Yaşım 38 hatta 4 gün sonra 39.. Allahıma şükür ediyorum herşey için. Asla isyan etmiyorum ve etmicem.
10 cm çikolata kisti ile mücadele ediyorum. Tüpseklerden geçemiorum bazen adetken yürüyemiorum.
İçimde hala bir umut. İlk tüp bebek denememi americam hastanesi bülent urmanla yaptım. Sandım ki ( öyle denmişti çünkü ve bende araştırmıştım ) hemen tutucak. 11 yumurta 8 döllenen ve hepsini çöp yapan Amerikan Hastanesi. Ben transfer beklerken kendileri 5 e gitmek istiyor ve haberim bile yok! Nasıl olsun ilk denemem. Tabi hiç bi embriyom ( bana göre kuzularım) yaşamadı. Bu üzüntü yetmez gibi bi de asistanı demez mi eşime “ Arzu hanım için tüp bebek dahi kafi olmayabilir “ diye.
Geçen sene kasımdan bu sene kasıma. Psikiyatri ve ilaçla ruhumu toparlama çalıştım. Sonra teksen hocaya geldim. 27 eylülde başladım. 6 yumurta toplanabildi. 3 ü transfer oldu. 4. Gün beşe gidemez diye korktular.
2019 1 kasım test günüm. 28 ekim gecesi yani 8. Günün pembe akıntıyı işaret sanıp sevinirken bir de baktım inanılmaz bir kanama. Adetim tam 3 gündür.
Ben ilaçları bıraktım adetim jeli nası yapayım üzgünüm umutsuzum doktor çağırdı. Muayene oluorum dedi ki kese gibi bişi var arzu ve rahim henüz kalın bi kan ver dedi.
Verdim mucizeler için yalvararak. Beta transferimin 9. Günü 12 çıktı.
Sevinemiyorum ki... belki tutundu ama düşüyor bebeğim.. bilmiorum ki belki bana sımsıkı tutunup kucağıma gelicek.
Yarın 1 kasım. 3 kasım doğum günüm. Allahımdan en büyük hediyeyi diliyorum yalvararak istiyorum dua ediyorum.
Ama dedim ya asla isyan etmiyorum. Pes etmiyorum. Kalbim bu heyecana bile dayanmıyor ama tevekkül edip bekliyorum.
Kün fe Yekün ! Ya Evvalü ! Ya Varis ! Ya Mübdi
Allahım hepimizin dualarını adaklarını kabul etsin. Annelik mertebesine bizi ulaştırsın. Herkes için dua ediyorum. Herkesten de dua bekliyorum.
AllahIm neylerse güzel eyler. Olumlu ya da olumsuz ne olursa olsun vardır onun bildiği