllenir yumurtalarının 5.güne kadar giderler inşallahBugün opu yapıldı ağrılıymış hakikaten. 7 yumurta toplandı, duruma göre Cumartesi veya Pazartesi transfer yapılacak. Nolur dua edin, lütfen
Yaaa kuzum benim yaa sendende guzel haberleri alcaz bekliyorum heycanlaYaaa inan ağladım kuzummmmm teyze yesin popişini☺
Cokkk kuzum cumayi bekliyorum iple tekrar kan vercem insallah saglikla yukselirNasıl mutlusun sen şimdi nasıl
Yok canisi unuturmuyum sizi hic igne yaptirmaya gittikte anca geldik
Kuzu ben napıcam bilmiyorum beynim durdu sanki kimseye söyleyemedim test ebakıp bakıp bu kadar erken çıkmaz yanlıştır diyorum bilmiyorum ..Cokkk kuzum cumayi bekliyorum iple tekrar kan vercem insallah saglikla yukselirsen ne zamn ypcan kuzum kan??
Amin Canım inşallah. Çok istiyorum hepsi beşinci güne dayansın. Seninde kanda pozitif haberini alalım en kısa sürede.Geçmiş olsun kuzum .inşallah hepsi döllenir yumurtalarının 5.güne kadar giderler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?