• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

transferden niye vazgeçiyorsun canım, ben iğneden aklı çıkan biriyim merak etme 1 ampul kullanacaksan vurunurken acısı olmuyor pek ama sonrasında iyi masaj yapmak lazım
Igneden korkmayan ben ,gecen hafta 3ampul ayni şiringada igne vuruldum hala popomun üstüne otramyrum ciglik attm yapilirken. E malum göbek ignelerimizde vardi .artik igne görmeye tahamül edemiyrum

Igneden korkmayan ben ,gecen hafta 3ampul ayni şiringada igne vuruldum hala popomun üstüne otramyrum ciglik attm yapilirken. E malum göbek ignelerimizde vardi .artik igne görmeye tahamül edemiyrum
Iğne ucu kalın mıydı acaba ondan olabilir. Benim ilk aldığım enjektörler 1 ampul için en küçük olanlardı siyah renkli iğne ucu kullandılar, şimdide 2 ampul için enjektör büyüdü iğnesi yeşildi ama ben küçük olanın iğnesini kullanmasını istiyorum :olamaz:

Iğne ucu kalın mıydı acaba ondan olabilir. Benim ilk aldığım enjektörler 1 ampul için en küçük olanlardı siyah renkli iğne ucu kullandılar, şimdide 2 ampul için enjektör büyüdü iğnesi yeşildi ama ben küçük olanın iğnesini kullanmasını istiyorum :olamaz:
Daha transferim gelmedi progestanin ignesini bilmiyrum ama arkadasimin poposunu gördm igne vurulck yer kalmamis mosmor. Herkesde acidgni söylüyo ondan sordum

Daha transferim gelmedi progestanin ignesini bilmiyrum ama arkadasimin poposunu gördm igne vurulck yer kalmamis mosmor. Herkesde acidgni söylüyo ondan sordum
Bana reçete yazarken arnica jel verdiler iğneden sonra acıma morarma olmasın diye veriyoruz bununla masaj yaparsınız dediler eğer progestan verirlerse bi sorarsın bu jeli ya da başka bişey önerirler

Bana reçete yazarken arnica jel verdiler iğneden sonra acıma morarma olmasın diye veriyoruz bununla masaj yaparsınız dediler eğer progestan verirlerse bi sorarsın bu jeli ya da başka bişey önerirler
Bilmiyodum canim onu sagolasin sen transfer oldun sanirm

Evet 30 ekimde transfer oldum heyecanla bekliyorum test gününü sen ne zaman transfer olacaksın
Yaaa cok heycanli bi sürectr. Ben 2.adetimde gdicem rahimi hazrlicaklar bi ay. Benim daha var canim. Ya akintin oluymu ben smdi düsünyrm su gibi akintim oluyo benim. Transfer zamanida olursa

arkadaşlar pazar günü transfer oldum. bugün 5. günüm. adet olacak gibi ağrılarım oluyor gün içinde ara ara, bu olumlu bir belirti mi? tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirm.

Merhaba herkese uzun süredir sayfayı takip ediyorum 2 yıl önce kendiliğimden gebe kaldım ama maalesef kalbi durduğu için kürtaj oldum sonrasında 2 yıl içinde istedik ama olmadı en son tüplerimde enfeksiyon olduğunu öğrendim ve 2 tüpüm alındı ekimin 24 ünde tüp bebek transferim oldu 5. Gün Embiryosu transfer edildi bugün transfer günü hariç 8. Günüm sabah hem erken gebelik testi hemde normal test yaptım çift çizgi var bugün kan vereceğim inşallah değerlerimde güzeldir 🙏 Allah hepimize sağlıkla süreci geçirmeyi kucaklarımıza almayı nasip etsin🙏

Eklentiler

• 768436C5-5C98-45AB-AFE2-C5993D262B8A.jpeg
    768436C5-5C98-45AB-AFE2-C5993D262B8A.jpeg
    68,5 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba herkese uzun süredir sayfayı takip ediyorum 2 yıl önce kendiliğimden gebe kaldım ama maalesef kalbi durduğu için kürtaj oldum sonrasında 2 yıl içinde istedik ama olmadı en son tüplerimde enfeksiyon olduğunu öğrendim ve 2 tüpüm alındı ekimin 24 ünde tüp bebek transferim oldu 5. Gün Embiryosu transfer edildi bugün transfer günü hariç 8. Günüm sabah hem erken gebelik testi hemde normal test yaptım çift çizgi var bugün kan vereceğim inşallah değerlerimde güzeldir 🙏 Allah hepimize sağlıkla süreci geçirmeyi kucaklarımıza almayı nasip etsin🙏
tebrikler günün ilk güzel haberi gelmiş bile :) Allah bize de nasip etsin bu sevinci, sağlıkla :anneadayı::KK200:kucağına alırsın inşallah :)

Rabbim bizedenasip etsin yarın da benim transferim inşallah bana da dua edinnn Hayırlı sı ile kalp atislarinida duyun insallahh

Bana da doktorum boyle aciklama yapmisti bu hastalik sende dogustan varmistir ama kist olmamıştır demisti ve genetik olabilecegini de söyledi teyzem ile ananem de bu kistten dolayi ameliyat olmuştu
Benim yazdigim vitaminlere bir goz atin .Cikolata kistini geriletiyormus. Benim ilk defa bu ay adetim cok hafif az kanamali pihtisiz gecti .ayrica yumurta kalitesine de arttiriyor yazdigim vitaminler .

Aynı gün transfer olmuşuz tebrik ederim inşallah herşey gönlünce olur belirti yaşadınmı dondurulmuş transfermiydi ben test yapamadım korkumdan yarın kan verecem

Hayırlı olsun canım Rabbim bize de nasip etsin inşallah 🙏🤲

Aynı gün transfer olmuşuz tebrik ederim inşallah herşey gönlünce olur belirti yaşadınmı dondurulmuş transfermiydi ben test yapamadım korkumdan yarın kan verecem
Çok teşekkürler Dondurulmuştu evet aşırı adet sancısı ve üşüme başka birşey yoktu bende çok korktum hatta dün gece ağladım biraz iğne yaparken sabah kalktım yapıcam dedim inşallah kanda da alırız güzel sonucu hepimizde🙏

Back