2019 EKiM TÜP BEBEK

Arkadaslar merhaba. Transferimin 9.günü diyeceksiniz test yap öğren artık. Fakat eşime söz verdim çarşamba beraber kan verip öğreneceğiz diye.Ama artık merak tavan yaptı. Bana tuhaf gelen birsey var.İlk 5 gün kasık bel bacak her türlü ağrı yaşadım. Hatta bir gece okadar şiddetli oldu ki uyumakta zorlanmistim.Son 4 gündür tık yok.Birden kesildi hepsi sadece göğüs hassasiyeti ve birazda halsizlik var.Bu şekilde olan oldu mu hiç? Ne diyorsunuz?

Burda 6.gün idrarda positif gören bir arkadas vardı. Sema sanırım.Bence sizde bir sorun yok her gün koyulasacaktir.Belirti neler var

Benim kasık ağrılarım ilk 3 gün çok oldu şu anda da ara ara mevcut.ama ben ilk 3-4 günde yerleştiğini anladım.benim ebriyolarım hatch idi 5.gün ve hatch olan emriyolar ilk 3-4 günde yerleşiyor ..şansımı denemek istedim eğer negatif olsaydı değer bundan sonra yükselme beklemeyecektimama tabi şu an böyle bekleyip göreceğiz yükselicekmi .Düşük yaşadığım için daha önce temkinliyim aşırı sevinemedim

Canım çatlatma iğnesi olmadıysan çok çok büyük ihtimalle doğru ben en az 100 kez yapmışımdır idrar testi olmayan bir hormon çıkmıyor hele bu kaset tipi olanlarda

Cnm benşm dondurulmuş trnasfer.yumurtalarım nisanda toplandı pgt ye gitti o yüzden çatlatma iğnesi olmadım ..peki ikiz ihtimali beta hcg ile ilgili değil değilmi

Canım benim pek bir şansım yok gibi sebepsiz yere kalpleri atmıyor çocukların.. ama sana katılıyorum tek kimyasal gebelik geçirmiş olsaydım ben de istemezdim. Ben bir kimyasal gebelik iki tane de 8 haftalık bebek kaybedince mecbur kaldım ama senin doktorunun bakış açısı da ilgimi çekti kafamı karıştırdı biraz . Hangi doktora gidiyordun belki bir de onunla görüşürüm fikir almak için..

Cnm benşm dondurulmuş trnasfer.yumurtalarım nisanda toplandı pgt ye gitti o yüzden çatlatma iğnesi olmadım ..peki ikiz ihtimali beta hcg ile ilgili değil değilmi
Kan testinde çok yüksek çıkıyorsa bazen şüpheleniyorlar galiba.. hatta tek koyduklarında bile bölündü mü acaba diye.. ama nasılsa test gününden bir hafta sonra kese görmeye gideceksin o zaman her şey belli olur.. ikiz olsun ister misin.. ben biraz korkarım hep ikizden o yüzden hiç iki koyduramadım

tek embryi tranferinde bolnme olup ikiz olabiliyr muuuuu

Vallahi canım daha önce bir düşüğüm olduğu için ben 7.gün idrarda çıkmasına sevinemedim açıkcası çok zor bir süreç çünkü..hatch dedikleri için tutmuşsa tutmuştur diye düşündüm..bir cesaretle yaptım..valalhi ikiz gebelik daha zorludur eminim ama olsun ya iki tane sağlıklı olsunlarda :₺

Canım hayırlı olsun erken gebelik testi de değil normalde göründüğüne göre bence kesinlikle var inşallah kan değerlerininde kat kat arttığını geüp sağlıkla kucağına alırsın

Çok teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına inşallah ..bundan sonrası da stresli bir süreç bakalım neler bekliyor bizi

Tabii ki sağlıklı olsunlar da bunca şeyden sonra ben de artık her türlü kabulüm inşallah tutunsun , zevkli geçen bir hamileliğimiz ve sağlıklı büyüyen evlatlar olsunlar inşallah..

Kızlar öksürüğün açıklanmış olumsuz bi etkisi var mı transfer günümden beri bi gıcık öksürük var bende bugün öksürürken kasığım sızladı resmen bilgisi olan var mı

Kızlar kan sonucum
6. Gün 16
8. gün 51 (pembe akıntım oldu kahveye döndü gitti)
10. Gün 212
13. Gün 1124 çıktı ❤❤
Bugün arayacaklar kese için gün vermeye
Darısı siz bekleyen arkadaşlarıma

tek embryi tranferinde bolnme olup ikiz olabiliyr muuuuu
Evet canım o da bu işin sürprizi heralde. Ben her ne kadar pek istemesem de sonuncuda merkeze çok ısrar ettim iki embriyo transferi için. Bilenler bilir memoria Şişli de tek embriyo transferi çok ısrarla tavsiye edilir. Bana dediler ki ya bi de koyduğumuz da bölünür de üçüz olurlarsa.. zaten biraz minyon tipliyim korktum.. sonuncuda da tek embriyo transferi istedim. Tabi düşük ihtimaldir..

Aman maşallah canım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah rabbim

Kızlar öksürüğün açıklanmış olumsuz bi etkisi var mı transfer günümden beri bi gıcık öksürük var bende bugün öksürürken kasığım sızladı resmen bilgisi olan var mı
Canım korkma kötü bir etkisi yok bildiğim ama doktora git. Öksürüğü baskılayacak bir şey verebilirler belki sarsıntı yaratmasın diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…