- 8 Ekim 2019
- 72
- 27
- 18
- 36
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Bende transferimin 5.günündeyim beklemek çok stresli ama lütfen pozitif olun güzel düşünün güzel olsun herşey insallah ben öyle yapmaya çalışıyorumBugün tüp bebek öncesi iğnelerime başladım ve içim çok buruk, üzgün, ağlamaklıyım. Var mı derdimi paylaşacak arkadaşlar
Progesteronu ağızdan mı alıyosunuz kızlar ?
benim doktorum fitil şeklinde al dedi böyle daha etkili oluyormus sabah akşam 2 tane kullanıyorum. Düşük olmaması için çok önemli dedi doktorum tam saatinde kullanıyorumProgesteronu ağızdan mı alıyosunuz kızlar ?
Gunde 2 kez jel bide igne olarak kullaniyorum canim sen?Progesteronu ağızdan mı alıyosunuz kızlar ?
En az iki litre ic canim cok onemli suAklıma geldikçe içiyorum canım çok içmeye çalışıyorum
Bende 3 litreye yakın içmeye çalışıyorum kesinlikle çay kahve asitli içecek içmiyorum. Sonucta herşey embrişkolarımız içinEn az iki litre ic canim cok onemli su
Evet canım içmeye çalışıyorum bol bolEn az iki litre ic canim cok onemli su
Cok iyi yapiyosun canim ya bebislerimiz tutunsunBende 3 litreye yakın içmeye çalışıyorum kesinlikle çay kahve asitli içecek içmiyorum. Sonucta herşey embrişkolarımız için
Ic ic annesiEvet canım içmeye çalışıyorum bol bol
Hemen sabah olsunAmin canim .. bende diyarbakir bahcecide yaptirdim
Ayy valla agzindan bal damliyor kuzuHemen sabah olsuniçimden bi ses senin bebişinin tuttuğunu söylüyo ☺
Rabbim inşallah berkese nasip eder mutlu sonuçlar almayıAyy valla agzindan bal damliyor kuzuinsallah canim bende yerimde duramiyorum ya heycandan
Aminnn canim burda guzel haberlerimizi paylasicaz insllah inaniyorumRabbim inşallah berkese nasip eder mutlu sonuçlar almayı ☺
Canim yaa ben karnimi oksuyorum deli gbi karnimla konusuyorumAyyy canım içim bir hoş oldu yaaaa♥
Bende eşim her sabah konuşup işe gidiyoCanim yaa ben karnimi oksuyorum deli gbi karnimla konusuyorum
Canımsın Allah sana da kalbin gibi güzel hayırlı bi evlat versinKızlaaar yarınpineapple2 nin transferi vaaar bi dua edelim inşallah bi anne daha eklensn gruba
Amin canım inşallah çok heyecanlıyım çok endişeliyim değişik hissediyorum
Endişelenme zaten pek acı hissetmiyosjn sadece dua et Hz.zekeriyanın duası var onu oku hatta transfer sırasındaCanımsın Allah sana da kalbin gibi güzel hayırlı bi evlat versin ❤
Amin canım inşallah çok heyecanlıyım çok endişeliyim değişik hissediyorum
Canım benim bende öyle yapıyorumCanim yaa ben karnimi oksuyorum deli gbi karnimla konusuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?