2019 EKiM TÜP BEBEK

Boşuna demiyoruz ya bizi bizden başkası anlamaz diye... gerçekten de öyle...
Benim ablamda "napalim canım sanada ALLAH vermiyor işte böyle yalnız yaşayacaksınız " demişti... o günden sonra hiç bu konuyu konuşmadım onunla tüp bebek tedavilerimi bile bilmez...
Hatta bir kere temizlikten konu açıldı...
Bana dediki ayyy senin evin mobilyacı dükkanı gibi çocuksuz ev işte dagilmiyo...
Kendisinin 2 tane var.... var olan ne bilsin yokluğu... asla anlayamazlar aslaaa...
Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah zor bir sınav sonumuz güzel olur inşallah...

Ah canım ahh.. Bana ablam bir keresinde bizim çocuklardan birini size verelim siz bakın demişti. Acısı içimden çıkmıyor. Kendisinin çok kolay oldu çocukları onları çok da seviyorum Allahım korusun yavruları ama an-la-mı-yoorr. İnşallah canım çok ağır bir yük bu, inşallah mükafatı vardır bu zor günlerin...

15 e düşmüş değerim kimyasal dedi doktor ilaçları bırak dedi kimyasal ne ki neden olur nerde hata yaptım kendime dikkat mi etmedim vardı da yok mu oldu şimdi çoo üzgünüm tarifi yok

Cnm kimyasal olması için senin yapabileceğin sebep olabileceğşn hiçbirşey yok bunu unutma.bende bir öncekinde düşük yapmıştım ana sağlıklı gelişimi olmyacaksa vücut kendi atıyor emriyona pgt yaptırmışmıydın?

Pgt yapmadık zaten sadece 3 emriyomuz vardı ama sürekli kan sulandırıcı kullandık bu arada cirinona vajinal jel bende hep yeşil geldi acaba enfeksiyon mu olmuştum tüp bebekten önce mantar olmuştum bilmiyorum eşimde y delesyonu sorunu var sperm az ve kalite düşük acaba bundan sonra hep kimyasal mı olacak çok üzgünüm bide tutunmuşlar sonra burakmışlar çok duygulanıyorum

Cnm merhaba intralipid serumu ben de kullanıyorum senin transferinin kaçıncı günü ve cd56 kaç çıktığı için serum verdi doktor sana
Merhaba cd56 ya hic baktirmadim hatta gata da umminoloji ye gidip arastirdim hicbi soeun yok denildi onlem amacli veriliyo tekrarlayan dusuklerim oldugu icin bi de hashimoto tiroidim var benim vucut bebegi atiyo yani bu serum bagisiklik sistemini destekliyo Allahin izniyle sifa bulucagimi dusunuyorum carsamba gunu transfer oldum yarin kan vericem bugun erken gebelik testi yapsam mi acaba diyorum

İlk tük bebek tedavimde bende aybı hatayı yotım doktorum enerjisi iyi olsun vs furkan kayabaşoğluna yaptırdım acıbadem ve tam bir fiyaskoydu sransart tedvi de 1 düşük 2 başarısız transfer sonra direk bahçeciye gittim cem hocaya bende evet kalabalık ama desimki doktor iyi mi iyi bahöecinin ekipmanları ve labaratuar makinaları türkiyedeki en ileri cihazlar.acıbadem bile bazen bahçecinin tesisini kullanıyırmuş.önemli olan labaratuar ve emriyolog kızlar bunu unutmayın o yüzden doktor enerji falan umursamadım ha keza cem hıca çok tatlıydı.evet yoğunlar çünkü tr her yerinden umut arayan ne vakalar var öyle düşünün bu yüzden lütfen tesis labaratuar ve emriolog seçimlerini de göz önğnde bulundurun işi iyi yapsınlar yeterki doktor bana çok gülmese de olur ama cem hoca bana dedi acele ettirme herşeyi şnceleyeceğim dedi ve tam tedaviye başladıktan 10ay sonra transferim yapıldı ve içim rahat negatif de olsa titizlikle herşeye baktılar ..artık yüce Rabbim ol diyip can üflemesi kaldı

Canım benim de bir sorun yokmuş gibi başlanan tedavimde iki kalbi atmayan bebek ve iki kendiliğinden oluşan dış gebelik var. Benim merkezim de çok iyiydi fakat beni hafife aldılar sizde bir sorun yok diyerek hala da orda dondurulmuş embriyolarım olduğu için onları transfer etmek istiyorlar biz de onlarda bir problem olabileceğini düşünüyoruz. O yüzden yeni merkez arıyoru. Aslında ilk gittiğim merkezdi pişman olma ne kadar da araştırsak kısmet o çocuğun geleceği tarih belli.. buradan ve çevremden araştırdığıma göre bir kaç yer öğrendim ben de onları dolanacağım.. sana da yazayım belki sen de görüşmek istersin..
Aylin Pelin çil. Bu kadın önce memoria şişlide Semra hocal ile birlikteymiş sonra bahçeci de şimdi de Amerikan hastanesinde.. bir tanıdığım tüp bebeğe başlamak için gitti kızı ilaç tedavisiyle doğal yoldan hamile olmaya teşvik etti ve oldu da . Ben de çok takdir ettim açıkçası para hırsıyla hemen girişmediği için tabii nasip işi başka çokça bilgim yok bu kadınla ilgili..ama burada da genelde iyi yorum var.. Amerikan Hastanesi biraz pahalı olabilir diye endişeleniyorum..
Yücel Karaman.. Brüksel tıp merkezi.. sanırım erkek infertilitesinde de baya bir uzmanlığı var ve laporoskopi histerskopi gibi uygulamaları iyi yapıyormuş. Bu doktoru bana kulak burun Boğaz doktoruna gitmiştim o önerdi.. onlar da tüp bebek yaptırmışlar merkezimden şikayet edince bizim bu hocayla oldu dedi.. kulak burun Boğaz doktoruyla bile konuştuğum konulara bak :)
Ayşe karahasanoğlu medipol Hastanesi..
kuzenim aradı bir gün neredeyse hiç yumurtası olmayan kadınlarda bile başarılı oluyormuş diye ben de biraz araştırdım. İlk görüşmesinde 2 saate yakın konuşmuşlar bi tanıdığımla .. genel yorumlar iyi.. bu doktor da transfer opu, diğer olası operasyonlar ve tüm kontrolleriyle kendi ilgileniyormuş. Biraz daha uygun sanırım üstteki merkezlere göre daha hiçbirine gitmedim ama yazılanlardan anladığım..
Cem küçük sen zaten gitmişsin benim ondan çok umudum vardı açıkçası adamın instagramdan hesabını takip ediyorum.. bir hafta 20 kişiden 16 kişi, bir hafta 9 kişiden 6 kişi,pozitif gördü. Ayrıca çokça başarısızlık almış kişileri pozitif görünce paylaşıyor. 21 yıllık hasret sona eridi yok 14 yıllık hasret sona erdi reklamlar aşırı güzel yani ama çok yoğunmuş .. ve de bekleme kısmında ben sabırlıyımdır ama eşim çok bekletilmekten nefret eder o yüzden ben de oradan biraz soğuyorum. Ama bir kere görüşeceğim..
Memoria Şişli Semra kahraman.. çok başarılı ben de tedavimi bu merkezde oldum açıkçası operasyon kısmıyla ilgili bir sıkıntı yok. Semra hoca çok iyi bu işte ama onu sadece bir kere görebildim ben .. her gittiğimde er transfer onu başka başka doktorla çok kalabalık.. ama Semra hocayla devam etmek istiyorum diye ısrar edersen sana teyit verirlerse düşünülebilir,,
Acıbadem’de de sanırım memoriladaki sorun var doktorlar değişiyor demişlerdi yanılmıyorsam.
Ben sadece tek bir doktorun gözetimi altında devam etmek istiyorum.. o yüzden büyük ve tanınmış isimlerdense yukarıdaki alternatifleri araştırdım.
İşte böyle canım nolur siz de araştırdığınız gittiğiniz merkezleri paylaşın ki karar vermemizde yardımcı olsun.

Çok zor çok iyi anlayabiliyorum cnm ..kan sulandırıcı ne kullandın ..pgt önemli belkide gen anomalisi olan yumurtalardı ve zaten tutma imkanları olamazdı.doğanın döndüsü bu sağlıklı olan hayatta kalıyor cnm sen içini ferah tut ama bence tüm tetkiklerini yaptır derim sana

Benim araştırdığım kadarı ile yücel karaman çok başarılı doktor ve çok iyi merkez.. orayı tavsiye eden çok arkadaşım oldu burdan.. yücel beyle de bir görüşün derim.. ben yurt dışında tedaviye başladım.. 2 negatif tüp bebek deneyimim acıbadem şahin zeteroglu da oldu... kesinlikle tavsiye etmiyorum...
Şimdiki merkez ince eleyip sık dokuyor belli...
Prolaktinim önceki tedavide de yüksek di önemli değil demişti şahin bey...
Şimdiki merkez hormon tedavisine başlayacağız dedi önce... sonra tüp bebek tedavisi... acele etme adım adım ilerleyeceğiz dedi... çok ümitliyim artık.. ALLAH da nasip etsin inşallah...

Hiç erken testlere girip kendini üzme sıkma cnm çoğunda hanile bile olsan çıkmıyır sonra üzüntüden kendine zarar veririrsin test günün ne zaman cnm

Canim ben pozitif aldigim gunden beri irtibattayim dis gebelik suphesi var suan cok suku4 kontrollerimi filan yaptiriyorum riskli durumum yok suan Allahin izniyle yarinki betaya gore igneye karar vericek doktorum biraz dususe gecti cunku. Uzakta benm doktorumda ama hep gorustuk ne yapmami ne yapmami soyledi ayni zamanda burdada takibimi yaptik ettik. Yani birlikte danisip ilerlemen gerekir sen hic aramadinmi doktorunu.. ben hep takildiğim seyleri danistim aradim sordum konustuk.

Evwt çok zor oldu kan sulamdırıcı oksapar dı sanırım adı onu kullandım hergün karından doktoruma ben söyledim pgt yapalım dedim yok dedi zaten 3 tane emriyo var dedi belki içinde sağlıklısı vardı diğeeleeini etkiledi ne bilim ya doktorlarada güvenim kalmadı

Nerde tedavi oluyosunuz,kibrista mi? Her kontrole gidis gelis yapiyor musunuz yoksa uzaktan takip mi? Fiyat nedir?

Hcg değerlerin yükselmiyo mu canım dış gebelik nasıl oluyo

Canım inşallah betan normal artar normal bir gebelik geçirirsin . Senin merkezin neresiydi.. benim ilk dış gebeliğim tedaviden sonra beklem sürecinde spontane gerçekleşti.. tabiiki bnm ayrı doktorum var ama o kadar düşünceli ki sürekli bir teşhiste bulunur ve tüp bebek doktorlarına da danışalım onların sürecini etkileyen bir şey yapmayalım der defalarca aradım ulaşamadım en son ulaştığımda biz ilgilenmiyoruz memoria kadın Doğuma gel dediler.. hadi bunu anladım hak vermedim ama bir yere oturttum kafamda. Kendi koydukları çocuk ilki kürtaj olacak belli direkt muhasebe bir fiyat veriyor yolluyor. İkinci yine kürtaj olacak, ya kürtaj yapmayalım rahim her seferinde bozulmasın diye yine benim kendi jinekoloğum söylüyor. Onlar aramıyorlar bile bu koyduğumuz çocuklardan nasıl kurtulacaksın diye.. şöyle bir örnek vereyim artık benim tüp bebek işlerini bi kenara bırakıp son kez kendim gebe kaldığımda şehir dışındaydım. Orada öğrendim dış gebelik olduğunu ağlayarak kendi kadın Doğumu doktorumu aradım adam bana doktor araştırdı olduğum şehirde.. görüntüleri istedi kimselere güvenemeyip. İstanbul’a geleyim dedim çok geç iç kanama başlamış şurada ol dedi.. maddi ve manevi açıdan her şeyi düşünerek üstelik .. burası çok pahalı yapar. Şurası olmaz. Gibi gbi.. tabi beklentim bu kadarı değil ama en azından dışarda biryerde kürtaj oldun laporoskopi oldun acaba nasıldı iyimizin neden bunlar oldu yenisine başka bişey mi denesek hiç yok benim merkezimde sağolsunlar...

Çok teşekkür ederim canım cevabın için böyle olumlu olumsuz fikirler paylaşıldıkça kafam çok netleşiyor. Sağolasın.. inşallah çok çok güzel ilerler senin sürecinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…