• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Bendede pco görüntüsü var toplamadan önce 450y e2 değerim artmadı doktor da şaşırdı ama hiç bi sıkıntı olmadı bunlara takılmayın dr unuza güveniyorsanız hiç aklınıza incik cıncık detay şeyleri takmayın 🤗
Saol canım. Doktoruma çok güveniyorum, ama bahçecide geçen ay görüşmüştüm, östrojen seviyen çok yükselirse bir ay bekleyebiliriz demişlerdi, pazartesi taze transfer yapılacak. Ondan merak ettim.

Saol canım. Doktoruma çok güveniyorum, ama bahçecide geçen ay görüşmüştüm, östrojen seviyen çok yükselirse bir ay bekleyebiliriz demişlerdi, pazartesi taze transfer yapılacak. Ondan merak ettim.
Ay inşallah güzel haberlerinizi okuruz burdan 🤗

Kizlar bugun ignede ikinci gunum ama adet olacakmisim gibi sol bacagim asiri kasiliyo.belimde ve kasigimda da agri var,bacagimdaki kde cok olmasa da.sizin de olmus muydu?

Kızlarrr hiç erken test yapan var mı? Bugün 5. Günüm. Acaba kaçıncı günde idrar denesem ? Var mı erkenden idrar yapıp deneyenler?

Kızlarrr hiç erken test yapan var mı? Bugün 5. Günüm. Acaba kaçıncı günde idrar denesem ? Var mı erkenden idrar yapıp deneyenler?
Hayır yok bende istiyorum yapmak ama korkuyorum.Transfer gününü sayınca mı 5.günün

Back