- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #2.981
Ben ikinizi de yüreklendireyim yaşım 42 sayılır, iki denemem olumsuz şu an hiiiiç deneyesim yok ama hala acaba’m var :) o yüzden siz hiç pes etmeyin ben bile minik de olsa ümitlenebiliyorsam.. helehadi bende seni biraz daha yüreklendireyim ; yaşım 40 oldu :) devletten faydalanma imkanım yok , zaten bedenen de daha fazla tedaviyi kaldırasım yok.. Allahtan ümit kesilmez belki bi gün benimde kendi kendine olur
aynen dediğin gibi yaşamak için çok sebebimiz ve hayallerimiz var. Herkes hayallerine kavuşsun
Rabbim kalbine göre versinArkadaşlar selam , nasılsınız? yazamadım son günlerde. moralim kötü diye şehir dışından eski arkadaşlarım geldi. beraber güldük ağladık yedik içtik. biraz kafayı topladım. evde eşimle de durumlar daha iyi. olumsuz konuşmama kararı aldık. bir şekilde tüm bu acıların çekilmesi gerekiyormuş, ben o tedavileri olmak zorundaymışım ve bu olaydan da çıkarmamız gereken dersler varmış dedik. napayım ne diyeyim başka. öyle bitsin ayrılalım konuşmaları yapmıyorum. akışına bırakıp yaşayacağız. kasımda kısa bir tatil yapacağız. iş aramaya devam ediyorum. moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. anneli bebekli hamileli her reklama sinir olup moralimi bozuyorum da.. abi ne kadar da insanın içine işliyor. evlat sahibi olamayan yada evladını kaybeden insanları hiç hesaba katmadan çekmişler bu reklamları diliyorum.
bugün ekimin son günü, bu ay içimizden bazı dostlarımızdan çok güzel hepimizi sevindiren haberler aldık ama bazılarımızda ben gibi kayıplar yaşadı. senenin son aylarına girerken boynu bükük kalan ve gözü yaşlı tüm arkadaşlarımın en kısa sürede emeklerinin karşılığını alıp evlatlarına kavuşmasını dileyip, birbirine destek olan herkese teşekkür etmek şuan içimden gelen en güçlü duygu. Umuyorum Allah hepimizin yüzüne güler.
Sizin sorun neydi acabsBende yapayım diyorum dün akşam baya bir uğraştım ama olmaz dedi bu arada bende bursadayım ben uludağ üniversiteye gidiyorum şimdilik rapor hakkımı kullanıyorum
Ben ikinizi de yüreklendireyim yaşım 42 sayılır, iki denemem olumsuz şu an hiiiiç deneyesim yok ama hala acaba’m var :) o yüzden siz hiç pes etmeyin ben bile minik de olsa ümitlenebiliyorsam.. heleblueaqua sen sakın üzülme daha çok zaman var
[/QUO
Sen normal yolla mı gebe kalıp kürtaj oldun?Arkadaşlar İnan’ın hepinizin çabasını gayretini takdir ediyorum defalarca denemişsiniz okuduğum kadarıyla hem maddi hem manevi çok zor bir süreç ben daha başlamadım bile Rabbim hepinizin kucaklarını beşlerle doldursun
Benim doktorum hic öyle bseyden bahsetmedi canim. Gerçi opu zamani ilişki istesende yapamazsn zaten cinsel perhiz veriyoya :) ayni kapiya çıkıyo yaniBen bahceci de tedavi oldum oradaki hemşire dedi bana cnm
Harika bi psikoloji, hayat felsefesiKızlar çok tatlısınız ya :) heskes birbirini gönüllendrmek icin daha büyük yaslar yazmis.:) Ben yaninizda kücük kaliyorum belki ama yumurtalarim cokta kaliteli degl cikolata kistiyle ugrasiyrum heray akittigm kanin ,çektigm agrinin, hormon tedavisyle büyüyen gögsümdeki kistin , daha bircok sorunumun haddi hesabı yok. Ama şükürler olsunki bi yuvam var ailem var, yürüyebiliyorum, yüzümden gülümsemeyi eksik etmiyorum. Şöyle düşünün. Bu hayattan gecip gdicez ha cocugumuz olmus ha olmamis allah icin yaşiyoruz üzülmeyin hicbizaman. Birakin zamanimizi güzel dolduralim. Ugraşı bulalım SAHİP OLDUGUMUZ HERŞEYIN KIYMETINI BILELIM --transfer gününü beklerkenki duygular--
Bizlerede nasip oldugunda bu duyguların hepsini unutucaz. Az kaldı sabırOLMADI. Bu tek kelimeye ne hayallerimi ne dualarımı ne acılarımı ne gözyaşlarımı ne umutlarımı sığdıramazdım ama sığdı işte. Teselli edemem kendimi sadece rol yaparım biliyorum. Tarifi yok artık bu durumun yüreğim acıyor hem de çok. Neden Allahım neden..
Inanin okurken agladım benimde çiko kistim var ve sonumu göremiyorum. Adet günümde kimse inanmiyo agrıdan ayılıp bayılıyorum resmen yerlerde sürünüyorum ve artık yumurtlamaya kadar kahverengi akıntı geliyo 14 gün boyunca. Ama allah için yasadgmi hatirliyorum rahatliyorum elden bisey gelmiyo bu arada 5.güne gtmeden transfer eden bi merkez bulun. her merkezin prosedürü farklıYaşım 38 hatta 4 gün sonra 39.. Allahıma şükür ediyorum herşey için. Asla isyan etmiyorum ve etmicem.
10 cm çikolata kisti ile mücadele ediyorum. Tüpseklerden geçemiorum bazen adetken yürüyemiorum.
İçimde hala bir umut. İlk tüp bebek denememi americam hastanesi bülent urmanla yaptım. Sandım ki ( öyle denmişti çünkü ve bende araştırmıştım ) hemen tutucak. 11 yumurta 8 döllenen ve hepsini çöp yapan Amerikan Hastanesi. Ben transfer beklerken kendileri 5 e gitmek istiyor ve haberim bile yok! Nasıl olsun ilk denemem. Tabi hiç bi embriyom ( bana göre kuzularım) yaşamadı. Bu üzüntü yetmez gibi bi de asistanı demez mi eşime “ Arzu hanım için tüp bebek dahi kafi olmayabilir “ diye.
Geçen sene kasımdan bu sene kasıma. Psikiyatri ve ilaçla ruhumu toparlama çalıştım. Sonra teksen hocaya geldim. 27 eylülde başladım. 6 yumurta toplanabildi. 3 ü transfer oldu. 4. Gün beşe gidemez diye korktular.
2019 1 kasım test günüm. 28 ekim gecesi yani 8. Günün pembe akıntıyı işaret sanıp sevinirken bir de baktım inanılmaz bir kanama. Adetim tam 3 gündür.
Ben ilaçları bıraktım adetim jeli nası yapayım üzgünüm umutsuzum doktor çağırdı. Muayene oluorum dedi ki kese gibi bişi var arzu ve rahim henüz kalın bi kan ver dedi.
Verdim mucizeler için yalvararak. Beta transferimin 9. Günü 12 çıktı.
Sevinemiyorum ki... belki tutundu ama düşüyor bebeğim.. bilmiorum ki belki bana sımsıkı tutunup kucağıma gelicek.
Yarın 1 kasım. 3 kasım doğum günüm. Allahımdan en büyük hediyeyi diliyorum yalvararak istiyorum dua ediyorum.
Ama dedim ya asla isyan etmiyorum. Pes etmiyorum. Kalbim bu heyecana bile dayanmıyor ama tevekkül edip bekliyorum.
Kün fe Yekün ! Ya Evvalü ! Ya Varis ! Ya Mübdi
Allahım hepimizin dualarını adaklarını kabul etsin. Annelik mertebesine bizi ulaştırsın. Herkes için dua ediyorum. Herkesten de dua bekliyorum.
AllahIm neylerse güzel eyler. Olumlu ya da olumsuz ne olursa olsun vardır onun bildiği
İnsan bi şey söylemek istiyor ama ne diyeceğini bilmiyor, kelimelerin kifayetsiz kaldığı bi an daha. Tek söyleyebileceğim bi işe yarar mı bilmem ama yalnız değilsin. Geçip gidecek bu ağır günler arkadaşımOLMADI. Bu tek kelimeye ne hayallerimi ne dualarımı ne acılarımı ne gözyaşlarımı ne umutlarımı sığdıramazdım ama sığdı işte. Teselli edemem kendimi sadece rol yaparım biliyorum. Tarifi yok artık bu durumun yüreğim acıyor hem de çok. Neden Allahım neden..
hadi bende seni biraz daha yüreklendireyim ; yaşım 40 oldu :) devletten faydalanma imkanım yok , zaten bedenen de daha fazla tedaviyi kaldırasım yok.. Allahtan ümit kesilmez belki bi gün benimde kendi kendine olur
aynen dediğin gibi yaşamak için çok sebebimiz ve hayallerimiz var. Herkes hayallerine kavuşsun
Ben ikinizi de yüreklendireyim yaşım 42 sayılır, iki denemem olumsuz şu an hiiiiç deneyesim yok ama hala acaba’m var :) o yüzden siz hiç pes etmeyin ben bile minik de olsa ümitlenebiliyorsam.. heleblueaqua sen sakın üzülme daha çok zaman var
Kızlar bu tedaviyle tutmayan ama tedaviden sonra kendiliğinden hamile kalan çok duydum. Tedavi sırasında kullandığımız ilaçlar rahmi uyarıyormuş. Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de iki seneyi geçti mücadele ediyorum, kendimi bu konuda çok yorgun hissediyorum. Belki benle ilgili bir mevzu olsa çoktan boşvermiştim. En büyük sınav evlatla olan sınavmış. Size saçma gelecek belki ama bazen şükrediyorum, herkesin bir evlat sınavı varsa şu hayatta benimki de böyle zor kavuşmak olsun, doğduktan sonra beni evladımla sınama diye dua ediyorum. Gerçekten kendiliğinden hamile kalabiliriz, çok da büyük nimet olur.Kızlar çok tatlısınız ya :) heskes birbirini gönüllendrmek icin daha büyük yaslar yazmis.:) Ben yaninizda kücük kaliyorum belki ama yumurtalarim cokta kaliteli degl cikolata kistiyle ugrasiyrum heray akittigm kanin ,çektigm agrinin, hormon tedavisyle büyüyen gögsümdeki kistin , daha bircok sorunumun haddi hesabı yok. Ama şükürler olsunki bi yuvam var ailem var, yürüyebiliyorum, yüzümden gülümsemeyi eksik etmiyorum. Şöyle düşünün. Bu hayattan gecip gdicez ha cocugumuz olmus ha olmamis allah icin yaşiyoruz üzülmeyin hicbizaman. Birakin zamanimizi güzel dolduralim. Ugraşı bulalım SAHİP OLDUGUMUZ HERŞEYIN KIYMETINI BILELIM --transfer gününü beklerkenki duygular--Gebelikaski arkadaşım çok doğru söylüyorsun. Allah için yaşıyoruz. Şükredecek çok şeyimiz var. Rabbim yardım etsin hepimize. Gönlünüzden geçenler kabul olsun inşallah.
Eşimle evlatlık edinmeyi konuştum denemeden istemedi. O da haklı. Sonra insanların uzun süre deneyip olmadıktan ve evlat edindikten sonra kendi çocuklarının olduğunu duymaya başladım. Bende madem eşim sıcak bakmıyor dedim sokaktaki zor durumda bir kediyi sahiplendim geçen ay, galiba evden atmışlar yazık. Kedilerden nefret eden eşim bayılıyor şimdi ona, karşılıklı aşk yaşıyorlar. Olsun o da evlat sayılır. Umutluyum ben de mucizemi bekliyorum şimdiKızlar bende 2.ci deneme için hazırlanıyorum yaşım 39. Tüp bebek yaptırmak zorunda olduğumu duyduğu antan çok üzülmüştüm göz yaşlarım hep hazırdı çok duygusal olmuştum ve ya hiç bebeğim olmazsa korkusu vardı. Ama artık çok daha rahatım olmazsa da dünyanın sonu değil eşimle hayatımı yaşayacağız diyorum. Gerçekten şükür edecek çok şeyimiz var en önemlisi sağlık ve bizi her koşulda seven hayat arkadaşımız eşimiz var.
Hiç cocuğum olmayabilir diyorum ama gerçekten beni çok seven eşime sanki Allahım o yüzden bana bu kadar iyi yürekli eş vermiş diyorum. Onun bu konuda çok ısrarlı olmaması artık beni rahatlatıyor.
Hayat ne gösterir bilemem ama evlatlık da alabiliriz allahım nasıp ederse tabii ama eğer o da olmazsa isyan etmeyeceğim dedim. Eşimle dünyayı gezeriz onunla hayatımızı doya doya yaşayacağım diyorum yeterki sağliğimiz yerinde olsun. Rabbim nasip ederse eder etmezse hayırlısı bu diyip geçeceğiz artık.
Benim de çikolata kistlerim var bir sağ da 4.5 cm digeri solda 2 cm bir kere kurtaj bir kere kimyasal gebelik geçirdim sonra tüp bebek tedavisinde yumurtalar kalitesiz çıktı ve 2.gun oldu bu ikinci tüp denemem uzun protokol uygulaniyor pazartesi ipu var bakalim ne olacakInanin okurken agladım benimde çiko kistim var ve sonumu göremiyorum. Adet günümde kimse inanmiyo agrıdan ayılıp bayılıyorum resmen yerlerde sürünüyorum ve artık yumurtlamaya kadar kahverengi akıntı geliyo 14 gün boyunca. Ama allah için yasadgmi hatirliyorum rahatliyorum elden bisey gelmiyo bu arada 5.güne gtmeden transfer eden bi merkez bulun. her merkezin prosedürü farklı
Yaşım 38 hatta 4 gün sonra 39.. Allahıma şükür ediyorum herşey için. Asla isyan etmiyorum ve etmicem.
10 cm çikolata kisti ile mücadele ediyorum. Tüpseklerden geçemiorum bazen adetken yürüyemiorum.
İçimde hala bir umut. İlk tüp bebek denememi americam hastanesi bülent urmanla yaptım. Sandım ki ( öyle denmişti çünkü ve bende araştırmıştım ) hemen tutucak. 11 yumurta 8 döllenen ve hepsini çöp yapan Amerikan Hastanesi. Ben transfer beklerken kendileri 5 e gitmek istiyor ve haberim bile yok! Nasıl olsun ilk denemem. Tabi hiç bi embriyom ( bana göre kuzularım) yaşamadı. Bu üzüntü yetmez gibi bi de asistanı demez mi eşime “ Arzu hanım için tüp bebek dahi kafi olmayabilir “ diye.
Geçen sene kasımdan bu sene kasıma. Psikiyatri ve ilaçla ruhumu toparlama çalıştım. Sonra teksen hocaya geldim. 27 eylülde başladım. 6 yumurta toplanabildi. 3 ü transfer oldu. 4. Gün beşe gidemez diye korktular.
2019 1 kasım test günüm. 28 ekim gecesi yani 8. Günün pembe akıntıyı işaret sanıp sevinirken bir de baktım inanılmaz bir kanama. Adetim tam 3 gündür.
Ben ilaçları bıraktım adetim jeli nası yapayım üzgünüm umutsuzum doktor çağırdı. Muayene oluorum dedi ki kese gibi bişi var arzu ve rahim henüz kalın bi kan ver dedi.
Verdim mucizeler için yalvararak. Beta transferimin 9. Günü 12 çıktı.
Sevinemiyorum ki... belki tutundu ama düşüyor bebeğim.. bilmiorum ki belki bana sımsıkı tutunup kucağıma gelicek.
Yarın 1 kasım. 3 kasım doğum günüm. Allahımdan en büyük hediyeyi diliyorum yalvararak istiyorum dua ediyorum.
Ama dedim ya asla isyan etmiyorum. Pes etmiyorum. Kalbim bu heyecana bile dayanmıyor ama tevekkül edip bekliyorum.
Kün fe Yekün ! Ya Evvalü ! Ya Varis ! Ya Mübdi
Allahım hepimizin dualarını adaklarını kabul etsin. Annelik mertebesine bizi ulaştırsın. Herkes için dua ediyorum. Herkesten de dua bekliyorum.
AllahIm neylerse güzel eyler. Olumlu ya da olumsuz ne olursa olsun vardır onun bildiği
Evet canım normal yolla kaldım sonra 7. Haftada boş gebelik sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldım maleseff şimdi de tüp bebek tavsiye ettiler yaşım ileri olduğu için bakalım hayırlısıSen normal yolla mı gebe kalıp kürtaj oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?