• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Bi de beta degeri duzenli artmazsa ekstra olarak. Ben dis gebelik yuzunden ameliyat oldum ve su an iki kasigimda cok fena agriyo ama kotu dusunmek istemiyorum gebeligimi ogrenir ogrenmez kese cikana kadar 2gunde 1 kan verip duzenli artis olup olmadigini kontrol ettiricem dis gebelik ihtimalim de yuksek hic dis gebelik gecirmeyen birine gore

Yani test günüm benim 2 kasım 2 kasımdan itibaren 2 günde bir keseyi görene kadar kan ile takip mi et diyorsun canım ?

Kizlar yarin gebelik icin kan vericem ve % 90 hamileyim ama az once kanepede yatarken eve kocaman kedi girmis kediyi gorunce cok korktum bogrume agri girdi daha onceki gebeligimde dd benzer sey oldu birinden cok korktum ve o gece dusuk yaptim bana dua edin nolur ayni seyi tekrar yasamak istemiyorum

Kuzlar tekrar soruyorum ama sağ kasığımda özellikle ağrı var ayağımı hep kıvırma gereği hissediyorum.acaba diyorum embriyo tüpe mi yerleşti dış gebelik mi yaşayacağım diye içimi bir korku sapladı neden bu kadar ağrır doktora söylesem muayene ile anlayamazlar değil mi:KK43::KK43:
Canım hiç korkma çok küçük ihtimaller var dış gebelik için. Bir de dış gebelik bhcg 2000 lerin üzerine çıktıktan sonra tehlikeli olabiliyor o da embriyokesesi belli bir boyuta geliyor ve tüpe sığmıyor. O yüzden kanamalar başlıyor. Ağrılar da o zaman başlıyor. O zamana kadar senin kese takibin başlayacak zaten ve hemen anlayacaklar. En iyi bhcg sen anlaşılıyor iki gün arayla iki kat artmalı benim 1200 -2400- 3400 olmultu ilk artışta keseyi göremedi ama artış güze dedi. İkinci artış yeterli olmadığı için 4800 olması gerekiyordu ve kese hala rahimde yok o zaman kesinleşirdiler. Ki başka bir doktor o değerdeysen tüpün içinde gördü bile. Hiç şüphe kalmadı o zaman..

Arkadaşım çok duyuyorum ben tedaviden sonra kendiliğinden hamile kalan. Altı kişi tanıyorum tüp bebek tedavisi olan, dördü üç kere tüp bebek deniyor, biri iki kere tüp bebek deniyor, olmuyor. Sonrasında beşi de kendiliğinden hamile kalmış. Tanıdığım altıncı kişi de dördüncü de hamile kaldı bikaç ay önce Doğum yaptı. Anladığım kadarıyla bu tedavinin olumlu etkileri oluyor.
İnşallah canım bende umut ediyorum bu şekil de olmasini, inşallah bı kaç ay için de kendiliğinden hamile kalırım da biter bu durumlar artık 😕

Ayy canım sana yazmıştım daha önce galiba .. kesinlikle şansın artıyor ilk 6 ay güzel beslen güzel düşün bol yürüyüş (yumurtalıkları uyarıyor çünkü) takviye de kullanabilirsin bu aşamada. Ben ovulasyon takibi de yapıyordum. Ve tüm başarısız denemelerimden sonra bir tane gebeliğim oldu 3. Ay.. ama dış gebelikti neyse bu küçük detayı atlıyorum :) bi arkadaşımın da tedavi olumsuz olunca bitişinin 2. Ayı besili oldu..
Evet canım yazismistik,valla inşallah sağlıklı bı gebelik oluşur ya bı kaç ay içinde, buna umitleniyorum şuan,ama sırf bunu düşünür dururum her ay artık bu defa yine olmaz aklımdan çıkmaz çünkü :( bakalim rabbim bilir en iyisini

Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak,
Negatif veya pozitif sonuç alan arkadaşlar bu süreçte Nasıl dinlendiler? Sürekli yatıp negatif mi aldınız? Ya da çok dikkat etmedim negatif oldu ya da tam tersi mi oldu?

Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak,
Negatif veya pozitif sonuç alan arkadaşlar bu süreçte Nasıl dinlendiler? Sürekli yatıp negatif mi aldınız? Ya da çok dikkat etmedim negatif oldu ya da tam tersi mi oldu?
Canim ben hic yatmadim gbi bisey sadece ev isi yemk yapmadim hep esim yapti.. hergun yuruyus yaptim 15 dk yavas yavas.. doktorum demisti

Canim ben hic yatmadim gbi bisey sadece ev isi yemk yapmadim hep esim yapti.. hergun yuruyus yaptim 15 dk yavas yavas.. doktorum demisti
Neden sordum biliyor musun canım? Ben 3. Günden itibaren yaptığım en ağır iş bulaşık makinasını boşaltmak. Ağır hiçbişey kaldırmadım, itmedim, temizlik yapmadım, sadece makinaya eğildim ama temkinli bu tedirgin etti beni. İlk gün yattım sonra oturdum, dediğin gibi her gün az yürüdüm, ev de genelde hareket halindeyim. Bi de bugün 6. günüm sol tarafımda gece çekilme gibi bişey oldu şimdi çok hafif var başka da bişey yok. Yani sağ tarafımda hislerim sıfır ama sol da bi hareket var çok çok az da olsa☺ Offf düşünmeyin diyorum ama çok heyecanlıyım salı test günü.

Neden sordum biliyor musun canım? Ben 3. Günden itibaren yaptığım en ağır iş bulaşık makinasını boşaltmak. Ağır hiçbişey kaldırmadım, itmedim, temizlik yapmadım, sadece makinaya eğildim ama temkinli bu tedirgin etti beni. İlk gün yattım sonra oturdum, dediğin gibi her gün az yürüdüm, ev de genelde hareket halindeyim. Bi de bugün 6. günüm sol tarafımda gece çekilme gibi bişey oldu şimdi çok hafif var başka da bişey yok. Yani sağ tarafımda hislerim sıfır ama sol da bi hareket var çok çok az da olsa☺ Offf düşünmeyin diyorum ama çok heyecanlıyım salı test günü.
Benimde ole tek tarafliydi canim agrim hep :-) insallah tutunmustur bebisin :cool:

Kuzlar tekrar soruyorum ama sağ kasığımda özellikle ağrı var ayağımı hep kıvırma gereği hissediyorum.acaba diyorum embriyo tüpe mi yerleşti dış gebelik mi yaşayacağım diye içimi bir korku sapladı neden bu kadar ağrır doktora söylesem muayene ile anlayamazlar değil mi:KK43::KK43:
Kizlar yarin gebelik icin kan vericem ve % 90 hamileyim ama az once kanepede yatarken eve kocaman kedi girmis kediyi gorunce cok korktum bogrume agri girdi daha onceki gebeligimde dd benzer sey oldu birinden cok korktum ve o gece dusuk yaptim bana dua edin nolur ayni seyi tekrar yasamak istemiyorum
Merhabalar kacirdiysam kusura bakmayın ama hamile oldugunuzdan nasıl bu kadar eminsiniz?İdrar testi mi yaptınız?Yada emin olmanızı sağlayan belirtiler nelerdir?Benim de 6. günüm meraktan ölüyorum

Merhabalar kacirdiysam kusura bakmayın ama hamile oldugunuzdan nasıl bu kadar eminsiniz?İdrar testi mi yaptınız?Yada emin olmanızı sağlayan belirtiler nelerdir?Benim de 6. günüm meraktan ölüyorum

Cnm ben yazımı yanlış anladın sanırım hamile olduğumdan emin değilim ;) sadece o kadar ağrım olduki acaba yanlış yere yerleştiği için fazla ağrım olabilir mi diye korktum cnm sadece

Hadi ya rahatladım biraz 🥰🤗 ilk transferimde hiç olmamıstı şimdi olunca korkmustum
Hatta benim transferin 3.gunune kdr agrim olmadi 3.gunu ole bir adet sancisina tutuldumki korktum ilk denememdi biseyde bilmedigim icin :-) megersem tutunuyomus bebegim 5.gunde testte pozitifi gormustum :-)

Hatta benim transferin 3.gunune kdr agrim olmadi 3.gunu ole bir adet sancisina tutuldumki korktum ilk denememdi biseyde bilmedigim icin :-) megersem tutunuyomus bebegim 5.gunde testte pozitifi gormustum :-)
Ay benimde aynı 4. Gün basladı hafiften agrılarım. İnşallah benim de tutunuyordur kuzularım 🙏🏻 Kacıncı gün embriyosuydu senin canım

Back