- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
- Konu Sahibi Gebelikaski
- #3.041
Progestan cok acıtıyomu transferdn vazgecicem simdi heBen her gün sabah akşam 2 tane estrofem, crinone jel 1 tane, 2 ampul progestan iğne, coraspin ve folattro kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progestan cok acıtıyomu transferdn vazgecicem simdi heBen her gün sabah akşam 2 tane estrofem, crinone jel 1 tane, 2 ampul progestan iğne, coraspin ve folattro kullanıyorum
transferden niye vazgeçiyorsun canım, ben iğneden aklı çıkan biriyim merak etme 1 ampul kullanacaksan vurunurken acısı olmuyor pek ama sonrasında iyi masaj yapmak lazımProgestan cok acıtıyomu transferdn vazgecicem simdi he
Igneden korkmayan ben ,gecen hafta 3ampul ayni şiringada igne vuruldum hala popomun üstüne otramyrum ciglik attm yapilirken. E malum göbek ignelerimizde vardi .artik igne görmeye tahamül edemiyrumtransferden niye vazgeçiyorsun canım, ben iğneden aklı çıkan biriyim merak etme 1 ampul kullanacaksan vurunurken acısı olmuyor pek ama sonrasında iyi masaj yapmak lazım
Iğne ucu kalın mıydı acaba ondan olabilir. Benim ilk aldığım enjektörler 1 ampul için en küçük olanlardı siyah renkli iğne ucu kullandılar, şimdide 2 ampul için enjektör büyüdü iğnesi yeşildi ama ben küçük olanın iğnesini kullanmasını istiyorumIgneden korkmayan ben ,gecen hafta 3ampul ayni şiringada igne vuruldum hala popomun üstüne otramyrum ciglik attm yapilirken. E malum göbek ignelerimizde vardi .artik igne görmeye tahamül edemiyrum
Daha transferim gelmedi progestanin ignesini bilmiyrum ama arkadasimin poposunu gördm igne vurulck yer kalmamis mosmor. Herkesde acidgni söylüyo ondan sordumIğne ucu kalın mıydı acaba ondan olabilir. Benim ilk aldığım enjektörler 1 ampul için en küçük olanlardı siyah renkli iğne ucu kullandılar, şimdide 2 ampul için enjektör büyüdü iğnesi yeşildi ama ben küçük olanın iğnesini kullanmasını istiyorum
Bana reçete yazarken arnica jel verdiler iğneden sonra acıma morarma olmasın diye veriyoruz bununla masaj yaparsınız dediler eğer progestan verirlerse bi sorarsın bu jeli ya da başka bişey önerirlerDaha transferim gelmedi progestanin ignesini bilmiyrum ama arkadasimin poposunu gördm igne vurulck yer kalmamis mosmor. Herkesde acidgni söylüyo ondan sordum
Bilmiyodum canim onu sagolasin sen transfer oldun sanirmBana reçete yazarken arnica jel verdiler iğneden sonra acıma morarma olmasın diye veriyoruz bununla masaj yaparsınız dediler eğer progestan verirlerse bi sorarsın bu jeli ya da başka bişey önerirler
Evet 30 ekimde transfer oldum heyecanla bekliyorum test gününü sen ne zaman transfer olacaksınBilmiyodum canim onu sagolasin sen transfer oldun sanirm
Yaaa cok heycanli bi sürectr. Ben 2.adetimde gdicem rahimi hazrlicaklar bi ay. Benim daha var canim. Ya akintin oluymu ben smdi düsünyrm su gibi akintim oluyo benim. Transfer zamanida olursaEvet 30 ekimde transfer oldum heyecanla bekliyorum test gününü sen ne zaman transfer olacaksın
Transfer öncesi ve yumurta toplama zamanı vardı ama şu an yok gibi bende deYaaa cok heycanli bi sürectr. Ben 2.adetimde gdicem rahimi hazrlicaklar bi ay. Benim daha var canim. Ya akintin oluymu ben smdi düsünyrm su gibi akintim oluyo benim. Transfer zamanida olursa
tebrikler günün ilk güzel haberi gelmiş bile :) Allah bize de nasip etsin bu sevinci, sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Merhaba herkese uzun süredir sayfayı takip ediyorum 2 yıl önce kendiliğimden gebe kaldım ama maalesef kalbi durduğu için kürtaj oldum sonrasında 2 yıl içinde istedik ama olmadı en son tüplerimde enfeksiyon olduğunu öğrendim ve 2 tüpüm alındı ekimin 24 ünde tüp bebek transferim oldu 5. Gün Embiryosu transfer edildi bugün transfer günü hariç 8. Günüm sabah hem erken gebelik testi hemde normal test yaptım çift çizgi var bugün kan vereceğim inşallah değerlerimde güzeldir Allah hepimize sağlıkla süreci geçirmeyi kucaklarımıza almayı nasip etsin
Çok teşekkürler inşallah hepimize dua ediyorum hayırlı zamanda hepimize nasip etsin Allahım bu duyguyutebrikler günün ilk güzel haberi gelmiş bile :) Allah bize de nasip etsin bu sevinci, sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Rabbim bizedenasip etsin yarın da benim transferim inşallah bana da dua edinnn Hayırlı sı ile kalp atislarinida duyun insallahhMerhaba herkese uzun süredir sayfayı takip ediyorum 2 yıl önce kendiliğimden gebe kaldım ama maalesef kalbi durduğu için kürtaj oldum sonrasında 2 yıl içinde istedik ama olmadı en son tüplerimde enfeksiyon olduğunu öğrendim ve 2 tüpüm alındı ekimin 24 ünde tüp bebek transferim oldu 5. Gün Embiryosu transfer edildi bugün transfer günü hariç 8. Günüm sabah hem erken gebelik testi hemde normal test yaptım çift çizgi var bugün kan vereceğim inşallah değerlerimde güzeldir Allah hepimize sağlıkla süreci geçirmeyi kucaklarımıza almayı nasip etsin
Allah kolaylık versin inşallah çok güzel geçecektir hepimiz için güzel olsun inşallh süreçRabbim bizedenasip etsin yarın da benim transferim inşallah bana da dua edinnn Hayırlı sı ile kalp atislarinida duyun insallahh
Benim yazdigim vitaminlere bir goz atin .Cikolata kistini geriletiyormus. Benim ilk defa bu ay adetim cok hafif az kanamali pihtisiz gecti .ayrica yumurta kalitesine de arttiriyor yazdigim vitaminler .Bana da doktorum boyle aciklama yapmisti bu hastalik sende dogustan varmistir ama kist olmamıştır demisti ve genetik olabilecegini de söyledi teyzem ile ananem de bu kistten dolayi ameliyat olmuştu
Aynı gün transfer olmuşuz tebrik ederim inşallah herşey gönlünce olur belirti yaşadınmı dondurulmuş transfermiydi ben test yapamadım korkumdan yarın kan verecemMerhaba herkese uzun süredir sayfayı takip ediyorum 2 yıl önce kendiliğimden gebe kaldım ama maalesef kalbi durduğu için kürtaj oldum sonrasında 2 yıl içinde istedik ama olmadı en son tüplerimde enfeksiyon olduğunu öğrendim ve 2 tüpüm alındı ekimin 24 ünde tüp bebek transferim oldu 5. Gün Embiryosu transfer edildi bugün transfer günü hariç 8. Günüm sabah hem erken gebelik testi hemde normal test yaptım çift çizgi var bugün kan vereceğim inşallah değerlerimde güzeldir Allah hepimize sağlıkla süreci geçirmeyi kucaklarımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım Rabbim bize de nasip etsin inşallahMerhaba herkese uzun süredir sayfayı takip ediyorum 2 yıl önce kendiliğimden gebe kaldım ama maalesef kalbi durduğu için kürtaj oldum sonrasında 2 yıl içinde istedik ama olmadı en son tüplerimde enfeksiyon olduğunu öğrendim ve 2 tüpüm alındı ekimin 24 ünde tüp bebek transferim oldu 5. Gün Embiryosu transfer edildi bugün transfer günü hariç 8. Günüm sabah hem erken gebelik testi hemde normal test yaptım çift çizgi var bugün kan vereceğim inşallah değerlerimde güzeldir Allah hepimize sağlıkla süreci geçirmeyi kucaklarımıza almayı nasip etsin
Çok teşekkürler Dondurulmuştu evet aşırı adet sancısı ve üşüme başka birşey yoktu bende çok korktum hatta dün gece ağladım biraz iğne yaparken sabah kalktım yapıcam dedim inşallah kanda da alırız güzel sonucu hepimizdeAynı gün transfer olmuşuz tebrik ederim inşallah herşey gönlünce olur belirti yaşadınmı dondurulmuş transfermiydi ben test yapamadım korkumdan yarın kan verecem