- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Gebelikaski
DelircezBende eşim her sabah konuşup işe gidiyo☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DelircezBende eşim her sabah konuşup işe gidiyo☺
Canim rabbim yardimcin olsun insallah bebisin tutunur pozitif ol hepCanımsın Allah sana da kalbin gibi güzel hayırlı bi evlat versin ❤
Amin canım inşallah çok heyecanlıyım çok endişeliyim değişik hissediyorum
O bendede var canim insallah tuttuCanım benim bende öyle yapıyorum arada korku da sarıyor inşAllah diyorum oradadır
İnşallah canım ya bakalım yaşayıp görücezO bendede var canim insallah tuttu
Canım vücut yapıyordur hormonlar yükseldi ya hormon ilaçları sivilceleri çoğaltıyorKizlar benim adetim 13 ekimde ve sivilcem cikiyor ya cok moralim bozuldu yaaa
Sakın bozma moralini. Benim bi arkadaşım ergenliğine geri dönmüştü tedavide hormonlardan. Hatta benim gözğm çok korkuyodu o yüzden herkeste öyle olcak sanmıştım. Takma kafanı olumlu düşünKizlar benim adetim 13 ekimde ve sivilcem cikiyor ya cok moralim bozuldu yaaa
Kuzu benimde öyle biliyomusunKizlar benim adetim 13 ekimde ve sivilcem cikiyor ya cok moralim bozuldu yaaa
Insallah canım insallah herşey onlar içinCok iyi yapiyosun canim ya bebislerimiz tutunsun
Ay canim insallah iyiye isarettir..Kuzu benimde öyle biliyomusun ☹
Evet burda sizinle dertleşmek çok hoşKizlar valla sagolun moral oldunuz
İnşallah canım Bebişin sıkı sıkı tutunsun sana inşallahKizlar selam başlığı görünce daldım kusura bakmayın :) 14 Ekim pazartesi transferim var dualarinizi istiyorum rabbim hepimize pozitifi göstersin inşallah
5. Gün embriyosunda bile çok erken gününüz henüz hem transfer günü sayılmıyor üzülmeyin bişey çıkmazsa gününüzü bekleyin derimBenim yarin 6.gunum transferle birlikte yarin yapcam insallah cift cikarsa cesaretlendiririm senide
Aminn aminn canim benim insaallah. Yarin transfer dimi ayy insaallah insaallah cok guzel olumul gecer dualarimiz seninleAyy canım benim inşallah peş peşe güzel haberlerimizi vermeyi nasip eder Allahım. Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah Bugün 4. gün çok merak ediyorum yavrularımı
Evet kuzum yarın transfer çook heyecanlıyım. Allah hepinizden razı olsun inşallah dualarımızı kabul ederAminn aminn canim benim insaallah. Yarin transfer dimi ayy insaallah insaallah cok guzel olumul gecer dualarimiz seninle