- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.387
- 598
- Konu Sahibi Gebelikaski
- #2.621
Canim maalesef normal artmiyor sonuc ne olursa olsun sagliksiz gebelik kanisina varildi.. tek dilegim bnu bir an once atlatmak.. suan en son 131 dusmustu iste.. yarinki betaya gore karar verilcek artmassa takip, artarsa doktorum receteye yazip resmni aticak hemsire bendr eczaneden alip vuruncamCanım inşallah betan normal artar normal bir gebelik geçirirsin . Senin merkezin neresiydi.. benim ilk dış gebeliğim tedaviden sonra beklem sürecinde spontane gerçekleşti.. tabiiki bnm ayrı doktorum var ama o kadar düşünceli ki sürekli bir teşhiste bulunur ve tüp bebek doktorlarına da danışalım onların sürecini etkileyen bir şey yapmayalım der defalarca aradım ulaşamadım en son ulaştığımda biz ilgilenmiyoruz memoria kadın Doğuma gel dediler.. hadi bunu anladım hak vermedim ama bir yere oturttum kafamda. Kendi koydukları çocuk ilki kürtaj olacak belli direkt muhasebe bir fiyat veriyor yolluyor. İkinci yine kürtaj olacak, ya kürtaj yapmayalım rahim her seferinde bozulmasın diye yine benim kendi jinekoloğum söylüyor. Onlar aramıyorlar bile bu koyduğumuz çocuklardan nasıl kurtulacaksın diye.. şöyle bir örnek vereyim artık benim tüp bebek işlerini bi kenara bırakıp son kez kendim gebe kaldığımda şehir dışındaydım. Orada öğrendim dış gebelik olduğunu ağlayarak kendi kadın Doğumu doktorumu aradım adam bana doktor araştırdı olduğum şehirde.. görüntüleri istedi kimselere güvenemeyip. İstanbul’a geleyim dedim çok geç iç kanama başlamış şurada ol dedi.. maddi ve manevi açıdan her şeyi düşünerek üstelik .. burası çok pahalı yapar. Şurası olmaz. Gibi gbi.. tabi beklentim bu kadarı değil ama en azından dışarda biryerde kürtaj oldun laporoskopi oldun acaba nasıldı iyimizin neden bunlar oldu yenisine başka bişey mi denesek hiç yok benim merkezimde sağolsunlar...
Bak bu konuda haklisin kesinlikle ilgilenilmesi gerekir sonucta hastaneyi yoldas olarak tercih etmisiz.. cok zor degil ilgilenmek.
Yonlendirmesi yol gostermesi gerekir oyle cebime parami koydum yallah ne demek yani?
Dis gebelik bide tehlikeli bi vaka. Yani allah hayirli insanlarla karsilastirsin gercekten..
RABBIM bizi korusun bizi Allahtan baska kimse kurtaramaz vesile kilarsa guzel insanlarla ancak oyle
. Saglik konusunda kesinlkle ehli insanlara düsürsün!!