• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Tabii ki sağlıklı olsunlar da bunca şeyden sonra ben de artık her türlü kabulüm inşallah tutunsun , zevkli geçen bir hamileliğimiz ve sağlıklı büyüyen evlatlar olsunlar inşallah..

İnş canım ne güzel temenniler yazmışsın inşallah gönlünden geçen herşey gerçekleşir en kısa sürede cnm

27 yaşındayım olmama sebebi bende polip vardı ameliyat oldum esimde sperm testi yaptırmıştı onda da hareketlilik 0 a yakındı bursa da devlet soranus pembe mavi acıbadem hepsine gittik aynı şeyi dediler bizde tüp bebege karar verdik art jimer ve acıbadem arasından tercih yaptık Haziran'da başladık yeni transfer oldu
merhaba tercihiniz ne yönde oldu ve sonuç nedir acaba, inşallah olumludur tabii. Ben de jimer ve acıbadem arasında kaldım

Benim kasık ağrılarım ilk 3 gün çok oldu şu anda da ara ara mevcut.ama ben ilk 3-4 günde yerleştiğini anladım.benim ebriyolarım hatch idi 5.gün ve hatch olan emriyolar ilk 3-4 günde yerleşiyor ..şansımı denemek istedim eğer negatif olsaydı değer bundan sonra yükselme beklemeyecektimama tabi şu an böyle bekleyip göreceğiz yükselicekmi .Düşük yaşadığım için daha önce temkinliyim aşırı sevinemedim
Hayırlı uğurlu olsum umarım kat kat artar. Sağlıkla kucağına alırsın hatch ne demek onu hiç duymadım

Hayırlı uğurlu olsum umarım kat kat artar. Sağlıkla kucağına alırsın hatch ne demek onu hiç duymadım

Saol amin cnm hatch demek transfer için çözdürdüklerinde 5. Günden biraz daha ilerlemiş yumurta çeperini yırtmış içinden çıkma durumu .yani çatlayıp içinden çıkıp direk rahme yerleşme aşamasındayken atıldı bu yüzden yerleşme daha erken oluyor

Saol amin cnm hatch demek transfer için çözdürdüklerinde 5. Günden biraz daha ilerlemiş yumurta çeperini yırtmış içinden çıkma durumu .yani çatlayıp içinden çıkıp direk rahme yerleşme aşamasındayken atıldı bu yüzden yerleşme daha erken oluyor
Oyyy harika 🐣 o zaman hamişsin 🙏🧿 inşallah sağlıkla kucağına alırsın. 💙

Benim de bugün transferimin 7. Günü erken gebelik yaptım çıkmadı. Hatt çok umudum kırıldı. Sigara içmeye bile başladım ☹️ 3 tane 4. Gün embriyosu koydular 1 i aa kalite 10 hücreli diğerli 4 ve 6 orta ve ikinci kalite tutsaydı çıkardı 7. Gün testte bence çok üzgünüm

Benim de bugün transferimin 7. Günü erken gebelik yaptım çıkmadı. Hatt çok umudum kırıldı. Sigara içmeye bile başladım ☹ 3 tane 4. Gün embriyosu koydular 1 i aa kalite 10 hücreli diğerli 4 ve 6 orta ve ikinci kalite tutsaydı çıkardı 7. Gün testte bence çok üzgünüm
Hemen bırakmayın bence kendinizi , Bebişe yazık.. çok erken test yapmışsınız 4. Gün embriyosu için ..inşallah sizinledir.. güzel düşünelimm

11. Gün kan testi yaptırdim.
Sonuç 7.13
Hadi bakalım..bu nasıl sonuç.
Ne hamileyim ne de değil.
Ne oldum şimdi.
Ağlamak istiyorum.

11. Gün kan testi yaptırdim.
Sonuç 7.13
Hadi bakalım..bu nasıl sonuç.
Ne hamileyim ne de değil.
Ne oldum şimdi.
Ağlamak istiyorum.

Belki geç tutulmuştur 😳 benim de 12.günü 29 çıkmıştı düşük diye anlam veremedim. Şuanda oğlum 2 yaşında

Benim de bugün transferimin 7. Günü erken gebelik yaptım çıkmadı. Hatt çok umudum kırıldı. Sigara içmeye bile başladım ☹ 3 tane 4. Gün embriyosu koydular 1 i aa kalite 10 hücreli diğerli 4 ve 6 orta ve ikinci kalite tutsaydı çıkardı 7. Gün testte bence çok üzgünüm
Erken gebelik için çok erken 7. Gün erken gebelikte negatif olmasına rağmen 10.gün kanda pozitif gördüm bu u kendinize yapmayın lütfen

Canım aynı şekilde benimde 7.gün idrarda pozitif gördüm ama arkasından pembemsi akıntı geldi umutlarım yıkıldı yarın acaba kan mı versem bilemedim:KK43::KK43: senin kaç emriyo
Kanama aldanma git ver benm kanamayla bile artti. Idrarda gorduysen ver tavsiyem.

Sonrasında nasıl yükseldi oran hatırlıyor musunuz

Ya tam iki kat olmamıştı ama zaten %60 yeterli. Oğlumu kucağıma aldimI. ki sene geçti. Yapabileceğin tek şey. Sabır ve 2 güne bir veya 3 dayanabiliyorsan kan vermek

Back