- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Gebelikaski
Anladim canimÇıkana kadar beklerim olmadı en son test günümde yaptırırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canimÇıkana kadar beklerim olmadı en son test günümde yaptırırım
Benim yarin 6.gunum transferle birlikte yarin yapcam insallah cift cikarsa cesaretlendiririm senideYok transferin ertesi gününden itibaren 5. Gün. Sanırım 7’de yapıcam. Ama yapıp da çift çizgi görmüş birileri varsa cesaret bekyorum senin kaçıncı gün?
Canım benimde başım ağrıyor sabahtan beri geçmiyor normaldede başım ağrır ama bu sefer bi sağ bi sol şiddetli ilaçların yan etkisi herldeInsallah canimm sen nasilsin
Cesaret bekliyoruz senden kuzuBenim yarin 6.gunum transferle birlikte yarin yapcam insallah cift cikarsa cesaretlendiririm senide
Progesterona transfer sonrasimi basladn o cok agri yapiyor canimCanım benimde başım ağrıyor sabahtan beri geçmiyor normaldede başım ağrır ama bu sefer bi sağ bi sol şiddetli ilaçların yan etkisi herlde
Tamam canim gozumu kararttim benCesaret bekliyoruz senden kuzu
Allah razi olsun canim 5.gun embryosumu senin?Ay hadi inşallah. Sana dua edicem bu akşam
Ben transferden 5 gün önce başladım ama o zaman yapmıyodu baş ağrısı bu aralar ağrıyo benimdeProgesterona transfer sonrasimi basladn o cok agri yapiyor canim
Bende migren var ilk basladigimda cok agriyodu simdi yok cok sukurBen transferden 5 gün önce başladım ama o zaman yapmıyodu baş ağrısı bu aralar ağrıyo benimde
Evet canım. İlk denemem. Donmuş 5. Gün embriyosu. Geçen ay yapılcaktı ama tiroidim fırladı diye bu aya sarktı.Allah razi olsun canim 5.gun embryosumu senin?
Benimde ayni canim nerde yaptirdin?Evet canım. İlk denemem. Donmuş 5. Gün embriyosu. Geçen ay yapılcaktı ama tiroidim fırladı diye bu aya sarktı.
Yok canım önce başladım fena yaptı valla beniProgesterona transfer sonrasimi basladn o cok agri yapiyor canim
İstanbul’da memorial ataşehirBenimde ayni canim nerde yaptirdin?
Suyu ne kadar iciyosun canim??Yok canım önce başladım fena yaptı valla beni
Insallah hepimiz guzel haberler aliriz canimİstanbul’da memorial ataşehir
İnşallah. Mutlu haberlerimizi en kısa sürede paylaşmayı nasip etsin Allah. Sen nerde yaptırdın bu arada?Insallah hepimiz guzel haberler aliriz canim
Amin canim .. bende diyarbakir bahcecide yaptirdimİnşallah. Mutlu haberlerimizi en kısa sürede paylaşmayı nasip etsin Allah. Sen nerde yaptırdın bu arada?
Progesteronu ağızdan mı alıyosunuz kızlar ?Suyu ne kadar iciyosun canim??
Aklıma geldikçe içiyorum canım çok içmeye çalışıyorumSuyu ne kadar iciyosun canim??