2019 EKiM TÜP BEBEK

Rahîm dinlendirme yapılmayacaksa toplama işleminden sonra taze transfer yapılıyor, benim dondurulmuş transfer olduğu için 2 adetimle transfer hazırlığına başladık bugün transferim yapıldı
Merhaba embryo kaliteleriniz nasıldı bende pco yum transfer oldum beklemedemiyim 2 kasım test tarihim

Gördügüm biçok kimyasal gebelik yaşayanlarin neredeyse hepsinde cikolata kisti var yani ne düsünecegmi bilemiyrum artk. Size bisey sorucam kahverengi akintiniz oluyomu

Merhaba ,bende de cikolata kisti varmis boyutu kucuk ama benim heray yogun adet kanamam,agrilarim asiri olmasa da ,bagirsak problemlerim oluyor ve en buyuk sikinti 7 yildir hic gebe kalamadim be 4 negatif tup denemem oldu. Endometriosis tanisi eylulde kondu ve bende arastirmaya basladim endometriosis icin ne yapabilirim ne kullanabilirim ,arastirmalar sonucu Nac,resveratrol, dim plus ,arada calsiyum, omepa kullanmaya basladim 1aydir kullaniyorum ve hayatimda ilk defa adetim az agrili kanamam cok az pihtisiz (cok pihtili olurdu)bugun 3.gunum mesela hic gelmedi desem yeri . 1 ayda bukadar etki eder mi ben de saskinim ama ilk defa bukadar rahat adet donemi geciriyorum. Sizler de arastirin lutfen.

Ilk defa duyuyorum araştiricam bunu sagolun peki kahverengi akintiniz geliyomu bir diger sorum başka bi sorunmu var acaba ciko kisti transferden snra tutunmasina engel degil degerlerinizdemi bi sorun var acaba

Ilk defa duyuyorum araştiricam bunu sagolun peki kahverengi akintiniz geliyomu bir diger sorum başka bi sorunmu var acaba ciko kisti transferden snra tutunmasina engel degil degerlerinizdemi bi sorun var acaba
Bu ay iki gun geldi ama az geldi, adetimin 3.gunu sanki devami gelmeyecek gibi normalde 7gun suruyor oncesinde de leke geliyor 9u buluyor malesef.
Cikolata kisti kiminde tutunmaya gebelige engel olmasa da kiminde malesef engel oluyor.kistin salgiladigi salgilar embriyoya engel oluyormus .birde ben 2016 dan beri tup seviyorum bugun kadar hic problemim yoktu hep sebebsiz deniyordu rahin filmi ,histereskopi ,hormonlar hep normaldi ,bianda cikolata kisti cikti.
Doktorum degismisti Eylulde dedigine gore endometriosis yillarca belirti vermezmis kendini belli etmez 7 8 yili buluyormus be malesef menopoza kadar devam ediyor,yani cikolata kistin olmasa da endometriosis hastasi oluyorsun .endometriosisin yumurtalikta kist olusturmasina cikolata kisti deniyor.

Evet canım kitabını yazdım artk:) engel olan endometriozisse göremiyolar işte anca kiste döncek öyle. Ben doktoruma danıştım onu rahime koyduktan sonra onunla bi işimiz kalmiyo engel degil dedi salgiladgı sivi falan hikaye yani tutanin tutuyo. Zaten ilaclarla onu engelliyolar zamani gelnce olcak canim. Ya 2 aydir 14.güne kadar kahverengye dönük akintim bitmiyo sorucam bunu doktora noldu anlamadım. Canim dondurulmus embriyolarn varmi

Ben agustosta 4.tup bebege basladim ve 4embriyim 3.gun dondurdu .O ara cikolata kistim cikinca dondurduk .Aralikta tekrar toplama sonrasinda gecici menopoz uygulanacak sonra transfer insallah

Çok üzüldüm senin adına ama pes etmek yok illaki olacak olumlu sonuç alacaksın inşallah birgün inan buna rabbim en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın inşşalllah

Merhaba embryo kaliteleriniz nasıldı bende pco yum transfer oldum beklemedemiyim 2 kasım test tarihim
Merhaba :) tek embriyo transfer edildi dondurulmuştu. Embriyolog çözme işleminden sonra bilgi için geldiğinde 5.gün blast embriyonuz yüzde yüz canlılıkla geri döndü dedi başka birşey demedi bu arada bende pcoyum senin tarihin çok yakınmış hiç test yapmadın mı

Ben agustosta 4.tup bebege basladim ve 4embriyim 3.gun dondurdu .O ara cikolata kistim cikinca dondurduk .Aralikta tekrar toplama sonrasinda gecici menopoz uygulanacak sonra transfer insallah
Insallah hayirlsi olur canim benim ilk tüp denemem olcak

Sizin sorun neydi acabs
Bizim sorun yok sebepsiz infertilite eşimin degerleride iyi benimde yumurtalar gayet iyi hiç bir sıkıntı yok ama olmuyor 7 yıllık evliyim 2 negatif aşılamam ve 1 tüpbebek negatifim oldu hiç hamile kalmadım nedensiz doktor bile dedi nasıl olmaz bu değerlerle dedi ameliyat oldum olmadığı için Laparoskopik ve histeroskopi yapıldı temiz çıktı hepsi bir sıkıntı yok kısmet herşey ona inanıyorum artık

Kızlar birşey sormak.istiyorum dondurulmuş transfer oncesi ilişki yasakmi doktorum hicbirsey söylemedi bu konudaolsaydı söylerdi sanırım
Canım ilaçlı transfer oluyorsan yani rahim hazırlığı için estrafem kullanıyorsan onlar zaten yumurta üretimini baskılıyormuş. Dolayısıyla ilişkiyi yasaklamıyorlar. Ama ilaçsız transfer olacaksan ilişki yasak olmalı ( çünkü doğal yoldan hamile kalabilirsiniz). İki türlü transferi de yaşadım ikisinde de detaylı sormuştum..

Allah razi olsun çok korktum ilaçlı derken estrofem progestan rulid peridol kullanıyorum

Allah razi olsun çok korktum ilaçlı derken estrofem progestan rulid peridol kullanıyorum

Tamam canım sen yine ilk randevunda doktora sor ama ben sormuştum . Neden acaba hiç yasak vermediler diye. O da estrafem kullanıyorsun yumurtaların büyümedi o yüzden zaten istesen de doğal olmaz demişti..

Arkadaslar.merhaba 29 ekimde 5. Gun embriyosu transfer oldum 2. Gunum tutunmaya dair belirti yok bel ve kasik agrisi sifir..zaten gecen ay da tutmamisti bu 2. Transfer resmen agrim olsun diye kendimi dinliyorum.ama yok yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…