2019 EKiM TÜP BEBEK

Güzel haberler bizi umut oluyor lütfen olumlu sonuç alan arladaşlar hikayelerini de paylaşsın bizimle
Hikayem kısaca ilk istediğim ayda kendiliğinden gebelik oldu sonra 8. Haftada kalp durması ve kürtaj sonra 1.5 yıla yakın denedik olmadı tüp bebeğe karar verdik doktor rahim filmime baktı tüplerin enfeksiyon olmuş dedi sonra iki tüp alındı ekimin 3 nde opu oldum 28 yumurta toplandı 4 tanesi 5. Güne gitti donduruldu sonra 1 si 24. Nde transfer edildi 8. Günde tahlil yaptım

Maşallahhh ne güzel haberler Kasım ayı hep böyle güzel haberler alırız inşallah hepinizi tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin darısı isteyen herkesin başına

Maşallahhh ne güzel haberler Kasım ayı hep böyle güzel haberler alırız inşallah hepinizi tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin darısı isteyen herkesin başına
Çok teşekkürler aminn hepimize inşallah

maşallah, demek ki bebiş tutundu. nasipse ne olsa da gelir bebişin, merak etme. hayırlı olsun, artık tebrikleri kabul etmeye başlamalısın bence :)

Merhaba arkadaşlar benim hikayem uzun ve zorlu Manisa'da yaşıyorum 10 yıllık evliyim 2 defa normal yolla oluşan ama devam etmeyen gebeliğim var sorun pko pıhtılaşma ve ilaçlara rağmen gelişmeyen gebelik 2 tüp 1 aşılama tüp bebeğin bir taneside pozitifken kanamayla sonlandı bulunduğum şehirde yaptırdım tüp bebeklerimi uzun bir aradan sonra bir tanıdık vesilesiyle İstanbul'da tedavi olmaya başladım o kadar aksilikler yaşadım ki tedavim 6 ay boyunca uzadı ohss oldum yumurtalarım donduruldu şehir dışından git gel zor ve yorucu bir süreç 18 Ekim'de dondurulmuş 2 embriyo ilentransferim oldu doktorum ondan Allah razı olsun öncesinde iyi bir insan baba gibi şefkatli ve işinin ehli bir doktor 6 yilmadan uğraştı benimle farklı tedaviler uyguladı prp ve rahime çizik attı ve kortizon kullandım vücut bebeği kabul etsin diye ve sonunda güzel mükâfatimizi aldık 30 Ekim transferin 12. Gününde değerim 799 çıktı ve havalara uçtuk doktorumla birlikte ağladık şükürler olsun ki daha sonra Manisa ya döndüm şimdi pazartesi günü muayene olmak için bekliyorum bir yandan da korkuyorum Allahım inşallah bu defa sevindirir beni ve bekleyen tüm arkadaşlarimi

Öncelikle hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alın inşallah bende 17 ekimde transfer oldum pozitif cok sukur Bende türkiyenin bir ucundan bir ucuna gittim geldim o yüzden seni cok iyi anlıyorum. Manisa daki doktorunuz adı neydi acaba?

Canım hayırlı olsun seninde sonucun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Manisa'da ki tedavilerim olumsuz sonuçlandı son tedavimi İstanbul da yaptırdım o doktorumu sordun acaba

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip.etsin bizede dua edin bende haftaya pazartesi sonuçlarımı alicam

Canım hayırlı olsun seninde sonucun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Manisa'da ki tedavilerim olumsuz sonuçlandı son tedavimi İstanbul da yaptırdım o doktorumu sordun acaba
Manisa da ki doktorunu sormustum canım bende manisada tedavi oldum da ondan benimde 9. Gün 125 11. Gün de 500 cıktı canım degerim bir daha da gitmedim on gün sonra git dedi doktorum ama biraz daha beklemeyı düşünüyorum. İnşallah görürsün keseyiii Kac haftalık oluyorsun simdi

Manisa'da grandmedicalde Nahit ataya gidiyordum oda çok iyi biriydi ama nasip olmadi

Doktorumun söylediğine göre yarın 5 haftalık olacağım Allah izin verirse canım sen manisada kime gittin nasibe bak burda denk gelmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…