- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #3.021
1 gün var aramızda bende 30 ekimde oldum, hiç belirti arama bence hemde güzel düşünmek lazım umutsuzluğa kapılma hemen, kimilerinde hiç belirti olmuyormuş ama pozitif sonuç alıyorlarArkadaslar.merhaba 29 ekimde 5. Gun embriyosu transfer oldum 2. Gunum tutunmaya dair belirti yok bel ve kasik agrisi sifir..zaten gecen ay da tutmamisti bu 2. Transfer resmen agrim olsun diye kendimi dinliyorum.ama yok yok
Haklisin ilk transferde aynen belirti yoktu ama umutluydum bu 2. Oldugu icin sanirim biraz negatif etkilendim..yine ayni husran olucak diye1 gün var aramızda bende 30 ekimde oldum, hiç belirti arama bence hemde güzel düşünmek lazım umutsuzluğa kapılma hemen, kimilerinde hiç belirti olmuyormuş ama pozitif sonuç alıyorlar
Hayır yapamadım cesaretim yok cumartesi günü kan verecem nerde tedavi gördünüz ilk denemenzimiMerhaba :) tek embriyo transfer edildi dondurulmuştu. Embriyolog çözme işleminden sonra bilgi için geldiğinde 5.gün blast embriyonuz yüzde yüz canlılıkla geri döndü dedi başka birşey demedi bu arada bende pcoyum senin tarihin çok yakınmış hiç test yapmadın mı
Güzel düşünelim güzel olsun canımHaklisin ilk transferde aynen belirti yoktu ama umutluydum bu 2. Oldugu icin sanirim biraz negatif etkilendim..yine ayni husran olucak diye
Evet ilk tüp bebek denemem bahçeci ankarada tedavi gördüm siz nerde tedavi gördünüzHayır yapamadım cesaretim yok cumartesi günü kan verecem nerde tedavi gördünüz ilk denemenzimi
Hadi insallahGüzel düşünelim güzel olsun canım
Bende bişey var mı yok mu inan bende bilmiyorum adet olacakmış hissi var sadece, jeli kullanmaya bugün başladım daha bi etkisi olmadı bazılarına transfer öncesi de veriyorlarmış sen ne zaman başlamıştınHadi insallahcanim sende varmi kasik bel agirisi falan bende tek gaz var hemde acayip soylemesi ayip crino jel yapiyormus onu da sanirim ?
24 kasimdan beri ya i transferden 5 gun once baslattilar.Benim eylul de olan transferim dogal ilacsizdi yani yumurtam kendiliginden buyudu gelisti ve catlatildi sonra 5 gun sonrasinda transfer oldum dogal siklus deniliyormus 29 ekimde olan transfer de strateji degistirelim dedi doktor ilacli basladik estrofem kullandim rahim hazirlandi iste saat 12 yi gecti 3. Gundeyim artikBende bişey var mı yok mu inan bende bilmiyorum adet olacakmış hissi var sadece, jeli kullanmaya bugün başladım daha bi etkisi olmadı bazılarına transfer öncesi de veriyorlarmış sen ne zaman başlamıştın
Bana neden vermediler acaba24 kasimdan beri ya i transferden 5 gun once baslattilar.Benim eylul de olan transferim dogal ilacsizdi yani yumurtam kendiliginden buyudu gelisti ve catlatildi sonra 5 gun sonrasinda transfer oldum dogal siklus deniliyormus 29 ekimde olan transfer de strateji degistirelim dedi doktor ilacli basladik estrofem kullandim rahim hazirlandi iste saat 12 yi gecti 3. Gundeyim artikne batma ne agrima bu kadar hissizlesmek beni ilk transferde yasadiklarima goturuyor deli olcam neyse dusun dusun bisey degismez embryo kalitesi de cok iyiydi onceki de bu da 5 gun a kalite embriyo ama olmayinca olmuyor
Bende bahçeci ankaraBen sisli memorial da yaptiriyorum sen nerede yaptirdin canim ?
Progestron hormonu icin vajina jeli verdiler gunde 2 kere ayrica gunde 3 kere estrofem aliyorum..tum tup bebek transferlerinde hatta asilamalarda dahi progestron jeli ya da ignesi kullanilir senin durumu pek anlamadim sen simdi hangi ilaclari kullabiyorsun pekiBana neden vermediler acabaprogestan iğne da yaptırıyor musun peki
Ama ben bir kere de kurtaj oldum bebeğin kalbi durdu benim au anda kahverengi akintim olmuyor ama ilk zamanlarda oluyordu hatta bu yuzden doktora gidip öğrenmiştim cikolata kistimin olduğunu simdi sadece adetin baslangicinda ve bitisinde oluyorGördügüm biçok kimyasal gebelik yaşayanlarin neredeyse hepsinde cikolata kisti var yani ne düsünecegmi bilemiyrum artk. Size bisey sorucam kahverengi akintiniz oluyomu
Bana da doktorum boyle aciklama yapmisti bu hastalik sende dogustan varmistir ama kist olmamıştır demisti ve genetik olabilecegini de söyledi teyzem ile ananem de bu kistten dolayi ameliyat olmuştuBu ay iki gun geldi ama az geldi, adetimin 3.gunu sanki devami gelmeyecek gibi normalde 7gun suruyor oncesinde de leke geliyor 9u buluyor malesef.
Cikolata kisti kiminde tutunmaya gebelige engel olmasa da kiminde malesef engel oluyor.kistin salgiladigi salgilar embriyoya engel oluyormus .birde ben 2016 dan beri tup seviyorum bugun kadar hic problemim yoktu hep sebebsiz deniyordu rahin filmi ,histereskopi ,hormonlar hep normaldi ,bianda cikolata kisti cikti.
Doktorum degismisti Eylulde dedigine gore endometriosis yillarca belirti vermezmis kendini belli etmez 7 8 yili buluyormus be malesef menopoza kadar devam ediyor,yani cikolata kistin olmasa da endometriosis hastasi oluyorsun .endometriosisin yumurtalikta kist olusturmasina cikolata kisti deniyor.
Evet ilk tüp bebek denemem bahçeci ankarada tedavi gördüm siz nerde tedavi gördünüz
İnşallah güzel sonuçlar alırsın bende anatolia da 6. Denemem kusura bakmayın sürekli soru sordum beklemek bu süreç çok stresliEvet ilk tüp bebek denemem bahçeci ankarada tedavi gördüm siz nerde tedavi gördünüz
6 sınıda orda mı yaptınız? Ben ilkini yaptım ikinci de doktor değiştim şimdi diyorum keşke ikinciye yine orya gitseydim ama kocaman bir amam var işte... 29 yaşıma yeni girmiştim evliliğimin birinci yılı yeni bitmişti. Yumurta rezervm çok iyidi. Baktığımızda tüp bebek için umutsuz ya da imkansız bir tablo yoktu ki hakan hoca yüzde 70 olur dedi hemşireler olma ihtimali olan ilk gruptasın dedi. İlaç dozunu çok düşük verdi ve takviye bir duruma gerek duymadı. Gonalf 150 ile başladım bitirdim. 8 yumurtam toplandı 6 sı olgundu 6 sı döllendi. 3. Güne bir tane zar zor kaldı Hakan hoca transfer öncesi neden böyle oldu bizde anlamadık dedi iki tane birinci kalite aniden durdu dedi. Transfer oldum sonuç negatif beni rahatsız eden şuydu transfer sonrası ne sizle alakalı ne bizle tamamen embriyonun kendiyle alakalıydı dedi. Hakan hoca yönlendirme yapacak size dedi kapattı bir daha da aramadılar. Sanırım çok ciddi bir hasta olarak görmedilerİnşallah güzel sonuçlar alırsın bende anatolia da 6. Denemem kusura bakmayın sürekli soru sordum beklemek bu süreç çok stresli
Ben ilk medikanada denedim pco olduğum halde doktorun beceriksizliği yüzünden hiç yumurtta topöayamadı ikinci denemem Zekai tahirde devlette bu denemede gebelik oluştu herşey güzel ilerler iken kese içinde bebek oluşmadı boş gebelikmiş kürtaj oldum ikinci denemem yine Zekai Tahir yine kanda beta hcg çıktı ama sonrasında ikiye katılamadı kimyasal gebelik dediler üçüncü devlette son hakkımı kullandım bunda benim hatam yüzünden çatlatma iğnesini Bi gün geç yaptım yumurta toplandı döllenme oldu ama kaliteli embryo değildi sonuç negatif daha sonrasında novartta Mehmet hocayla denedim 16 yumurta toplandı iki 3. Gün embriyosu transfer oldum yine kimyasal gebelik.şimdi anatolia da hakan hoca ile deniyorum 18 yumurta topladılar 5. Güne giden iki embryo transfer edildi şimdiye kadar gördüğüm tertip düzen çalışanların kalitesi beni tatmin etti6 sınıda orda mı yaptınız? Ben ilkini yaptım ikinci de doktor değiştim şimdi diyorum keşke ikinciye yine orya gitseydim ama kocaman bir amam var işte... 29 yaşıma yeni girmiştim evliliğimin birinci yılı yeni bitmişti. Yumurta rezervm çok iyidi. Baktığımızda tüp bebek için umutsuz ya da imkansız bir tablo yoktu ki hakan hoca yüzde 70 olur dedi hemşireler olma ihtimali olan ilk gruptasın dedi. İlaç dozunu çok düşük verdi ve takviye bir duruma gerek duymadı. Gonalf 150 ile başladım bitirdim. 8 yumurtam toplandı 6 sı olgundu 6 sı döllendi. 3. Güne bir tane zar zor kaldı Hakan hoca transfer öncesi neden böyle oldu bizde anlamadık dedi iki tane birinci kalite aniden durdu dedi. Transfer oldum sonuç negatif beni rahatsız eden şuydu transfer sonrası ne sizle alakalı ne bizle tamamen embriyonun kendiyle alakalıydı dedi. Hakan hoca yönlendirme yapacak size dedi kapattı bir daha da aramadılar. Sanırım çok ciddi bir hasta olarak görmediler ☹ transfer olduğumda yanımdaki kadın da benim gibi orda ilk olumsuz olmuş hatta bana sakın merkez değişme dedi ben ikinci şansı verdim bu sefer harika embriyolarım oldu kızım var bir tane şimdi ikinci için geldim dedi. Dondurulmuş transferi oldu gitti. Hakan hoca çok disiplinli hemşireleri çok ilgili merkezi temiz artısı çoktu bakınca hatta üçüncüyü Ankara da olduğum merkezde hakan hoca da neden başarısız oldu ki diye şaşırdılar saygı duyduklarını anladım. Bilmiyorum bana tek neden var zor bir vaka olmayaşım rahim tertemiz yumurta bol yaş genç yeni evli. Çok şükür maddi imkansızlık yok. Öyle bir denediler ikinciye gitsem durum farklı olurdu belki ama o an sağlıklı karar veremiyorsun. İnşallah senin başarılı olur canım
Her ay aynı sayı ve kalitede yumurta olmuyor muş bunu bilemeyiz dedi hakan hoca birazda şans yani önceki tedavilerimin başarısız olmasını buna bağladı tek Sorunumuz pco ama kısmet olmadı inşallah bu denememde her şey güzel olurBen ilk medikanada denedim pco olduğum halde doktorun beceriksizliği yüzünden hiç yumurtta topöayamadı ikinci denemem Zekai tahirde devlette bu denemede gebelik oluştu herşey güzel ilerler iken kese içinde bebek oluşmadı boş gebelikmiş kürtaj oldum ikinci denemem yine Zekai Tahir yine kanda beta hcg çıktı ama sonrasında ikiye katılamadı kimyasal gebelik dediler üçüncü devlette son hakkımı kullandım bunda benim hatam yüzünden çatlatma iğnesini Bi gün geç yaptım yumurta toplandı döllenme oldu ama kaliteli embryo değildi sonuç negatif daha sonrasında novartta Mehmet hocayla denedim 16 yumurta toplandı iki 3. Gün embriyosu transfer oldum yine kimyasal gebelik.şimdi anatolia da hakan hoca ile deniyorum 18 yumurta topladılar 5. Güne giden iki embryo transfer edildi şimdiye kadar gördüğüm tertip düzen çalışanların kalitesi beni tatmin etti
Ben her gün sabah akşam 2 tane estrofem, crinone jel 1 tane, 2 ampul progestan iğne, coraspin ve folattro kullanıyorumProgestron hormonu icin vajina jeli verdiler gunde 2 kere ayrica gunde 3 kere estrofem aliyorum..tum tup bebek transferlerinde hatta asilamalarda dahi progestron jeli ya da ignesi kullanilir senin durumu pek anlamadim sen simdi hangi ilaclari kullabiyorsun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?