• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Hanımlar Ağustos 2adet 3.gün embriyo transferim kimyasal Dün merkezden arayıp 4erli dondurulmuştu 4tanesi açılmış hepsinden birer hücre alınıp genetiğe gidecek dediler ctesi transfere hazırlık olarak gelin bizde genetik sonucunu sizle öğrencez dediler dua edin lütfen

Sisli memorial , bahcecide cem bey ,aret kamar bunlari arastirabilirsiniz .benim forumda gordugum basarili doktorlar.eger rezerviniz azsa tedavinizde kadar yumurta kalitesi arttiran ilaclar kullanmanizi tavsiye ederim .prowomen ,resveratrol, omepa ,nac bunlar kalite arttirir minimum 3ay kullanim gerekiyor.
[/QUOm
Merhaba peki bu ilaçları doktor mu veriyor biz kendimizde albiliyormuyuz benim eşim 4 ay yurt dışında olcak o gelene kadar kullansam o gelince bi yer sececegiz dediginiz dr baktım gerçekten çok başarılılar

Mrb arkadaşlar bende 5. Gün blast trasferi oldum 15 ekimde
6. Gün idrarda gördüm kan verdim 16 çıktı
8. Gün 51
10. Gün dün 212 çıktı
Ptesi tekrar vereceğim kese için gün verilecek
Doktorum emre karatekellioğlu
Fulya plaza şişlide yeri

Sisli memorial , bahcecide cem bey ,aret kamar bunlari arastirabilirsiniz .benim forumda gordugum basarili doktorlar.eger rezerviniz azsa tedavinizde kadar yumurta kalitesi arttiran ilaclar kullanmanizi tavsiye ederim .prowomen ,resveratrol, omepa ,nac bunlar kalite arttirir minimum 3ay kullanim gerekiyor.
Bu ilaçları biz alabiliyormuşuz yada doktorlarını veriyor canım bi bilgin var mı

Bu ilaçları biz alabiliyormuşuz yada doktorlarını veriyor canım bi bilgin var mı
Prowomen omepayi doktorum verdi recete yazdi.Ama ozel ilac oldugu icin recetesiz aliniyor .
Resveratrol antioxidant cok sey faydasi var ,mac ayni sekilde bu ikisini ben arastirarak aldim.
Sizde faydasi olacagina inaniyorsaniz kullanabilirsiniz.
Ben vitaminlere baslamadan once iyice arastiriyorum ,yabanci sayfalara bakiyorum fertility nac ,fertility resveratrol diye kanitlanmis vitaminleri kullaniyorum.

8. Gün 51
10. Gün dün 212 çıktı
Fulya plaza şişlide yeri
Çok güzel ınsallah hayırlısıyla kucağına da alırsın canım inşallah Rabbim hepimizin emeklerini hayra çıkarsın durumunu sık sık yaz bizlerede moral olsun ..Bu arada dr 'ndan bahsedermisin nasıl yaptınız tüp bebeği hangi hastanede ve neden olmuyordu çok soru sordum sanırım bende dr ve kilinik araştırıyorum kusura bakma

Prowomen omepayi doktorum verdi recete yazdi.Ama ozel ilac oldugu icin recetesiz aliniyor .
Resveratrol antioxidant cok sey faydasi var ,mac ayni sekilde bu ikisini ben arastirarak aldim.
Sizde faydasi olacagina inaniyorsaniz kullanabilirsiniz.
Ben vitaminlere baslamadan once iyice arastiriyorum ,yabanci sayfalara bakiyorum fertility nac ,fertility resveratrol diye kanitlanmis vitaminleri kullaniyorum.
Vok teşekkür ederim bende bi araştırayım tedaviden önce kendimi hazırlamış olurum

Çok güzel ınsallah hayırlısıyla kucağına da alırsın canım inşallah Rabbim hepimizin emeklerini hayra çıkarsın durumunu sık sık yaz bizlerede moral olsun ..Bu arada dr 'ndan bahsedermisin nasıl yaptınız tüp bebeği hangi hastanede ve neden olmuyordu çok soru sordum sanırım bende dr ve kilinik araştırıyorum kusura bakma
Estağfurullah canım Ne kusuru benim Doktorum ilk önce İstanbul tüp bebek merkezinde Aret Kamar ile beraber çalışıyordu Ben de çok araştırmıştım Emre beyi ve içime sinerek gittim İyi ki de gitmişim 4 yaşında bir oğlum var vesilesiyle Bu da kardeş için o da çok şükür pozitif ilk denememde oğlumu 2 denememde İnşallah bu bebeğime kavuştum şu an kendi muayenehanesi var perasyonlarını transferlerini Liv Hospital ne yaptığını duymuştum benim embriyoların İstanbul Tüp bebekte olduğu için direkt orada transfer bende polikistik over eşim de hareketli sayısı düşüktü

8. Gün 51
10. Gün dün 212 çıktı
Fulya plaza şişlide yeri
Gözün aydın canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah😍

Back