- 10 Ağustos 2019
- 589
- 200
- 18
- 36
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #2.661
Cnm sn sahinzedesin diye hatırlıyorum.ben de gitmeyi dusunmustum de bi ara.ben de bahcecizedeyim.yeni yer arayisim dvm ediyor.kibrisa mi gitsem oldum.ondn sordm.oraya kdr gelemem :) insallah sonraki 5 denemeyi yapmana gerek kalmazCanım ben yurt dışında yasıyorum...
Belçika gent de tedavi görüyorum...
Gidiş geliş zor olmuyo yurt dışında yasıyorum diye...
Turkiyedeki tüp bebek tedavisini tatiller de denedik... burda 6 kere sigortam ödeyecek ben bişey ödemeyeceğim...
Olmaz olur mu hiç, ben ilk kimyasal gebelik deneyimimde burdan da bakmıştım, olumsuz bir etkisi olmadığı gibi kimyasaldan sonra olumlu sonuç alma oranının daha yüksek olduğunu yazıyorlardı, bilimsel temeli var mıdır bilmem ama burda deneyimlerini paylaşanlar böyle yazmıştı. Ben ikinci denememi yaptım ama henüz sonuç almadımya arkadaşlar bakıyorum bakıyorum bulamadım kimyasal gebelik geçirip sonraki denemesi tutan yok mu hiç yaaa ben mi bulamıyorumbilen gören varsa bir söylesin tüp bbekte kimyasalı görüp ikinci tüp bebeğinde bebek sahibi olan yok mu yoksa bu çözümsüz bi durum mu?? Normal gebelikte oluyor ama tüp bebekte olmuyor mu hiç yazan olmamız olumsuz haber dün aldım bi umut arıyorum
Canım öncelikle tutmuştur inşallah. Sizden güzel haber bekliyorum canı yürekten. Bi de ne kadardı ücreti, herhangi bir zararı var mıymış, bildiğin kadar bana da az bilgi verir misin?Ben de ilki tutmayınca dr um yapalım dedi yaptık,3 ay sonra da şimdi transfer oldum ,bu ikinci denemem,inşallah işe yatamıştır
Tanısal ve tedavisel olmak uzre ıkı cesıt .tanısal:bakıyor sorun varmı yok mu ,varsa sonra işlem yapcagı hıstereskopiyi planlıyor,tedavısel olansa bakıyor problem varsa o an düzeltıyor .benim rahmim biraz kalp seklındeymiş bi de darmıştj,biraz açtı,bi de biraz yapısıklık varmıs onu duzeltmiş, rahım fılmı ceksek histereskopi yerıne demiştim korkup. Rahım fılmınde herseyı net goremem,histereskopide daha ii gorurum demiştiBen de ilki tutmayınca dr um yapalım dedi yaptık,3 ay sonra da şimdi transfer oldum ,bu ikinci denemem,inşallah işe yatamıştır
Lütfen yazmadıydım aslındaKız ben yanlışı almışım ya ubiquinon lütfen benimki
Ben iki kere oldum ilki 4000 di ikincisi 2000 civarı baska merkezlerdi . Dr una guvenıyorsan yaptır . Zor karar gercekten bende cok korkmustum amasonra gıvendım olmam gerektgıne ,baya dorgulayıp arastırmıstım .Canım öncelikle tutmuştur inşallah. Sizden güzel haber bekliyorum canı yürekten. Bi de ne kadardı ücreti, herhangi bir zararı var mıymış, bildiğin kadar bana da az bilgi verir misin?
Histeroskopi ne acaba?Kızlar bu işler ne karışıkmış ya. Şimdi doktorum aradı. İkinciyi denemeden histeroskopi yapalım dedi. Teklif hoşuma gitti aslında öyle beklemektense neden aramak iyi bişi. Ama bu histeroskopi nasıl bişey ki zararlıları var mıdır acaba?
Anladım canım teşekkür ederim. peki ücreti ne kadar ödemiştinizTanısal ve tedavisel olmak uzre ıkı cesıt .tanısal:bakıyor sorun varmı yok mu ,varsa sonra işlem yapcagı hıstereskopiyi planlıyor,tedavısel olansa bakıyor problem varsa o an düzeltıyor .benim rahmim biraz kalp seklındeymiş bi de darmıştj,biraz açtı,bi de biraz yapısıklık varmıs onu duzeltmiş, rahım fılmı ceksek histereskopi yerıne demiştim korkup. Rahım fılmınde herseyı net goremem,histereskopide daha ii gorurum demişti
Valla duyunca korktum inkar edemem. Sordum kesi atılmayacak deyince biraz rahatladım. Rakamlarda yüksemiş ama aklımda soru kalmasındansa yaptırıcam galiba. çok teşekkür ederim.Ben iki kere oldum ilki 4000 di ikincisi 2000 civarı baska merkezlerdi . Dr una guvenıyorsan yaptır . Zor karar gercekten bende cok korkmustum amasonra gıvendım olmam gerektgıne ,baya dorgulayıp arastırmıstım .
Çok tesekkurler canım . Cümlemizin amin .Ne kadar cok operasyon o kadar risk ama embrıyon kaliteli olup tutmayınca rahmime bakmak istıyorum dedi,once karsı cıktım korktum.istersenhiçbişi yapmadan ıkıncıyı denerız dedı ,bana bıraktı. Ben de guvendım ,dr a yaptırdım inşallah hayırlı olmustur.Canım öncelikle tutmuştur inşallah. Sizden güzel haber bekliyorum canı yürekten. Bi de ne kadardı ücreti, herhangi bir zararı var mıymış, bildiğin kadar bana da az bilgi verir misin?
Tanısal yapcak ozaman?Valla duyunca korktum inkar edemem. Sordum kesi atılmayacak deyince biraz rahatladım. Rakamlarda yüksemiş ama aklımda soru kalmasındansa yaptırıcam galiba. çok teşekkür ederim.
Olmaz olur mu hiç, ben ilk kimyasal gebelik deneyimimde burdan da bakmıştım, olumsuz bir etkisi olmadığı gibi kimyasaldan sonra olumlu sonuç alma oranının daha yüksek olduğunu yazıyorlardı, bilimsel temeli var mıdır bilmem ama burda deneyimlerini paylaşanlar böyle yazmıştı. Ben ikinci denememi yaptım ama henüz sonuç almadım
Rahimde bir sıkıntı varsa yapısıklık vs onları kesip cıkarıyor , ya da rahim darsa açıyor,kalp seklınde fln sa şeklını duzeltıyo.Histeroskopi ne acaba?
Benm bi tanidigim yaptirdi 2 side kimyasal oldu..ya arkadaşlar bakıyorum bakıyorum bulamadım kimyasal gebelik geçirip sonraki denemesi tutan yok mu hiç yaaa ben mi bulamıyorumbilen gören varsa bir söylesin tüp bbekte kimyasalı görüp ikinci tüp bebeğinde bebek sahibi olan yok mu yoksa bu çözümsüz bi durum mu?? Normal gebelikte oluyor ama tüp bebekte olmuyor mu hiç yazan olmamız olumsuz haber dün aldım bi umut arıyorum
Benim hatırladığım tüp bebek denemeleri ile ilgiliydi ama emin olamadım şimdi. Cesaret edip bi kan verirsem sonuç alıcambende okudum biraz ama onlar doğal yolla kimyasal gebelik yaşamışlartüp bebekte kimyasal 2. Denemesi olumlu olan gördün mü hiç??? Tekrar soruyorum çünkü bunu duymaya ihtiyacım var...Bu arada inşallah olumlu sonuç alırsın banada unut olur
Sanırım canım. Geçen sene kürtaj geçirdiğin için sorun olduğunu düşünmüyorum ama istersen histereskopi yapalım dedi. bilemedim dedim o zaman ben tavsiye ederim yapalım, ikinciyi denemeden sorun varsa anlayalım dedi. kesi açılarak mı yapılıyor dedim (çok korkuyorum ben kesili ameliyatlardan) yok dedi. Adetinin sonuna doğru gel. iki ay sonra da ikinci denemeyi yapalım dedi. Amacı anladığım kadarıyla tanısal ama belki sorunla karşılaşırsa operasyon sırasında düzeltir heralde. bende rahim yapışıklığı vardı kürtajdan hatıra belki onu filanda düzeltir o arada.Tanısal yapcak ozaman?
Sağol canım bilgi içinRahimde bir sıkıntı varsa yapısıklık vs onları kesip cıkarıyor , ya da rahim darsa açıyor,kalp seklınde fln sa şeklını duzeltıyo.
Canım zararı yoksa bence tüp bebeğe başlarken ilkinden önce yapılmalı aslında, rahimde ne var ne yok tam öğrenilmeli. Ama var demekki bir bildikleri yapmıyorlar hemen. Bu arada seninde sonucu bekliyorum bari siz güzel haber verinHisteroskopi ne acaba?
Çok operasyon da iyi bişey degıl.her yenı operasyon yapısıklık olusturabılıyo Allah korusun.iki ucu ... yaptırsan ayrı yaptırmasan ayrı..Canım zararı yoksa bence tüp bebeğe başlarken ilkinden önce yapılmalı aslında, rahimde ne var ne yok tam öğrenilmeli. Ama var demekki bir bildikleri yapmıyorlar hemen. Bu arada seninde sonucu bekliyorum bari siz güzel haber verin
Ben de yaptırdım canım histeroskopi. Korkulcak bişey yok benim rahmim üstten basıktı onu düzelttiler. Kanamam falan olmadı hiç ağrı sızı da çekmedim. Opudan daha kolaydı bana kalırsa.Sanırım canım. Geçen sene kürtaj geçirdiğin için sorun olduğunu düşünmüyorum ama istersen histereskopi yapalım dedi. bilemedim dedim o zaman ben tavsiye ederim yapalım, ikinciyi denemeden sorun varsa anlayalım dedi. kesi açılarak mı yapılıyor dedim (çok korkuyorum ben kesili ameliyatlardan) yok dedi. Adetinin sonuna doğru gel. iki ay sonra da ikinci denemeyi yapalım dedi. Amacı anladığım kadarıyla tanısal ama belki sorunla karşılaşırsa operasyon sırasında düzeltir heralde. bende rahim yapışıklığı vardı kürtajdan hatıra belki onu filanda düzeltir o arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?