2019 EKiM TÜP BEBEK

Dondurulmuş 2 embriyo konuldu canım benim ağustosta donduruldu prp ve rahime çizik atıldı rahim dinlendirildi
Rahimim dinlendirilmesi cok önemli ya benim ısrarlarımla taze transfer yaptık tabi ki negatif oldu 23 yumurta toplanmıstı benden doktorum transferi sonra yapalım dedi ama biz ısrar ettik. Benimde 2 tane dondurulmus cok sukur tuttu

Pko da yumurta çok oluyo ama hepsi devam etmiyo canım bende pkoluyum.29 tane toplanmıştı ama 5.güne 8 emnriyom kaldı ve şuan hamileyim☺
İlaç dozunuz nasıldı ben gonal f 150 dozunda uygaldım 18 yumurta toplandı ama 5. Güne iki embryo ulaştı kalite 3 4 BB dediler ama olumsuz oldu

İlaç dozunuz nasıldı ben gonal f 150 dozunda uygaldım 18 yumurta toplandı ama 5. Güne iki embryo ulaştı kalite 3 4 BB dediler ama olumsuz oldu
225 le başladım sonlara doğru 125 le bitirdik ama ohss oldum sonucunda çok yumurtam oldu tabi 14 u dollendi yarısı 1. Kaliteydi o ay dondurdu hemen doktorum transferi erteleyip rahimi dinlendirdik

canım ne mutlu size mutlu sona ulaşmışsınız. Allah kucağınıza da sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah.. İstanbul’daki doktorunuzun ismi neydi acaba. Ve merkeziniZin

canım ne mutlu size mutlu sona ulaşmışsınız. Allah kucağınıza da sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah.. İstanbul’daki doktorunuzun ismi neydi acaba. Ve merkeziniZin
Canimm teşekkür ederim aminn inşallah Allahım herkese mutlu sonlar nasip etsin sonunda babada ben şehir dışından geldim İstanbul Mecidiyeköy de çevre Hastanesi'nde hürkan akyol doktorum Allah ondan razı olsun aylar boyunca elimi hiç bırakmadı 7 24 aradı halimi hatrimi sordu beni motive etti bir baba gbi şefkat dolu bir insan her muayenemde sarılarak yolculadi beni 10 yıldır hiç bir doktordan böyle muamele görmedim ben

Kızlar dün transferim oldu, ilk denemem, inşallah kucaklarımız bebişlerimizle dolar transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz, bana ilaç eklenmedi normal mi ya? Kullandığım ilaçlar coraspin, estrofem 2×2, prolutex ampul (göbekten sabah ve akşam 1 iğne) kalçadan iğne ve vajinal bişey yok ben de. Sizin ilaçlar ne

Benimde dun oldy hangi hastanede oldunuz esrofem 2×2 coraspin progestan igne folik asit kullaniyorum pazartesi sonuc benim insallahh

Benim de dün oldu hadi hayırlısı bakalım
Kullandığım ilaçlar estrofem, progestan iğne, crinone jel, kan sulandırıci clexan göbekten iğne.

Bahçeci de oldum, siz hangi hastane? Progestan iğne göbekten mi? Herkesin kalçadan çok acıtan bir iğne kullandığını görünce merak ettim.
Mega medipol ayse karahasanoğlu iğne kalçadan çok kötü durumdayım.doktor üç gün tuvalet yemek dışında kalkma dedi iğne yerlerin ağrısından da yatamıyorum bana iki embriyo transfer edildi biri 5aa diğeri bir tik daha az kalitesi dedi ilk denemem benimde tek koyar sanıyordum rahim iyi durumda şansın yüksek olsun dedi

arkadaşlar bugün çooooooooooook kötüyüm. sabah sabah bi şekilde bu konudan dolayı evde gerginlik yaşandı. gene başa döndük. eşim yine gelgit modu. neymiş 2 haftadır susuyormuş ta onunda patlamak hakkıymış. ama yani sözleri kırıcı oluyor. sabahtan beri tükendim ağlamaktan. bana diyo ki sen istemiyorsun sırf benim için denedin belkide, gönlünden geçmediği için belki olmadı diyo bilmemne. nasıl kırıldım anlatamam.. ben salak mıyım kendime 3 yıldır onca ilacı enjekte edeyim onca acıyı çekeyim. çoğunuz biliyor ne sülük kaldı ne hacamat ne bitkisel ilaçlar, kaç hastane kaç dr değiştirdim. sırf bu yüzden işimden ayrıldım. kariyerimin içine ettim en kritik zamanda işi bıraktım. şimdi iş bulamıyorum. tek maaşa kaldık. tüm bu hayal kırıklıklarının üstüne evde tek başıma zaman geçirmeye oyalanmaya çalışıyorum. hazıra dağ dayanmaz. onun sıkıntısı ayrı , hayat pahalılığı ayrı, yok onu hayallerinden etmişim o ayrı dert. can mı dayanıtr buna.

o kadar stresten dolayı boyun fıtığım azmış heralde. bi haftadır sağ kolum boynum coştu. ağrıdan kıvranıyorum. çarşamba dr a gideceğim baktırayım ne durumda. gerekirse fizik tedaviye başlayım hazır evdeyken. diyecek hiçbişeyim yok . gene pozitifliğim darmadağın oldu. o kadar hassas bir konu ki bu, bir sözleri ile erkekler bizi yıkabiliyor. onca emeğime laf söyledi. yıkıldım yaaa.. ben becerememişim tutunamamış embriyolar. sinirle de olsa kalbinden söylemesede beni yıkmaya yetti. isyan ettim resmen. Allah niye üstüste dert keder verir. yarın öbürgünde sen çok bunalımsın diye beni istemez allah bilir.. tövbe tövbe yaa, Rabbim kurtarsın bu durumdan. yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…