2019 EKiM TÜP BEBEK

Genetikle tutmayanda cok.. bence biraz vakit saat.Rabbim nasip etmeyince etmiyor..
Ama genetikle ilgili sorunlarinz varsa iyi olmus yapmaniz insallah olur bende merak ettim. Maliyetli isler ya herseyi yapamiyoruz adim atsan külfet.
Artık maddi boyutunu gectik manen yoruluyoruz. O kadar hormon aldım ama elde kocaman bir sıfır!!! Eger 1 embriyom 5. Gune giderse transfer ettireyim diyorum genetik yaptırmadan, bakalım hayırlısı

Reactions: H M
Yasım 38, bir oglum var normal yolla olan,2. 3 senedir olmuyor. 1 kere tüp bebek denedim olmadı bu 2.
benimde 5 yasinda bir oglum var normal yolla olan genetik problemli dogdugu icin ilik nakli olmasi gerekiyor ailede uyumlu donör bulqmdik dktrmuz genetigi ayristirilmis tup bebbekle kardesinden nakil yapilabilir dedi 1 yili aşkın tup bebkle ugrasiyrz 1. denemmde 8 embryom vardi 5 i dollnma gsterdi ama 5ide 5 . gun oldu . 2. deneme recai pabuccuda yaptirdim 12 tane yumrta toplndi 8i 5. gune gitti 2 tane doku uyumlu ve saglikli geldi ama tutmadi. 3. yu adana acibademde yaptrdim 2 defa opu yapildi iki opudada 16 sar tane yumrtam toplandi ama toplam 8 tane kaldi 5. gune giden 8 tane embryodan biyopsi alinip istanbuldaki genetik teste gitti 1 doku uyumlu saglikli 5 tanede sadece saglikli embryo geldi 2 taneside hastaydi simdi doku uyumlu ve saglikli tarns edildi 1 kasm test tarihim

Artık maddi boyutunu gectik manen yoruluyoruz. O kadar hormon aldım ama elde kocaman bir sıfır!!! Eger 1 embriyom 5. Gune giderse transfer ettireyim diyorum genetik yaptırmadan, bakalım hayırlısı
Sanirim tuple 1 cocugumu kucagima alirsam.diger dondurulmuslarimin senesi dolmadan 2nci yi denerm elde kalmamissa artk denemem gibi. Cok yorucu cunku.

Genetik 3 haftada geliyor dediler bana da, cunku uzun suren bir lab. İşlemiymiş.

Evet zaten bir tane embriyo çıkarsa genetik yapmana gerek yok rahim zaten o testi yapıyormuş. Çok sayıda embriyo çıkarsa seçmek için genetik yapılabilir bence.

Yok cnm embriyoların 4ab 3aa zaten genetikten gelen rapardo üçünde normal birinde anuclear gibi bişey yazıyordu o hasarlı demekmiş onu iptal ettiler belki ayrıntılı değil kromozomlara yüzeysel bakılan bi testtir çünkü rapor dışardan geldi tüp bebek yaptırdığım merkezde yapılmadı genetik aman hayırlısı artık ya

A Angelres acaba senin dondurulmuş embriyo transfer mı? Belki dondurulmadan önce yanı 3.gün iken hücreler alıp biyopsiye göndermiş olabilir mı sonra arada zaman geçiyor ve transfer günü tekrar 2 gün bekletip büyütürken biyopsi sonucun gelmiş olabilir mı? Ne zaman dondurdular embriyoları?

Evet cnm dondurulmuşlardı 3. Günde Ağustos’ta ilk transferimi oldum kimyasal oldu o yüzden

Evet cnm dondurulmuşlardı 3. Günde Ağustos’ta ilk transferimi oldum kimyasal oldu o yüzden
Anladım tamam o zaman hücre alıp biyopsiye göndermiş olabilir , gönderdikten sonra donduruyorlar zaten.
Test günün ne zaman? güzel sonuçlar alırsın inşallah
Bende Agustos taze transfer olumsuz oldu şimdi dondurulmuş için estrofem içiyorum.

Hayırlısı olsun cnm hepimiz için 7 Kasım test günüm estrofeme başladıysan az kalmış seninde transferin

Kuzlar benim gördüğümü sizde görüyor musunuz yoksa ben halusinasyon mu görüyorum

Eklentiler

• AA2BF5D3-9D83-487F-A986-36AF4274E3A8.jpeg
    99,1 KB · Görüntüleme: 82
Genetik konusunda emin misiniz arkadaşlar benim doktorum tavsiye etmedi biliyosunuz genetik için hücre zari açılık içinden bir hücre çokarılacak buda zarar verebilir embriyoya benim doktorum önermiyor ilk dememde geçen hafta kimyasal olduğunu öğrendik yinede genetik düşünmüyorum kendimi toparlayınca 2. Denemeyi yapacağım

Reactions: H M
Tebrikler.Harika birsey bu.Kaçıncı gününuz acaba?Cesaret için kutluyorum sizi9.günüm hala korkuyorum çarşambayı bekleyeceğim

Cnm ben çok umutsuzdum gerçekten hatta negatif die tatil planları yapıodum eşimle yurtdışına gideriz diye aldım aman dedim 7.gün benim bir de bugün zaten çıkmaz diodum..iki emriyo acaba ikisi de mi tuttu ki bilemedim eşimden gizli baktım kan vermye gidemem ama ona cesaret edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…