• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Kızlar merhaba, maalesef bi negatif haberi de benden geliyor 🥺 ikinci denemem de olumsuz sonuçlandı 14 ekim transferleri bize yaramadı ne yazık ki. Siz hislerimi biliyorsunuz diyecek pek de bi şey yok bu aşamada.
Canim cok uzuldum ya hayirlisi gercekten diycek bisey bulamiyoruz

Sağol canım ben de çok üzgünüm. Bir önceki yani geçen ayki denemem kimyasaldı, bu ay hiç tutunmamış belli ki 4,7 değer, test değer aralığı 0-5 negatif
Hiç ümidim yoktu zaten bu sefer, öyle ki üç gündür günde 2-3 sigara içmeye başlamıştım nasılsa olmayacak diye, yanılmadım da. İnşallah sen olumlu sonuç al can’ı gönülden diliyorum.
dondurulmuş falan varmı peki

Kızlar tüp bebek negatif çıkınca bı kac ay bekleyelim dedik eşimle,en azından yılbaşından sonra bı daha deneriz dedik.ama bu süre içinde kendiliğinden gebelik oluşur mu aceba ne düşünüyorsunuz bu durumla alakalı?
Sonuçta aylardır hamile kalmak adına her türlü hormon girdi vücuda, iğneler ilaçlar fitiller vs.🤦
Yanıklar baharat ile görüş ve arı sütü bal polen kullan egricayir marka

Sağol canım ben de çok üzgünüm. Bir önceki yani geçen ayki denemem kimyasaldı, bu ay hiç tutunmamış belli ki 4,7 değer, test değer aralığı 0-5 negatif
Hiç ümidim yoktu zaten bu sefer, öyle ki üç gündür günde 2-3 sigara içmeye başlamıştım nasılsa olmayacak diye, yanılmadım da. İnşallah sen olumlu sonuç al can’ı gönülden diliyorum.

Cnm ümidini yitirme denemeye devam et lütfen histeroskopi yaptırmadıysan doktorunla görüş detaylı testlerini yaptır olmaması için hiçbir neden yok cnm umudunu kaybetme sakın

Kızlar tüp bebek negatif çıkınca bı kac ay bekleyelim dedik eşimle,en azından yılbaşından sonra bı daha deneriz dedik.ama bu süre içinde kendiliğinden gebelik oluşur mu aceba ne düşünüyorsunuz bu durumla alakalı?
Sonuçta aylardır hamile kalmak adına her türlü hormon girdi vücuda, iğneler ilaçlar fitiller vs.🤦
Ayy canım sana yazmıştım daha önce galiba .. kesinlikle şansın artıyor ilk 6 ay güzel beslen güzel düşün bol yürüyüş (yumurtalıkları uyarıyor çünkü) takviye de kullanabilirsin bu aşamada. Ben ovulasyon takibi de yapıyordum. Ve tüm başarısız denemelerimden sonra bir tane gebeliğim oldu 3. Ay.. ama dış gebelikti neyse bu küçük detayı atlıyorum :) bi arkadaşımın da tedavi olumsuz olunca bitişinin 2. Ayı besili oldu..

Kızlar merhaba, maalesef bi negatif haberi de benden geliyor 🥺 ikinci denemem de olumsuz sonuçlandı 14 ekim transferleri bize yaramadı ne yazık ki. Siz hislerimi biliyorsunuz diyecek pek de bi şey yok bu aşamada.
Vakti saatini bekliyor bebişlerimiz öyle düşün yavaş yavaş toparlanacaksın merak etme. Ve sonra diğer deneme için bir enerji bir umut geliyor eşim falan nasıl şaşırıyor bana bunca olumsuzluktan sonra nasıl bu kadar umut diye..

Cnm ümidini yitirme denemeye devam et lütfen histeroskopi yaptırmadıysan doktorunla görüş detaylı testlerini yaptır olmaması için hiçbir neden yok cnm umudunu kaybetme sakın
Rahim filmi ve testlerin hepsi tamamdı, spermiyogram da yaptırmıştık. Hiçbir sorun olmadığı için tüplerde ve rahimde histeroskopi düşünmemiştir doktor sanırım. Sonucu paylaşmaya gidince sorarım ama gerek yok diyecektir tahminim. Çünkü rahim filmini de Temmuz’da çektirdim. Ne yapışıklık ne tıkanıklık ne miyom.. ama dr’un üzerinde durduğu konu benimle ilgili olarak yumurta kalitesi. Çünkü 41 yaşındayım, amh falan yüksek ama önemi yok kromozom ve hücreler yaşlanıyor gelişme o yüzden duruyor demişti daha tedavi başlamadan. İlki de kimyasal olunca aynısını söylemiş en iyi yumurtayı bulana kadar çalışacağız demişti

Vakti saatini bekliyor bebişlerimiz öyle düşün yavaş yavaş toparlanacaksın merak etme. Ve sonra diğer deneme için bir enerji bir umut geliyor eşim falan nasıl şaşırıyor bana bunca olumsuzluktan sonra nasıl bu kadar umut diye..
İnşallah öyle olur canım ama şu an en son istediğim şey bi tüp bebek denemesi, çünkü bi negatif sonucu daha kaldırabileceğimi sanmıyorum

Kuzlar tekrar soruyorum ama sağ kasığımda özellikle ağrı var ayağımı hep kıvırma gereği hissediyorum.acaba diyorum embriyo tüpe mi yerleşti dış gebelik mi yaşayacağım diye içimi bir korku sapladı neden bu kadar ağrır doktora söylesem muayene ile anlayamazlar değil mi:(:(

Dis gebelik oomasi
Kuzlar tekrar soruyorum ama sağ kasığımda özellikle ağrı var ayağımı hep kıvırma gereği hissediyorum.acaba diyorum embriyo tüpe mi yerleşti dış gebelik mi yaşayacağım diye içimi bir korku sapladı neden bu kadar ağrır doktora söylesem muayene ile anlayamazlar değil mi:KK43::KK43:
Dis gebelik olmasi icin kesik kesik kanama gerekiyo bi de kesenin yeri belli olmadan kimse dis gebelik diyemez

Kuzlar tekrar soruyorum ama sağ kasığımda özellikle ağrı var ayağımı hep kıvırma gereği hissediyorum.acaba diyorum embriyo tüpe mi yerleşti dış gebelik mi yaşayacağım diye içimi bir korku sapladı neden bu kadar ağrır doktora söylesem muayene ile anlayamazlar değil mi:KK43::KK43:
Canım olumsuz seyler düşünme lütfen,şimdiden belli olmaz oyle bile olsa,güzel düşün olumlama yapalım 🤗

Canım ne diyim ne söyleyim. İçindeki acının aynısından benimde içimde var. Seni anlıyorum demekten başka bişey söyleyemiyorum. Eve gelirken bal, arısütü, polen, ginseng ve propolis aldım karıştırdım. Benimde üç embriyom vardı, ikisi kondu biri donduruldu ama dondurulana çok iyi durumda değil demişlerdi ondan da çok umudum yok yani. Bundan sonraki yumurta toplama aşamasında faydası olur inşallah. Sende kırma umudunuz, inşallah bi sonrakinde olur yada kendi kendine tutar

Arkadaşım çok duyuyorum ben tedaviden sonra kendiliğinden hamile kalan. Altı kişi tanıyorum tüp bebek tedavisi olan, dördü üç kere tüp bebek deniyor, biri iki kere tüp bebek deniyor, olmuyor. Sonrasında beşi de kendiliğinden hamile kalmış. Tanıdığım altıncı kişi de dördüncü de hamile kaldı bikaç ay önce Doğum yaptı. Anladığım kadarıyla bu tedavinin olumlu etkileri oluyor.

Canım ne diyim ne söyleyim. İçindeki acının aynısından benimde içimde var. Seni anlıyorum demekten başka bişey söyleyemiyorum. Eve gelirken bal, arısütü, polen, ginseng ve propolis aldım karıştırdım. Benimde üç embriyom vardı, ikisi kondu biri donduruldu ama dondurulana çok iyi durumda değil demişlerdi ondan da çok umudum yok yani. Bundan sonraki yumurta toplama aşamasında faydası olur inşallah. Sende kırma umudunuz, inşallah bi sonrakinde olur yada kendi kendine tutar
Sağol canım desteğin için.. benim dondurulan birinci kaliteydi ama sonuç negatif, bu işin matematiği formülü yok o yüzden hiç belli olmuyor.

Çok teşekkür ederim cnm biraz rahatladım en azından kese değerine kadar anlaşıllmazsa yapacak birşey yok artık test gününe bekleyeceğiz
Bi de beta degeri duzenli artmazsa ekstra olarak. Ben dis gebelik yuzunden ameliyat oldum ve su an iki kasigimda cok fena agriyo ama kotu dusunmek istemiyorum gebeligimi ogrenir ogrenmez kese cikana kadar 2gunde 1 kan verip duzenli artis olup olmadigini kontrol ettiricem dis gebelik ihtimalim de yuksek hic dis gebelik gecirmeyen birine gore

Back