- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #2.821
Aynen canim insan ister istemez etkileniyr..sen test yptnmi?Hadi canım yaa ne bileyim psikolojik etkileniyor insan bakalım yarın katladıgını da görsem rahatlarım Allahın izniyle
Evet canım dün 125 cıktı 9. GünümAynen canim insan ister istemez etkileniyr..sen test yptnmi?
Evet canım dün 125 cıktı 9. Günüm
Genetik sonuc o kadar hizli cikar miymis? Pek anlamadim . 3.gun dondurulan embriyo cozup 2 gun daha bekletip 5.gun transfer yapiyor olabilir ama bir kac gunde genetik sonuc cikmaz bence canimPerşembe çözdürüldü bugün geldi sonucu canım bnm de ilk transferim kimyasal olunca doktorum kendisi istedi genetiği hatta genetik yapmadan transfer yapmama tarafındayım dedi
5 yumurtadan kac tane 5.gun embriyo olusacak ona gore dusunmek lazim cunku genetige gitmesi icin 5.gun embriyo olmasi onemli canim tekrar opu istiyorsa mantikli, havuz yontem istiyor demekdir daha cok embriyo elde etmek.Kızlar benim bugun yumurta toplamam oldu,2. Denememiz. İlki kimyasal olmustu o sebepten genetige gonderelim dedik.5 yumurta toplandı aam bana bugun bu yumurta sayısı genetik için yeterli degil, tekrar toplamamız lazım dediler. Bana bu bilgi daha once verilmemişti,siz boyle bir durum yaşadınız mı? Ben bir daha bu surece girmek istemiyorum,cok yıpratıcı.
Canım şu anda farklı bir renk değil normal gibi duruyorlar
Allah razı olsun canım sağlıkla kucagımıza alalım inşallahHayirli olsun canim cokk sevindim
Bilmiyorum cnm 5. Gün oldum transferimi sonucum geldiği gün dışardan bi merkeze gönderildi sonuç raporunuda verdiler hattaGenetik sonuc o kadar hizli cikar miymis? Pek anlamadim . 3.gun dondurulan embriyo cozup 2 gun daha bekletip 5.gun transfer yapiyor olabilir ama bir kac gunde genetik sonuc cikmaz bence canim
Bu sabah aradılar 5 yumurtada olgun olmasina ragmen 1 tanesi döllenmiş suanda5 yumurtadan kac tane 5.gun embriyo olusacak ona gore dusunmek lazim cunku genetige gitmesi icin 5.gun embriyo olmasi onemli canim tekrar opu istiyorsa mantikli, havuz yontem istiyor demekdir daha cok embriyo elde etmek.
Benim 2. Denemem, ilki kimyasal oldu. Ben kötü bir yer diyemem, işlerini iyi yapıyorlar ama tamamen para hersey. Nerdeyse adım atsan para alıyorlar. Onun dışında memnunumYa evet ama yine toplamak istemeleri ilginç zaten yeterince var yumurtan zaten en fazla iki tane koyuyorlar tek seferde sebebini ben de merak ettim öğrenince yazarsan sevinirim bir de oradaki izlenimlerini anlatırsan sevinirim ilk kez mi yaptırıyorsun tüp bebek??
Ilki degeriniz kac cikti kimysal oldu acaba?Benim 2. Denemem, ilki kimyasal oldu. Ben kötü bir yer diyemem, işlerini iyi yapıyorlar ama tamamen para hersey. Nerdeyse adım atsan para alıyorlar. Onun dışında memnunum
Allah allah hangi merkezde tedavi görüyorsun canım 4ab 3 ac gibi notlar embriyolora verdiği değerlendirmeler onlardan bahsetmiş olmasın? 1-4 kadar zona hakkında skorlar, ilk a,b,c iç hürce ve son a,b,c TE hücre skorlar olarak yapılıyor.Bilmiyorum cnm 5. Gün oldum transferimi sonucum geldiği gün dışardan bi merkeze gönderildi sonuç raporunuda verdiler hatta3 tanesi sağlıklı bi tanesi sağlıksız çıktı
Anladım canım moralını bozma olgun yumurta olmasına rağmen döllenmeme nedeni sperm le ilgili olabilir mı acaba? Bunun nedenini sormak lazım canım. İlk tedavinde evet çok güzel sonuç almış, insan ister istemez karşılaştırıyor.Bu sabah aradılar 5 yumurtada olgun olmasina ragmen 1 tanesi döllenmiş suandacok moralim bozuldu gercekten. Yarın net embriyo sayısı belli olur dedi. Gecen defa 6 tane toplanmış ve 4 tanesi 5. Gune gitmişti. Nasıl bu kadar düştü hiç anlamadım
Sorununuz neydi acaba yasiniz kaçBu sabah aradılar 5 yumurtada olgun olmasina ragmen 1 tanesi döllenmiş suandacok moralim bozuldu gercekten. Yarın net embriyo sayısı belli olur dedi. Gecen defa 6 tane toplanmış ve 4 tanesi 5. Gune gitmişti. Nasıl bu kadar düştü hiç anlamadım
Benim nırmal yollarla olan bir oglum var 5 yaşında ama 2. Olmuyor. İlkinde 2 embriyo transfer edildi degerim 56 oldu ve sonra düştü. Genetiğe gonderme sebebimiz riske atmamak için. 1 kere de sonuca ulaşalım diyeIlki degeriniz kac cikti kimysal oldu acaba?
Allah yardimciniz olsun genetiģe gonderilme sebebi ney.
Dondurulmusuz yokmuydu birdaha opu yapildi
Himm.. genetige gidince kesin tutuyormu ki..Benim nırmal yollarla olan bir oglum var 5 yaşında ama 2. Olmuyor. İlkinde 2 embriyo transfer edildi degerim 56 oldu ve sonra düştü. Genetiğe gonderme sebebimiz riske atmamak için. 1 kere de sonuca ulaşalım diye
Yasım 38, bir oglum var normal yolla olan,2. 3 senedir olmuyor. 1 kere tüp bebek denedim olmadı bu 2.Sorununuz neydi acaba yasiniz kaç
Genetik sonucu olumlu olursa tutma olasılığı çok yüksekmiş. %65 dedi bulent hoca bana.Himm.. genetige gidince kesin tutuyormu ki..
Allah bilir elbette.insallah istediginiz olur bi oglunuz varmis size bagislasin rabbim.
Genetikle tutmayanda cok.. bence biraz vakit saat.Rabbim nasip etmeyince etmiyor..Genetik sonucu olumlu olursa tutma olasılığı çok yüksekmiş. %65 dedi bulent hoca bana.
Spermde de riske atmayalım diye microchip yaptırdık. Yani ilkinde hersey en normalinden oldu bunda ise özel yaptırdık herseyi ama daha berbat bir sonuc cıktı karşımıza. Ben de anlamadım nedenini. Hayırlısı artık[
Anladım canım moralını bozma olgun yumurta olmasına rağmen döllenmeme nedeni sperm le ilgili olabilir mı acaba? Bunun nedenini sormak lazım canım. İlk tedavinde evet çok güzel sonuç almış, insan ister istemez karşılaştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?