- Konu Sahibi Gebelikaski
- #2.781
Benimde Perşembe.Hangi gun transfer oldunuz ben persembe gunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde Perşembe.Hangi gun transfer oldunuz ben persembe gunu
Orasini tam bilmiyorum canimTeşekkür ederim canım cevabın için bide merak ettiğim dondurulmuşlrım açıldı genetiğe gitti 2 gün beklediler bugün 5 gün olmas gerekmiyor muydu acaba ikisininde
Benimki 5nci gun embiriyosu benim bence umut kalmadi. Seninki 3 gunse bilmiyorum umarim mucize olur7. ve 9. Gün idrar testi yaptım (eşimden gizli) ama maalesef negatif.
Canım sıkıldı. Belki kan testinde çıkar umuduyla sakin duruyorum. Eşime demedim kafaya takar kanda pozitif çıkarsa boşuna sıkıntı olmasın diye.
3. Gün emriyosu.
Umut var mı
Mucizelere kaldık ooffffBenimki 5nci gun embiriyosu benim bence umut kalmadi. Seninki 3 gunse bilmiyorum umarim mucize olur
Canım merhabalar . Benim de kullanmayı düşünmediğim 3 dondurulmuş embriyom var. Aslında 7 tane dondurmuştuk. 3 transferimden ikisi tuttu ve kalpleri atmayınca embriyolarda bir sıkıntı olabileceğini düşündük. Merkezime dondurulmuşları pgt ye göndersek olmaz mı dedim pek sıcak bakmadılar ama biz karışmayız siz ne derseniz anlamında konuşuyorlar. Sizin merkeziniz hangisi acaba. Bir de genetik sonucunuz ne zaman çıkacak. Ben de bizim durumumuzda olan var mı acaba diye çok araştırdım. Sizi görünce çok sevindim açıkcasıHanımlar Ağustos 2adet 3.gün embriyo transferim kimyasal Dün merkezden arayıp 4erli dondurulmuştu 4tanesi açılmış hepsinden birer hücre alınıp genetiğe gidecek dediler ctesi transfere hazırlık olarak gelin bizde genetik sonucunu sizle öğrencez dediler dua edin lütfen
Canım sen böyle deyince benimde 7.günüm son 2 gündür hafif eğiliyorum çorap vs giymek için tamamen değil ama biraz eğiliyorum,bide kışlıkları indirmek için boyumdan yüksek bi üst rafa filan uzandım sıkıntı olur muHiçbirşeycik olmaz merak etme ben transfer ertesi yıkandım bugün avm ye gittim yarım saat arba sürdüm hiç evham yapma hoplayıp zıplamadıysan eğilip uzanmadıysan ağırlık taşımadıysan darbe almadıysan emin ol o tutunduktan sonra senden benden kuvvetli rabbim o canı üflediyse bu dünyada yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap canım Allahın izniyle birşeycik olmaz evvelallah..
Ah canım doğru söylüyorsun bu söylediklerinden sadece eğilmeyi yaptım ama 3. Gün bulaşık makinasına kontrollü eğildim. Ama dediğin gibi hepsi nasip meselesi. Rızkı varsa gelecek yoksa istersek 10 gün yatalım yine de olmaz.Hiçbirşeycik olmaz merak etme ben transfer ertesi yıkandım bugün avm ye gittim yarım saat arba sürdüm hiç evham yapma hoplayıp zıplamadıysan eğilip uzanmadıysan ağırlık taşımadıysan darbe almadıysan emin ol o tutunduktan sonra senden benden kuvvetli rabbim o canı üflediyse bu dünyada yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap canım Allahın izniyle birşeycik olmaz evvelallah..
Ovulasyona guvenme canim ben onda cok pozitif gorupte kanda negatif gordum o yuzdn inanmiyorum onaKızlar benim 3.gün embriyosuydu miniğim 7.gün bugün evde gebelik testi yok ovülasyon testi vardı yarın sabah yapsam çıkar mı sizce (ovülasyonda gebelik çıkıyor diyenler var da )
Kızlar eğilme ile tutmaz diye bişey yok ben aynı gün geldim bulaşıkla dizdim hep kendim yaptım namazlarımı kıldım yatmakla olsaydı kimse kıpırdamadan yatardı nasip meselesi işte olacaksa hiç bişey engel olmazAh canım doğru söylüyorsun bu söylediklerinden sadece eğilmeyi yaptım ama 3. Gün bulaşık makinasına kontrollü eğildim. Ama dediğin gibi hepsi nasip meselesi. Rızkı varsa gelecek yoksa istersek 10 gün yatalım yine de olmaz.
Merhaba canım benim 4 tanesi gönderildi genetiğe 3ü güzel geldi o güzel gelenlerden iki tanesini transfer ettiler bugün ben Konya’da yaptırdımCanım merhabalar . Benim de kullanmayı düşünmediğim 3 dondurulmuş embriyom var. Aslında 7 tane dondurmuştuk. 3 transferimden ikisi tuttu ve kalpleri atmayınca embriyolarda bir sıkıntı olabileceğini düşündük. Merkezime dondurulmuşları pgt ye göndersek olmaz mı dedim pek sıcak bakmadılar ama biz karışmayız siz ne derseniz anlamında konuşuyorlar. Sizin merkeziniz hangisi acaba. Bir de genetik sonucunuz ne zaman çıkacak. Ben de bizim durumumuzda olan var mı acaba diye çok araştırdım. Sizi görünce çok sevindim açıkcası
Perşembe çözdürüldü bugün geldi sonucu canım bnm de ilk transferim kimyasal olunca doktorum kendisi istedi genetiği hatta genetik yapmadan transfer yapmama tarafındayım dediCanım merhabalar . Benim de kullanmayı düşünmediğim 3 dondurulmuş embriyom var. Aslında 7 tane dondurmuştuk. 3 transferimden ikisi tuttu ve kalpleri atmayınca embriyolarda bir sıkıntı olabileceğini düşündük. Merkezime dondurulmuşları pgt ye göndersek olmaz mı dedim pek sıcak bakmadılar ama biz karışmayız siz ne derseniz anlamında konuşuyorlar. Sizin merkeziniz hangisi acaba. Bir de genetik sonucunuz ne zaman çıkacak. Ben de bizim durumumuzda olan var mı acaba diye çok araştırdım. Sizi görünce çok sevindim açıkcası
Renginde mi göğüs ucuKozlar birşey sorabilir myim.benim bugün 5.günüm ilk defa göğüslerimde acımaya başladı..ilaçlar yapabiliyor diyorlar ama neden şimdi zaten uzun süredir estrofem ve progestan iğne vuruluyorum ..kimilerinde hiç olmuyormuş ama sizinde böyle sonradan gögüslerde acıma oldumu
Ne kadar güzel canım ya .. demekki dayanmışlar bir çözünmeye daha .. demekki dayanıklılar masallah , tutunacaklar insallah.. bnm doktorum genetikten iki haftada gelirler demişti , ya da ben yanlış anladım galiba bir kere daha görüşeceğim..Perşembe çözdürüldü bugün geldi sonucu canım bnm de ilk transferim kimyasal olunca doktorum kendisi istedi genetiği hatta genetik yapmadan transfer yapmama tarafındayım dedi
Bilmiyorum cnm bnm öyle iki günde geldi yalapşap yapmadılar inşallahNe kadar güzel canım ya .. demekki dayanmışlar bir çözünmeye daha .. demekki dayanıklılar masallah , tutunacaklar insallah.. bnm doktorum genetikten iki haftada gelirler demişti , ya da ben yanlış anladım galiba bir kere daha görüşeceğim..
Canım öncelikle hayırlı sonuçların olsun Benin’de ilk transferimde göğüslerim patlayacak gibi şişmişti el değemiyordum tutmuştu ama kimyasalla sonuçlandı inşallah seninde hamileliktendir ama sana tavsiyem kendinde asla belirti acaba hamilelikten mi diyenaklına getirmemeye çalış biliyorum çok zor ama stres erken test yapma isteği bence bu süreçte en olmaması gerekenlerKozlar birşey sorabilir myim.benim bugün 5.günüm ilk defa göğüslerimde acımaya başladı..ilaçlar yapabiliyor diyorlar ama neden şimdi zaten uzun süredir estrofem ve progestan iğne vuruluyorum ..kimilerinde hiç olmuyormuş ama sizinde böyle sonradan gögüslerde acıma oldumu