• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Merhaba hanımlar sohbetinizi okudum aranıza katılmak istedim:) benim de 6. Denemem transferden sonraki 5. Günüm bugün hem heyecanlıyım hem de korkuyorum. İstemeden de olsa belirti arıyorum göğüslerimi kontrol ediyorum acaba bir değişiklik var mı diye. Bi gün bu yolda kafayı yemesek iyi! 🤦‍♀️😬

Merhaba hanımlar sohbetinizi okudum aranıza katılmak istedim:) benim de 6. Denemem transferden sonraki 5. Günüm bugün hem heyecanlıyım hem de korkuyorum. İstemeden de olsa belirti arıyorum göğüslerimi kontrol ediyorum acaba bir değişiklik var mı diye. Bi gün bu yolda kafayı yemesek iyi! 🤦‍♀️😬
Ilkinde ben de surekli bisi ariyodum ama burda takip ettigim kdriyla hic belirtisi olmayanlar pozitifi goruyor/dusuk yapmiyor

Ilkinde ben de surekli bisi ariyodum ama burda takip ettigim kdriyla hic belirtisi olmayanlar pozitifi goruyor/dusuk yapmiyor
Düne kadar ben de hiç aramadım hatta çoğu zaman unuttum bile. Hiç yatayım dinleneyim demedim ilk günden bu yana hep dışarıdayım gezdim sevdiğim şeyleri yaptım. En iyisi ben yine yapacak bir şeyler bulayım:)

aynen gerçekten heyecanlı düşünmesi bile insanı heyecanlandırıyor düşünsene o yumurtalar aslında senin çocuğun sayılır bekliyorsun büyüsünler gelişsinler diye yani mucize gibi çok ilginç :) allahım inşallah seninde yumurtalarına sağlık güç versin hayırlısıyla da önce karnına sonra kucağına al sağlıkla :dua:
Aynen tam bi mucize. Her akşam 8de arıcam doktoru bebelerim nasıl diye çook değişik bi his. Amin canım senin de yumurtaların sağlıkla toplanıp pozitif sonuca ulaşsın inşallah 🙏🏻 İlk denemeniz mi?

Düne kadar ben de hiç aramadım hatta çoğu zaman unuttum bile. Hiç yatayım dinleneyim demedim ilk günden bu yana hep dışarıdayım gezdim sevdiğim şeyleri yaptım. En iyisi ben yine yapacak bir şeyler bulayım:)
Kesinlikle :) kafayi mesgul tutmak en iyisi,becerebiliyosaniz.benim 1 sn bile aklimdan cikmamisti transferde 🙈

merhaba kızlar bende 26 eylülde başladım tedaviye bu sabah kontrole gittim yumurta sayımın iyi olduğunu ama önemli olanın kalitesi olduğunu söyledi doktor. pazartesi de tekrar kontrole gideceğim. sanırım salı ya da çarşamba toplama işlemi yapılacak. sabırsızlıkla bekliyorum. birde kasıklarımda karnımda şişlik ve ağrı oluyor şuan normal midir sizde yaşadınız mı?
İgne yapiyorsun demi canim yada herhangi bir hormon tedavisi görüyorsun ya ondan normal galiba bnde de olmustu

Sen ne zaman haber alıcaksın yumurtalardan canım ben çok sabırsızlanıyorum ya :) bi de kaç yaşındaydın ben 29um genelde herkes benden genç burda :)
Aradilar bugun canim 8 tane toplanmisti 6 tane embriyo elde edilmis daha tabi Pazartesi tekrar goruscez dedi aradan yine azalanlar olabilir dedi gelisenler olcak dedi oyle iste hayirlisi bakalim. Bn 26 yasindayim canim 9 aylik evliyim henuz bu ilk deneme. Senin dha önce denemen oldu mu

Allah im insaallah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 🤲🏻

Aradilar bugun canim 8 tane toplanmisti 6 tane embriyo elde edilmis daha tabi Pazartesi tekrar goruscez dedi aradan yine azalanlar olabilir dedi gelisenler olcak dedi oyle iste hayirlisi bakalim. Bn 26 yasindayim canim 9 aylik evliyim henuz bu ilk deneme. Senin dha önce denemen oldu mu
Benim de ilk deneme canım 14 aylık evliyim endometriozis nedeniyle gebe kalamadım. 6 tanenin hepsi inşallah gider 5. güne canım 🙏🏻 Hem heyecanlı hem endişeliyim çok değişik hissediyorum ya

Endometriosis teşhisi nasil kondu?
10 yıl önce konmuştu ameliyat olmuştum. Geçen yıl kistim tekrarladı ultrasonla tanı kondu. Ultrasonda belli ediyormuş kendini ama tabi kistim yokken de her regl dönemi şikayet yaşadığım oluyordu. İdrar yaparken vs.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.benim de dün oldu transfer işlemim.
Hayırlısı olsun ben de göreyim inşallah transfer gününü. Sağlıkla tutunsun bebişiniz inşallah.

Back