2019 EKiM TÜP BEBEK

Kolay geçer inşallah canımBebişin sıkı sıkı tutunsun sana

Korkuyorum kuzum bu kadar erken çıkarmı idrarda hemen belirdi çünkü çizgi
Taze transferlerde ilaç etkisi oluyormuş ama dondurulmuslarda olur mu bilmem. Benim 5. Ve 6. Günde çıkmadı. 8. Günde hafif çıktı. Bugün iki kere yaptım biraz daha belirgin. Yarın test günüm. Hakkımızda hayırlısı olsun

Amin kuzum inşallah bemde iki gün sonra tekrar denicem ona göre söylerim artık eşime de

Kızlarr hızlı okudum ama sanki iki pozitif gebelik gördüm. İnşallah kan da çıkar çok sevindim.
Pineapple senin transferin nasıl geçti arkadaşım?

Bugün opu yapıldı ağrılıymış hakikaten. 7 yumurta toplandı, duruma göre Cumartesi veya Pazartesi transfer yapılacak. Nolur dua edin, lütfen
Geçmiş olsun kuzum .inşallah hepsi döllenir yumurtalarının 5.güne kadar giderler inşallah

Cokkk kuzum cumayi bekliyorum iple tekrar kan vercem insallah saglikla yukselir sen ne zamn ypcan kuzum kan??
Kuzu ben napıcam bilmiyorum beynim durdu sanki kimseye söyleyemedim test ebakıp bakıp bu kadar erken çıkmaz yanlıştır diyorum bilmiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…