- Konu Sahibi Gebelikaski
- #3.061
İnşallah inşallahhhhHayırlı olsun canım Rabbim bize de nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallahhhhHayırlı olsun canım Rabbim bize de nasip etsin inşallah
Diyorum ya tek sıkıntım çok hafife alınmam. Transfer öncesi Hakan hocanın gerginliği yüzündeydi 100 hastam da 4 tanesi senin gibi oldu dedi. Nasip değilmiş saygı duyuyorum kendisine sadece ihtimalleri göz ardı ettiler. İkinci defa gitseydim çok daha sıkı tutup başarı getirebilirdi belki ama yüzde 70 olacak deyip zar zor transfer olunca sinirle doktor değişimine gittim. Rabbim hakkımızda hayırlısını versinBen ilk medikanada denedim pco olduğum halde doktorun beceriksizliği yüzünden hiç yumurtta topöayamadı ikinci denemem Zekai tahirde devlette bu denemede gebelik oluştu herşey güzel ilerler iken kese içinde bebek oluşmadı boş gebelikmiş kürtaj oldum ikinci denemem yine Zekai Tahir yine kanda beta hcg çıktı ama sonrasında ikiye katılamadı kimyasal gebelik dediler üçüncü devlette son hakkımı kullandım bunda benim hatam yüzünden çatlatma iğnesini Bi gün geç yaptım yumurta toplandı döllenme oldu ama kaliteli embryo değildi sonuç negatif daha sonrasında novartta Mehmet hocayla denedim 16 yumurta toplandı iki 3. Gün embriyosu transfer oldum yine kimyasal gebelik.şimdi anatolia da hakan hoca ile deniyorum 18 yumurta topladılar 5. Güne giden iki embryo transfer edildi şimdiye kadar gördüğüm tertip düzen çalışanların kalitesi beni tatmin etti
Nereye Gittiniz doktorunuz kim inşallah güzel sonuçlar alırsınızDiyorum ya tek sıkıntım çok hafife alınmam. Transfer öncesi Hakan hocanın gerginliği yüzündeydi 100 hastam da 4 tanesi senin gibi oldu dedi. Nasip değilmiş saygı duyuyorum kendisine sadece ihtimalleri göz ardı ettiler. İkinci defa gitseydim çok daha sıkı tutup başarı getirebilirdi belki ama yüzde 70 olacak deyip zar zor transfer olunca sinirle doktor değişimine gittim. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Diyorum ya tek sıkıntım çok hafife alınmam. Transfer öncesi Hakan hocanın gerginliği yüzündeydi 100 hastam da 4 tanesi senin gibi oldu dedi. Nasip değilmiş saygı duyuyorum kendisine sadece ihtimalleri göz ardı ettiler. İkinci defa gitseydim çok daha sıkı tutup başarı getirebilirdi belki ama yüzde 70 olacak deyip zar zor transfer olunca sinirle doktor değişimine gittim. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
[/QUOTE=
Evet HAKAN Hoca da, o negatif olan hastalardan biri benim maalesef ki Yine kendisine gidicem. Dondurulmuşum var 1 tane.Kendisine çok güveniyorum.
2. Tedavimi konya da olmuştum o ayrı bir olaydı ondan diyorum ikinciyi hakan hocayla yapsam daha hayrıma olurdu. 3. Tedavimi oldum gürgan klinik te çok memnunum. Hafife alınmak büyük sıkıntımdı bu kez aklımda ne kadar soru işareti varsa hepsini uyguladılar. Şunu da yapmadılar diyeceğim bir şey bırakmadılar.Nereye Gittiniz doktorunuz kim inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Tesekkur ederim sagolunBenim yazdigim vitaminlere bir goz atin .Cikolata kistini geriletiyormus. Benim ilk defa bu ay adetim cok hafif az kanamali pihtisiz gecti .ayrica yumurta kalitesine de arttiriyor yazdigim vitaminler .
Maşallahhh Rabbim korusun inşallah sakin olmakta fayda var bol bol dinleninKızlar bu bir muciZe mi ? Allah’ım şükürler olsun. Bugün tahlil günümdü. Değerim 47,4 çıktı hayırlısı hala kanamam var çok korkuyorum ama yükselior Allahım nolur sağlık ver ben ve benim gibi tüm kadınlara annelik duygusunu yaşat rabbim bu cumalar yüzüsuyu hürmetine
Maşallah canım inşallah güzel olacakKızlar bu bir muciZe mi ? Allah’ım şükürler olsun. Bugün tahlil günümdü. Değerim 47,4 çıktı hayırlısı hala kanamam var çok korkuyorum ama yükselior Allahım nolur sağlık ver ben ve benim gibi tüm kadınlara annelik duygusunu yaşat rabbim bu cumalar yüzüsuyu hürmetine
Allah senin de tamamına erdirsin olmayanlarla beraber inşallahArkadaşlar çok şükür kan sonucum çıktı Allah bana yıllar sonra bu değeri görmeyi nasip etti darısı isteyen bu yolda emek harcayan herkese olsun her duamda varsınız
İnşallah bakalım bu kanama normal değil ama Rabbimden ümit kesilmez yüceler yücesi mevlamMaşallahhh Rabbim korusun inşallah sakin olmakta fayda var bol bol dinlenin
Hayirli olsun Allah sağlıklı şekilde kucagina almayi nasıp etsin bizlerede nasıp.etsin insArkadaşlar çok şükür kan sonucum çıktı Allah bana yıllar sonra bu değeri görmeyi nasip etti darısı isteyen bu yolda emek harcayan herkese olsun her duamda varsınız
Vardır bunda da bir hayr inşallahİnşallah bakalım bu kanama normal değil ama Rabbimden ümit kesilmez yüceler yücesi mevlam
Hayırlı olsuun kacıncı gün kac cıktı degerinizArkadaşlar çok şükür kan sonucum çıktı Allah bana yıllar sonra bu değeri görmeyi nasip etti darısı isteyen bu yolda emek harcayan herkese olsun her duamda varsınız
Teşekkürler transfer günü hariç 8. Gün bugün 244 gibi bişi çıktı değerimHayırlı olsuun kacıncı gün kac cıktı degeriniz
Maşallah gayet iyiTeşekkürler transfer günü hariç 8. Gün bugün 244 gibi bişi çıktı değerim
İnşallah darısı keseye kalbe ve isteyen herkeseeMaşallah gayet iyi