- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #3.101
Tayfun özçakır bir tanecik doktorummDoktorumun söylediğine göre yarın 5 haftalık olacağım Allah izin verirse canım sen manisada kime gittin nasibe bak burda denk gelmek
Bende aşılamami ona yaptirmistim 2013 yılında o Zaman grandmedicalde çalışıyordu sende haber ver mutlaka canım inşallah güzel haberlerle gelirizTayfun özçakır bir tanecik doktorummözel klinik ama işlemleri grandmedicalde yapıyor
Rahimim dinlendirilmesi cok önemli ya benim ısrarlarımla taze transfer yaptık tabi ki negatif oldu 23 yumurta toplanmıstı benden doktorum transferi sonra yapalım dedi ama biz ısrar ettik. Benimde 2 tane dondurulmusDondurulmuş 2 embriyo konuldu canım benim ağustosta donduruldu prp ve rahime çizik atıldı rahim dinlendirildi
İlaç dozunuz nasıldı ben gonal f 150 dozunda uygaldım 18 yumurta toplandı ama 5. Güne iki embryo ulaştı kalite 3 4 BB dediler ama olumsuz olduPko da yumurta çok oluyo ama hepsi devam etmiyo canım bende pkoluyum.29 tane toplanmıştı ama 5.güne 8 emnriyom kaldı ve şuan hamileyim☺
225 le başladım sonlara doğru 125 le bitirdik ama ohss oldum sonucunda çok yumurtam oldu tabi 14 u dollendi yarısı 1. Kaliteydi o ay dondurdu hemen doktorum transferi erteleyip rahimi dinlendirdikİlaç dozunuz nasıldı ben gonal f 150 dozunda uygaldım 18 yumurta toplandı ama 5. Güne iki embryo ulaştı kalite 3 4 BB dediler ama olumsuz oldu
reçete
canım ne mutlu size mutlu sona ulaşmışsınız. Allah kucağınıza da sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah.. İstanbul’daki doktorunuzun ismi neydi acaba. Ve merkeziniZinMerhaba arkadaşlar benim hikayem uzun ve zorlu Manisa'da yaşıyorum 10 yıllık evliyim 2 defa normal yolla oluşan ama devam etmeyen gebeliğim var sorun pko pıhtılaşma ve ilaçlara rağmen gelişmeyen gebelik 2 tüp 1 aşılama tüp bebeğin bir taneside pozitifken kanamayla sonlandı bulunduğum şehirde yaptırdım tüp bebeklerimi uzun bir aradan sonra bir tanıdık vesilesiyle İstanbul'da tedavi olmaya başladım o kadar aksilikler yaşadım ki tedavim 6 ay boyunca uzadı ohss oldum yumurtalarım donduruldu şehir dışından git gel zor ve yorucu bir süreç 18 Ekim'de dondurulmuş 2 embriyo ilentransferim oldu doktorum ondan Allah razı olsun öncesinde iyi bir insan baba gibi şefkatli ve işinin ehli bir doktor 6 yilmadan uğraştı benimle farklı tedaviler uyguladı prp ve rahime çizik attı ve kortizon kullandım vücut bebeği kabul etsin diye ve sonunda güzel mükâfatimizi aldık 30 Ekim transferin 12. Gününde değerim 799 çıktı ve havalara uçtuk doktorumla birlikte ağladık şükürler olsun ki daha sonra Manisa ya döndüm şimdi pazartesi günü muayene olmak için bekliyorum bir yandan da korkuyorum Allahım inşallah bu defa sevindirir beni ve bekleyen tüm arkadaşlarimi
Canimm teşekkür ederim aminn inşallah Allahım herkese mutlu sonlar nasip etsin sonunda babada ben şehir dışından geldim İstanbul Mecidiyeköy de çevre Hastanesi'nde hürkan akyol doktorum Allah ondan razı olsun aylar boyunca elimi hiç bırakmadı 7 24 aradı halimi hatrimi sordu beni motive etti bir baba gbi şefkat dolu bir insan her muayenemde sarılarak yolculadi beni 10 yıldır hiç bir doktordan böyle muamele görmedim bencanım ne mutlu size mutlu sona ulaşmışsınız. Allah kucağınıza da sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah.. İstanbul’daki doktorunuzun ismi neydi acaba. Ve merkeziniZin
Benimde dun oldy hangi hastanede oldunuz esrofem 2×2 coraspin progestan igne folik asit kullaniyorum pazartesi sonuc benim insallahhKızlar dün transferim oldu, ilk denemem, inşallah kucaklarımız bebişlerimizle dolartransferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz, bana ilaç eklenmedi normal mi ya? Kullandığım ilaçlar coraspin, estrofem 2×2, prolutex ampul (göbekten sabah ve akşam 1 iğne) kalçadan iğne ve vajinal bişey yok ben de. Sizin ilaçlar ne
Bahçeci de oldum, siz hangi hastane? Progestan iğne göbekten mi? Herkesin kalçadan çok acıtan bir iğne kullandığını görünce merak ettim.Benimde dun oldy hangi hastanede oldunuz esrofem 2×2 coraspin progestan igne folik asit kullaniyorum pazartesi sonuc benim insallahh
Sonuç 11 Kasım mı? Benim de 13 Kasım test günü dediler. 5.gün embriyosu idiBenimde dun oldy hangi hastanede oldunuz esrofem 2×2 coraspin progestan igne folik asit kullaniyorum pazartesi sonuc benim insallahh
Gebelikaski canim neden aglamaklisin sevinmen lazim.Hayirlisiyla basladin sonu da guzel olacak Allah'in izniyle.Ben de 1 ekimde İstanbul Tüp Bebek Merkezi Ozan Ozolcay da basliyorum Allah'in izniyle.Sabah doktorumuzla gorusmedeydik.Senin ilaclar ortalama ne tuttu canim.Bize 4 5 bin arasi dendi.
Üniversitelerde ne kadar peki bi bilginiz varmı acaba ücret konusundaCanım suan 5günlük ilaç verdi 1170tuttu ama 400 ü vitamin ilacı. Bize 3,4 bin tutar dedi. Sizin sorununuz ne canim. Ya bilmyrm canim tatli sanirm karnim hassas bölgemdi smdi balona igne sokuyorm sanki
Kızlar dün transferim oldu, ilk denemem, inşallah kucaklarımız bebişlerimizle dolartransferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz, bana ilaç eklenmedi normal mi ya? Kullandığım ilaçlar coraspin, estrofem 2×2, prolutex ampul (göbekten sabah ve akşam 1 iğne) kalçadan iğne ve vajinal bişey yok ben de. Sizin ilaçlar ne
İlaç fiyatı heryerde aynı üniverste hastanesi olmasi malesef degstirmyo 4bin tutar.tüp bebekte 8bin civari hastaneye göre artar azalırÜniversitelerde ne kadar peki bi bilginiz varmı acaba ücret konusunda
Mega medipol ayse karahasanoğlu iğne kalçadan çok kötü durumdayım.doktor üç gün tuvalet yemek dışında kalkma dedi iğne yerlerin ağrısından da yatamıyorum bana iki embriyo transfer edildi biri 5aa diğeri bir tik daha az kalitesi dedi ilk denemem benimde tek koyar sanıyordum rahim iyi durumda şansın yüksek olsun dediBahçeci de oldum, siz hangi hastane? Progestan iğne göbekten mi? Herkesin kalçadan çok acıtan bir iğne kullandığını görünce merak ettim.
Sonucumda 11 kasım pazartesi dediSonuç 11 Kasım mı? Benim de 13 Kasım test günü dediler. 5.gün embriyosu idi
Üçümüz de hayırlı haberler alırız inşallah pazartesiBenim de dün oldu hadi hayırlısı bakalım
Kullandığım ilaçlar estrofem, progestan iğne, crinone jel, kan sulandırıci clexan göbekten iğne.
Rabbim kalbine göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?