2019 EKiM TÜP BEBEK

İnşallah canım ya, son zamanlarda burda bildiğim beklediğim herkes negatif sonuç aldı ümitlerim çok azaldı merak bile etmiyorum işin doğrusu

Bende oldum cnm çok kolay bir işlem yumurta toplamadan daha ağrısız hiçbir zararı yok kamera ile rahme bakıp anormallik varmı bakıyorlar birde doktorum çizik attı rahme daha iyi tutunması için ..histeroskopi sonrası ilk transferim bakalım inş pozitif olur sonucum cnm

Çok operasyon da iyi bişey degıl.her yenı operasyon yapısıklık olusturabılıyo Allah korusun.iki ucu ... yaptırsan ayrı yaptırmasan ayrı..
Hımmm anladım canım şimdi mantığını onlar da haklı. Ne kadar az müdahale o kadar iyi.
Ben de yaptırdım canım histeroskopi. Korkulcak bişey yok benim rahmim üstten basıktı onu düzelttiler. Kanamam falan olmadı hiç ağrı sızı da çekmedim. Opudan daha kolaydı bana kalırsa.
Kızlar siz olmazsanız napardım ben. Çok teşekkür ediyorum.

Saol canım çok içimi ferahlattınız. Sayenizde kafayı bende netleştirdim yaptırıcam inşallah. Biz üstüste çok negatif haber verdik nolur siz pozitif verin. İnşallah pozitiftir canım.

Histereskopiden kaç ay sonra rtansfer oldun canım ? İnşallah olumlu olur

Cnm sn sahinzedesin diye hatırlıyorum.ben de gitmeyi dusunmustum de bi ara.ben de bahcecizedeyim.yeni yer arayisim dvm ediyor.kibrisa mi gitsem oldum.ondn sordm.oraya kdr gelemem :) insallah sonraki 5 denemeyi yapmana gerek kalmaz

Aynen canım şahinzedeyim...
Inşallah bu kez iyi bir seçim yapmış olurum şimdilik öyle görünüyor bakalım hayırlısı olsun inşallah... inşallah sende iyi doktorlar la karşılaşırsın.. allah hepimizin yardımcısı olsun..

Saol canım çok içimi ferahlattınız. Sayenizde kafayı bende netleştirdim yaptırıcam inşallah. Biz üstüste çok negatif haber verdik nolur siz pozitif verin. İnşallah pozitiftir canım.

Moral bozmak yok iyi şeyler düşünüp olumlama yapalım en azından için rahat olur rahme çizik attır mutlaka tutunmayı kolaylaştırıyo gerçi doktorun kesin yapar.bazen 1 mm miyom alınıyor hamile kalınıyor ultrasonda göremedikleri küçük zararaız miyomları temizliyorlar benim arkadaşım sonrasında hamile kaldı çünkü ultrasonda görğnmüyordu en azından için rahat olur cnm

Histereskopiden kaç ay sonra rtansfer oldun canım ? İnşallah olumlu olur

Cnm ağustosta oldum ben eylülde başladık fakat eylülde progeston hormonum yüksek çıkınca cem hoca iptal etti ekimde başladık bu sefer lucrin iğne ile progestanı baskıladı 21 ekimde de transfer oldum bakalım cnm bekliyorum test günüm 2 kasım ama pozitif de olsa dikkate almayacağım çünkü daha önce bir düşüğüm var kalp atışını duyamadan düşmüştü değerim 2100 e çıktı ve sonra kanamam yoğun başlamıştı bu yüzden kalp atışına kadar yaptığım test pozitif olsa da kendimi hamile saymayacağım sevinmeyeceğim

Arkadaşım cem hoca deyince dikkatimi çekti. Neredeydi tedavin?

Canim kesinlikle yaptir ben tup bebege baslamadan yptrmstim perdecikti dusugume perde sebep olmus demsti doktor ne var ne yoksa rahimde cikiyor ortaya

Canim kesinlikle yaptir ben tup bebege baslamadan yptrmstim perdecikti dusugume perde sebep olmus demsti doktor ne var ne yoksa rahimde cikiyor ortaya
Saol canım yaptırıcam inşallah. Bu tedaviye başlayalı çok kısa oldu benim böyle böyle ne sorun varsa çıkacak ortaya inşallah.

Saol canım yaptırıcam inşallah. Bu tedaviye başlayalı çok kısa oldu benim böyle böyle ne sorun varsa çıkacak ortaya inşallah.
Aynen yaptir canim .. ben histereskopiden sonra normal yolla kalirim dye cok umit ettim doktorumda umitliydi ama nasip tup bebegeymis ... hic belli olmaz bakarsin histereskopiden snra hamile kalirsin

Kızlar tüp bebek negatif çıkınca bı kac ay bekleyelim dedik eşimle,en azından yılbaşından sonra bı daha deneriz dedik.ama bu süre içinde kendiliğinden gebelik oluşur mu aceba ne düşünüyorsunuz bu durumla alakalı?
Sonuçta aylardır hamile kalmak adına her türlü hormon girdi vücuda, iğneler ilaçlar fitiller vs.

Kızlar merhaba, maalesef bi negatif haberi de benden geliyor ikinci denemem de olumsuz sonuçlandı 14 ekim transferleri bize yaramadı ne yazık ki. Siz hislerimi biliyorsunuz diyecek pek de bi şey yok bu aşamada.

Kızlar merhaba, maalesef bi negatif haberi de benden geliyor ikinci denemem de olumsuz sonuçlandı 14 ekim transferleri bize yaramadı ne yazık ki. Siz hislerimi biliyorsunuz diyecek pek de bi şey yok bu aşamada.
canım geçmiş olsun üzüldüm gerçekten, harbi bu son günler noldu böyle herkes negatif. sende kimyasal geçirdin diye biliyorum benimde yarın belli olcak sonucum ama sanırım kimyasal benimde. şuan ekstra üzüldüm

Cnm vardır bir kısmetin zamanı vakti üzülme denemeye devam dondurulmuşların var mı hangi merkeze gidiosun ?

Sağol canım ben de çok üzgünüm. Bir önceki yani geçen ayki denemem kimyasaldı, bu ay hiç tutunmamış belli ki 4,7 değer, test değer aralığı 0-5 negatif
Hiç ümidim yoktu zaten bu sefer, öyle ki üç gündür günde 2-3 sigara içmeye başlamıştım nasılsa olmayacak diye, yanılmadım da. İnşallah sen olumlu sonuç al can’ı gönülden diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…