- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #2.681
İnşallah canım ya, son zamanlarda burda bildiğim beklediğim herkes negatif sonuç aldı ümitlerim çok azaldı merak bile etmiyorum işin doğrusuCanım zararı yoksa bence tüp bebeğe başlarken ilkinden önce yapılmalı aslında, rahimde ne var ne yok tam öğrenilmeli. Ama var demekki bir bildikleri yapmıyorlar hemen. Bu arada seninde sonucu bekliyorum bari siz güzel haber verin
Kızlar bu işler ne karışıkmış ya. Şimdi doktorum aradı. İkinciyi denemeden histeroskopi yapalım dedi. Teklif hoşuma gitti aslında öyle beklemektense neden aramak iyi bişi. Ama bu histeroskopi nasıl bişey ki zararlıları var mıdır acaba?
Hımmm anladım canım şimdi mantığını onlar da haklı. Ne kadar az müdahale o kadar iyi.Çok operasyon da iyi bişey degıl.her yenı operasyon yapısıklık olusturabılıyo Allah korusun.iki ucu ... yaptırsan ayrı yaptırmasan ayrı..
Kızlar siz olmazsanız napardım ben. Çok teşekkür ediyorum.Ben de yaptırdım canım histeroskopi. Korkulcak bişey yok benim rahmim üstten basıktı onu düzelttiler. Kanamam falan olmadı hiç ağrı sızı da çekmedim. Opudan daha kolaydı bana kalırsa.
Saol canım çok içimi ferahlattınız. Sayenizde kafayı bende netleştirdim yaptırıcam inşallah. Biz üstüste çok negatif haber verdik nolur siz pozitif verin. İnşallah pozitiftir canım.Bende oldum cnm çok kolay bir işlem yumurta toplamadan daha ağrısız hiçbir zararı yok kamera ile rahme bakıp anormallik varmı bakıyorlar birde doktorum çizik attı rahme daha iyi tutunması için ..histeroskopi sonrası ilk transferim bakalım inş pozitif olur sonucum cnm
Histereskopiden kaç ay sonra rtansfer oldun canım ? İnşallah olumlu olurBende oldum cnm çok kolay bir işlem yumurta toplamadan daha ağrısız hiçbir zararı yok kamera ile rahme bakıp anormallik varmı bakıyorlar birde doktorum çizik attı rahme daha iyi tutunması için ..histeroskopi sonrası ilk transferim bakalım inş pozitif olur sonucum cnm
Cnm sn sahinzedesin diye hatırlıyorum.ben de gitmeyi dusunmustum de bi ara.ben de bahcecizedeyim.yeni yer arayisim dvm ediyor.kibrisa mi gitsem oldum.ondn sordm.oraya kdr gelemem :) insallah sonraki 5 denemeyi yapmana gerek kalmaz
Saol canım çok içimi ferahlattınız. Sayenizde kafayı bende netleştirdim yaptırıcam inşallah. Biz üstüste çok negatif haber verdik nolur siz pozitif verin. İnşallah pozitiftir canım.
Histereskopiden kaç ay sonra rtansfer oldun canım ? İnşallah olumlu olur
Arkadaşım cem hoca deyince dikkatimi çekti. Neredeydi tedavin?Cnm ağustosta oldum ben eylülde başladık fakat eylülde progeston hormonum yüksek çıkınca cem hoca iptal etti ekimde başladık bu sefer lucrin iğne ile progestanı baskıladı 21 ekimde de transfer oldum bakalım cnm bekliyorum test günüm 2 kasım ama pozitif de olsa dikkate almayacağım çünkü daha önce bir düşüğüm var kalp atışını duyamadan düşmüştü değerim 2100 e çıktı ve sonra kanamam yoğun başlamıştı bu yüzden kalp atışına kadar yaptığım test pozitif olsa da kendimi hamile saymayacağım sevinmeyeceğim
Arkadaşım cem hoca deyince dikkatimi çekti. Neredeydi tedavin?
Canim kesinlikle yaptir ben tup bebege baslamadan yptrmstim perdecikti dusugume perde sebep olmus demsti doktor ne var ne yoksa rahimde cikiyor ortayaKızlar bu işler ne karışıkmış ya. Şimdi doktorum aradı. İkinciyi denemeden histeroskopi yapalım dedi. Teklif hoşuma gitti aslında öyle beklemektense neden aramak iyi bişi. Ama bu histeroskopi nasıl bişey ki zararlıları var mıdır acaba?
Saol canım yaptırıcam inşallah. Bu tedaviye başlayalı çok kısa oldu benim böyle böyle ne sorun varsa çıkacak ortaya inşallah.Canim kesinlikle yaptir ben tup bebege baslamadan yptrmstim perdecikti dusugume perde sebep olmus demsti doktor ne var ne yoksa rahimde cikiyor ortaya
Aynen yaptir canim .. ben histereskopiden sonra normal yolla kalirim dye cok umit ettim doktorumda umitliydi ama nasip tup bebegeymis ... hic belli olmaz bakarsin histereskopiden snra hamile kalirsinSaol canım yaptırıcam inşallah. Bu tedaviye başlayalı çok kısa oldu benim böyle böyle ne sorun varsa çıkacak ortaya inşallah.
İnşallah canım hiç belli olmaz tabi. Allahtan umut kesilmez.Aynen yaptir canim .. ben histereskopiden sonra normal yolla kalirim dye cok umit ettim doktorumda umitliydi ama nasip tup bebegeymis ... hic belli olmaz bakarsin histereskopiden snra hamile kalirsin
canım geçmiş olsun üzüldüm gerçekten, harbi bu son günler noldu böyle herkes negatif. sende kimyasal geçirdin diye biliyorum benimde yarın belli olcak sonucum ama sanırım kimyasal benimde. şuan ekstra üzüldümKızlar merhaba, maalesef bi negatif haberi de benden geliyorikinci denemem de olumsuz sonuçlandı 14 ekim transferleri bize yaramadı ne yazık ki. Siz hislerimi biliyorsunuz diyecek pek de bi şey yok bu aşamada.
Kızlar merhaba, maalesef bi negatif haberi de benden geliyorikinci denemem de olumsuz sonuçlandı 14 ekim transferleri bize yaramadı ne yazık ki. Siz hislerimi biliyorsunuz diyecek pek de bi şey yok bu aşamada.
Sağol canım ben de çok üzgünüm. Bir önceki yani geçen ayki denemem kimyasaldı, bu ay hiç tutunmamış belli ki 4,7 değer, test değer aralığı 0-5 negatifcanım geçmiş olsun üzüldüm gerçekten, harbi bu son günler noldu böyle herkes negatif. sende kimyasal geçirdin diye biliyorum benimde yarın belli olcak sonucum ama sanırım kimyasal benimde. şuan ekstra üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?