- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Gebelikaski
Kuzum bir saat oldu vereli iki saat demslrdiNe zaman çıkcak sonucun kuzummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bir saat oldu vereli iki saat demslrdiNe zaman çıkcak sonucun kuzummm
Belirtin varmı canım10. Günüm olacak insallah
Ooo sen bugünde yapsan çıkarmış.benim beşinci günğmdü transferden sonra çıktı idrar testinde tabi ilaçlardan değilse10. Günüm olacak insallah
Ayy insallah canim sen idrar ypmstin dimi?bu heyecanı yarın ben de yaşayacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun
Kuzum esine dednmi benmki hmn gorduOoo sen bugünde yapsan çıkarmış.benim beşinci günğmdü transferden sonra çıktı idrar testinde tabi ilaçlardan değilse
Hayır kuzum ama zor duruyorum annemle ablamda burdalar ama diyemedim kimseye yanlıştır diyeKuzum esine dednmi benmki hmn gordu
Bugün hicbir belirtim yok. Dün tüm gün sol kasığım ağrıdı bacağıma atıyordu hatta.Belirtin varmı canım
Sorun mu hemşireye falan ilaçlardan pozitif çıkarmı diye ben hala ordayımKuzum bir saat oldu vereli iki saat demslrdi
Yapmistim ama cok silikti canim.Ayy insallah canim sen idrar ypmstin dimi?
İnşAllah tutunumuştur her gün oldu mu ağrınBugün hicbir belirtim yok. Dün tüm gün sol kasığım ağrıdı bacağıma atıyordu hatta.
Ayy cok heycanli yaaHayır kuzum ama zor duruyorum annemle ablamda burdalar ama diyemedim kimseye yanlıştır diye ☺
Sor bakalim ama etkilemiyor canimSen ne zaman alcan sonucunu
Sorun mu hemşireye falan ilaçlardan pozitif çıkarmı diye ben hala ordayım
Sen de bi sor bakalım evet ben kime sorduysam etkilemiyo dediSor bakalim ama etkilemiyor canim
Iyi beklemissin canim kani ben bekleyemedimYapmistim ama cok silikti canim.
Yok canim etkilemez hcg yok cnkuSen de bi sor bakalım evet ben kime sorduysam etkilemiyo dedi
Hadi bakalım kuzum senin testin hayırlısıyla bi pozitif çıksında bakarsın bende veririmYok canim etkilemez hcg yok cnku
Yaaa inan ağladım kuzummmmm teyze yesin popişiniKizlarrr 34 cikti sonucum Rabbime binlerce kez sukurler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Seninkide dondurulmuş transfer mi canım ?Yapmistim ama cok silikti canim.
Nasıl mutlusun sen şimdi nasılKizlarrr 34 cikti sonucum Rabbime binlerce kez sukurler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah