- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
- Konu Sahibi Gebelikaski
Kızlar opudan sonraki 2.günüm gazdan, şişlikten yerde yuvarlanicam smdi. Agrida yapiyo sizdemi böyle oldunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dondurulmus canim yok catlatma ypmadim.. 4.gun ypmistim negatifti.. 6.gunum bugun tekrar yapiim dedim hic beklemiyodum ya ucuz testler vrya ondan insallah kandada gorurumCanım Angelnursee dondurulmuş muydu çatlatma iğnesi falan yapmadın dimi???? Süpeeerrrr bariz çizgi var
Evet canim bir hafta gcmedi benimKızlar opudan sonraki 2.günüm gazdan, şişlikten yerde yuvarlanicam smdi. Agrida yapiyo sizdemi böyle oldunuz
Kuzuuuu yaaa okadar mutlu oldum ki görünce inşallah bebişin senledirDondurulmus canim yok catlatma ypmadim.. 4.gun ypmistim negatifti.. 6.gunum bugun tekrar yapiim dedim hic beklemiyodum ya ucuz testler vrya ondan insallah kandada gorurum
Kuzuuuu sendede cikmiss yaaa cokk mutluyum yaaa ne dedim ikimizde hamisiz bnce dedim dimiiiKuzuuuu yaaa okadar mutlu oldum ki görünce inşallah bebişin senledir
Cokk bellii yaaa cok mutluyum yaaa erken gblkmi?Kızlar benimde 6.günüm böyle çıktı benim gördüğümü sizde görüyomusunuz?
Evde sadece o vardım onu yaptım canım Ama ben korkuyorum ilaçların etkisinden çıkar mı öylr ?Cokk bellii yaaa cok mutluyum yaaa erken gblkmi?
Ay canimm testin cok net maşallah yaaaaDondurulmus canim yok catlatma ypmadim.. 4.gun ypmistim negatifti.. 6.gunum bugun tekrar yapiim dedim hic beklemiyodum ya ucuz testler vrya ondan insallah kandada gorurum
Sen catlatma kullnmadnki kuzum bizimki donmustu.. ben 4.gun ilac etkisi vrmi dye yptim negatifti sanmam bu ilaclarin etkisi olmuyor cunkuEvde sadece o vardım onu yaptım canım Ama ben korkuyorum ilaçların etkisinden çıkar mı öylr ?
Kuzum insallah kandada cikar ucuz testlrden pek guvenemedimAy canimm testin cok net maşallah yaaaa
Bu çizgiyi görmek için üç yıl bekledim şimdide dopruluğundan korkuyorumSen catlatma kullnmadnki kuzum bizimki donmustu.. ben 4.gun ilac etkisi vrmi dye yptim negatifti sanmam bu ilaclarin etkisi olmuyor cunku
Canim ne yap biliymusun bidaha yapma günün gelene kadar. O büyüsün sende strese grmeKuzum insallah kandada cikar ucuz testlrden pek guvenemedim
Bende ayni kuzum 4 yil oldu dusugumde idrar ypmamistim ilk kez idrarda boyle gordum inanamiyorum ayni korkular bndede var gunlerdr 36.4 olan atesim simdi 37.1 olmusBu çizgiyi görmek için üç yıl bekledim şimdide dopruluğundan korkuyorum
Biz catlatma ypmdkki kuzum dger ilclrin hcg etkisi yok ki ben 4.gun negatf ckmstiAngelnursee kuzu çok heyecanlandım ben yaa ama bi tarafımda kendini kaptırma diyo korkuyorum ilaçların etkisidir diye
Ah kuzum bi bekleyebilsem ole zordayimkiCanim ne yap biliymusun bidaha yapma günün gelene kadar. O büyüsün sende strese grme
Benim de 14 ekim transfer inş .sizin kacıncı denemenız? Dondurulmus mu ? Regl gununuz neydi son ay?Kizlar selam başlığı görünce daldım kusura bakmayın :) 14 Ekim pazartesi transferim var dualarinizi istiyorum rabbim hepimize pozitifi göstersin inşallah