• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Kızlar eğilme ile tutmaz diye bişey yok ben aynı gün geldim bulaşıkla dizdim hep kendim yaptım namazlarımı kıldım yatmakla olsaydı kimse kıpırdamadan yatardı nasip meselesi işte olacaksa hiç bişey engel olmaz
Nasıl rahatladım anlatamam canım bebeğin sağlıkla sana gelsin hayırlı olsun canım . Dediğin gibi olacaksa olacak her şey bahane😊

Canım sen böyle deyince benimde 7.günüm son 2 gündür hafif eğiliyorum çorap vs giymek için tamamen değil ama biraz eğiliyorum,bide kışlıkları indirmek için boyumdan yüksek bi üst rafa filan uzandım sıkıntı olur mu
Belirti var mı canım? Az önce aradılar merkezden kanama vs var mı diye. Kanama da yok belirti de yok dedim. Kanama istenilen bişey değil salı test günümüz olduğu için hatırlatmak için aradık dediler. Zaman durdu sanki

Kozlar birşey sorabilir myim.benim bugün 5.günüm ilk defa göğüslerimde acımaya başladı..ilaçlar yapabiliyor diyorlar ama neden şimdi zaten uzun süredir estrofem ve progestan iğne vuruluyorum ..kimilerinde hiç olmuyormuş ama sizinde böyle sonradan gögüslerde acıma oldumu
İlk hafta ilaçları kullanmaya başlayınca göğüslerimde agrımaya basladı transfere yakın kesıldı agrısı. Transferin 7. Günü tekrar yavas yavas agrımaya basladı ve dun pozitifi aldım 🤗 inşallah darısı başınıza 🙏🏻

Aynı durumdayız. 16 yumurtam toplandı ama taze transfer yapıldı biraz şişliğim vardı yumurtalıklarımda transfer günü. 3 dondurulmuşum var ara vericem 2 ay. Şimdilik yiyorum içiyorum geziyorum kocamla takılıyorum oh çocuksuz hayat ne rahat moduna girmeye başladım yavaştan :)
Benimde çok ağrım vardı taransfer günü ve bir hafta geçmedi o şişlik ve ağrı yeni yeni geldim kendime keşke dinlendirip yapsalardi ama kısmet işte beklicez iki ay

Belirti var mı canım? Az önce aradılar merkezden kanama vs var mı diye. Kanama da yok belirti de yok dedim. Kanama istenilen bişey değil salı test günümüz olduğu için hatırlatmak için aradık dediler. Zaman durdu sanki
Yani öyle çok belirgin bişey hissetmiyorum canım ya Rabbim nasip ettiyse olmuştur kendimi çok dinlemiyorum da açıkçası. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah

İlk hafta ilaçları kullanmaya başlayınca göğüslerimde agrımaya basladı transfere yakın kesıldı agrısı. Transferin 7. Günü tekrar yavas yavas agrımaya basladı ve dun pozitifi aldım 🤗 inşallah darısı başınıza 🙏🏻

İnş cnm ya bende merakla bekliyorum test günüm cumartesi günü inşallah benim de senin gibi olur 🙏🙏

Kızlar benim bugun yumurta toplamam oldu,2. Denememiz. İlki kimyasal olmustu o sebepten genetige gonderelim dedik.5 yumurta toplandı aam bana bugun bu yumurta sayısı genetik için yeterli degil, tekrar toplamamız lazım dediler. Bana bu bilgi daha once verilmemişti,siz boyle bir durum yaşadınız mı? Ben bir daha bu surece girmek istemiyorum,cok yıpratıcı.

Kızlar benim bugun yumurta toplamam oldu,2. Denememiz. İlki kimyasal olmustu o sebepten genetige gonderelim dedik.5 yumurta toplandı aam bana bugun bu yumurta sayısı genetik için yeterli degil, tekrar toplamamız lazım dediler. Bana bu bilgi daha once verilmemişti,siz boyle bir durum yaşadınız mı? Ben bir daha bu surece girmek istemiyorum,cok yıpratıcı.
bizimde esimle genetik problemimiz var cnm bizimde 2 defa opu yapildi 8 tane embryo vardi genetige gitti 6 tanesi saglikli geldi dondrduk 22 ekimde transferim oldu 1 kasm da tahlil gunum baklm nasip:dua:

Merhaba canım nerede yaptırıyorsun sen bu genetik testleri.. çünkü burada okuduğuma göre bir arkadaşın tek embriyosu vardı ve yetmez en az 2 olması lazım demişlerdi.. 5 in bu durumda fazlasıyla yetmedi lazım. Ben de genetik testçi yaptırmayı düşünüyorum şu an merkez seçmeye çalışıyorum en son gittiğim yer Mexico’na idi. Onlar da bana bütçeye göre yaparız çıkan tüm embriyolara genetik yaptırmak Orkun’da değilsin dediler. Hatta burda yeni yazıştık sen de okuyabilirsin angelrees arkadaşımızın 4 embriyosu çözdürüldü genetiğe gitti. 3 ü temiz çıkmış çok şükür.. bence merkezi bir kere daha sorgula ..

En son gittiğim yer medicana yazmaya çalışmıştım yanlış yazmış🤦🏻‍♀️

Ya herkes para derdinde kime neye güveneceğimi bilmiyorum merkez araştırıyorum kafam çok karışık çok araştırdım tayfun bağış içime çok sindi ama o da bana uzak😢😢her zaman okuldan izin alamam alsam da çocuklara yazık sınava girecekler offff yaaa maslak Acıbadem’de yaptıran var mı tüp bebek bana çok yakın ama orada da güvenilir birini bulamadım Sarıyer’e yakın başka nereyi önerirsiniz??

Merhaba canım nerede yaptırıyorsun sen bu genetik testleri.. çünkü burada okuduğuma göre bir arkadaşın tek embriyosu vardı ve yetmez en az 2 olması lazım demişlerdi.. 5 in bu durumda fazlasıyla yetmedi lazım. Ben de genetik testçi yaptırmayı düşünüyorum şu an merkez seçmeye çalışıyorum en son gittiğim yer Mexico’na idi. Onlar da bana bütçeye göre yaparız çıkan tüm embriyolara genetik yaptırmak Orkun’da değilsin dediler. Hatta burda yeni yazıştık sen de okuyabilirsin angelrees arkadaşımızın 4 embriyosu çözdürüldü genetiğe gitti. 3 ü temiz çıkmış çok şükür.. bence merkezi bir kere daha sorgula ..
Ben maslak acıbadem bulent tıraşta tedavi goruyorum. 5 tane toplandı ama 5.gune kaç tanesi kalacak bakalım. Gecen defa 6 toplanmıştı 4 ü 5. Güne kalmıştı ama bana ike kere opu gerekir dememişlerdi. Cok moralim bozuldu. Bu surece bir kere daha giremem ben, cok yıpratıcı ve yorucu

Ben maslak acıbadem bulent tıraşta tedavi goruyorum. 5 tane toplandı ama 5.gune kaç tanesi kalacak bakalım. Gecen defa 6 toplanmıştı 4 ü 5. Güne kalmıştı ama bana ike kere opu gerekir dememişlerdi. Cok moralim bozuldu. Bu surece bir kere daha giremem ben, cok yıpratıcı ve yorucu

Ya evet ama yine toplamak istemeleri ilginç zaten yeterince var yumurtan zaten en fazla iki tane koyuyorlar tek seferde sebebini ben de merak ettim öğrenince yazarsan sevinirim bir de oradaki izlenimlerini anlatırsan sevinirim ilk kez mi yaptırıyorsun tüp bebek??

Angelnursee Angelnursee canım sende gögüs agrısı var mıydı? 3 gün önce hafif hafif baslamıstı benim bugun yokmus gibi geliyor 😔 off hep psikolojik
Yok canim hic agrimadi gogsum suanda bile yok hic onlara bakma gercekten ben transfer oldugumu bilmesem asla hamileyim dye suphelenip test yapmzdim normal adet belirtilerimi yasadim hep :-)

Yok canim hic agrimadi gogsum suanda bile yok hic onlara bakma gercekten ben transfer oldugumu bilmesem asla hamileyim dye suphelenip test yapmzdim normal adet belirtilerimi yasadim hep :-)
Hadi canım yaa ne bileyim psikolojik etkileniyor insan bakalım yarın katladıgını da görsem rahatlarım Allahın izniyle

Back