- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #2.581
Doktor beni cok umutlandirdi yuzde 60 tutacak dedi. Ve idrarfa bugun negatif cikinca cok uzuldim. Acikcasi hicbi belirti yok. Transferden 3 4 gun sonra kasik agrilarim oldu ve bittiAma atese aldanma sonra tekrar dustu ama cok sukur hamileyim ve kesemizide gorduk ve ben hala donuyorum
Yok canim sen atese hic aldanmaBende alip duruyorum az once baktim. 36.7 olmus. Acaba herkesin mi boyle diyorum. Esim mesela hep 35.9 36.0 cikiyor.
Kuzum cok erken bosuna yipratiyosun kendini de bebisinide.. benimde sadece transferin 3.gunu agrim oldu adet sancisi gbi sonra gecti belirti hic arama benceDoktor beni cok umutlandirdi yuzde 60 tutacak dedi. Ve idrarfa bugun negatif cikinca cok uzuldim. Acikcasi hicbi belirti yok. Transferden 3 4 gun sonra kasik agrilarim oldu ve bitti
Tamam canim baska care yok ztn. Dua et bana lutfen ☺Kuzum cok erken bosuna yipratiyosun kendini de bebisinide.. benimde sadece transferin 3.gunu agrim oldu adet sancisi gbi sonra gecti belirti hic arama bence
Insallah pozitifi gorursun canim evet benimkide donmustu canimBenim de aynı 5aa inşallah tutar bebeğim donmuş benim sizinde mi donmuş
Ederim tabi canimTamam canim baska care yok ztn. Dua et bana lutfen ☺
Cok sagol canimEderim tabi canim
İnsülin sırıngası deri altına gider ama o tür ilaçların kas içine yapılması gerekiyor. Yani insülin iğnesiyle yapılmaz canım ve bacaktan veya kalcadan yapılır.ya kızlar , şimdi Esen ile msjlaşıyorduk o beni güldürdü şükür size de yazayım.. ağrım çok. evde bizim iğnelerin dışında bir ağrı kesici iğne yaptınız mı kendinize.. dicloron mu dicloflam mı voltaren mi öyle bişiler var iğne olarak bende evde. küçük insülin şırıngasıyla kendime yapsam mı.. tek başıma bir acile gidip yaptırmak zor geliyor. ağrı içinde kıvransam da yatağa dalmış lap topta takılıyorum. sıcak su torbası falan koysam kanamada artacak. bu kan sulandırıcıların da etkisi vardır heralde. ondan da kanama çoktur dimi.
Arkadaşım ondört Ekim bize pek uğurlu gelmedi ama sen moralini bozma. İnşallah seninki olumludur. Güzel haberini bekliyorum.Selam arkadaşlar. Aynı tarihlerde transferimiz olan arkadaşlardan çoğu negatif sonuç almış çok çok üzüldüm. Ben yarın test yapmayı düşünüyordum ama çok önemli görüşmem var ve negatif sonuç alıp herkesin içinde ağlamak istemediğimden cuma yapacağım. Burayı da görünce hiç ümidim kalmadı, dr mecbur bırakmasa test yapmayacağım o seviye bi ümitsizlik
Hiç uğurlu gelmedi evet.. sağol arkadaşım ama umarım güzel haber verebilirim bilemedim şimdiArkadaşım ondört Ekim bize pek uğurlu gelmedi ama sen moralini bozma. İnşallah seninki olumludur. Güzel haberini bekliyorum.
Canım üzüldüm çok inançlı özellikle hepinizinkini takip ediyordum.. ben de şu an merkez arayışı içerisindeyim. İstanbul’da mıydı senin merkezin ona göre araştırmalarımı paylaşabilirsiniz tabii ben de daha görüşeceğim.. herhangi bir yer henüz karar vermedim..Transferden sonra ilk 5-6 gün kesin emindim bebişlerin tutunduğuna. Hislerim çok kuvvetlidir. Ama daha önce bir gebelik geçirdiğim için özellikle son iki gündür emindim hamile olmadığıma. O nedenle koca bir 0,14 lük negatif değer fazla şaşırtmadı beni. Yanlız şuan oturmuş niye hamile değilim diye de niye altıncı hissim yanılttı ki beni diye düşünüyorum. Hep böyle biraz anormal olmuşumdur zatenBu arada ağlamadım kendimi tebrik ediyorum. Bi de tedavi merkezimi değiştirmek istiyorum. İstanbul’da başarılı ıvf doktor tavsiyelerine açığım.
Arkadaşım üzüntünü paylaşıyorum. Çok üzgün değilim gibi geliyor şuan ağlamadım bile. Galiba acı eşik değerimin üstünde. Yarın çıkacak acısı. Bide iki haftadan sonra ilk iş günüm, milletin yanında ağlamasam bari. Ama durmak yok, umutsuzluğa kapılmak yok.Slm kızlar benimde dondurulmuş 1 tane 5.gün embriyosuydu akşam kanda negatif olduğunu öğrendim hayırlısı.sonbahar hüznü galiba
Ne yapabiliriz ki canım Allah güç kuvvet versin bizlereArkadaşım üzüntünü paylaşıyorum. Çok üzgün değilim gibi geliyor şuan ağlamadım bile. Galiba acı eşik değerimin üstünde. Yarın çıkacak acısı. Bide iki haftadan sonra ilk iş günüm, milletin yanında ağlamasam bari. Ama durmak yok, umutsuzluğa kapılmak yok.
Canım ben İstanbuldayım. İki yıl önce yanlış olarak bana erken yumurta yetmezliği, eşime de ileri hareket %0 teşhisi kondu. O ara hamile kalıp, düşük yaptım. Kendim hamile kalabiliyorum diye tedavi istemedim. Zaten testler yenilendi ilkleri yanlışmış. Ama çok stresli kötü bir dönem geçirdim hamile kalamadım. Mart ayında tavsiyeler üzerine emseye gittim. Nesrin hanımın pozitif yaklaşımı beni çok memnun etti, bikaç ay kendiliğimden hamile kalır mıyım diye ilaç tedavisi yaptı olmadı. Eylül başı Bahçeciyi de bi denemek istedim. Umutta cem Çelik’le görüştüm. Kendine çok güvenliydi ama elektriğim tutmadı hocayla. Merkezde de iki saate yakın fiyat vermek için beklettiler ortam çok gergindi. Bu gerginlikle olacağı varsa da olmaz dedim. Ben de emseyi tercih ettim. Tedaviden memnun kaldım aslında, çok kibarlar, herşey tıkır tıkır işledi ama tutmadı işte. Çok araştırmadan girdim bu işe diye şimdi biraz pişmanım. Valla bilemiyorum bende şuan aynı yerde mi devam etsem, en azından laboratuvarı değiştirmek adına Merkezi mi değiştirsem. Senin de tavsiyelerin olursa açığım şuan.Canım üzüldüm çok inançlı özellikle hepinizinkini takip ediyordum.. ben de şu an merkez arayışı içerisindeyim. İstanbul’da mıydı senin merkezin ona göre araştırmalarımı paylaşabilirsiniz tabii ben de daha görüşeceğim.. herhangi bir yer henüz karar vermedim..
Slm kızlar benimde dondurulmuş 1 tane 5.gün embriyosuydu akşam kanda negatif olduğunu öğrendim hayırlısı.sonbahar hüznü galiba
Amin arkadaşım...Ne yapabiliriz ki canım Allah güç kuvvet versin bizlere
Sakın öylr bişey yapma canım insülin iğnesiyle ağrı kesici yapılmaz Allah korusun ya .dolorex iç benim adet ağrımı kesiyodu o ama sakın evde tek başına iğne yapma bi hemşre olarak sana kızarımya kızlar , şimdi Esen ile msjlaşıyorduk o beni güldürdü şükür size de yazayım.. ağrım çok. evde bizim iğnelerin dışında bir ağrı kesici iğne yaptınız mı kendinize.. dicloron mu dicloflam mı voltaren mi öyle bişiler var iğne olarak bende evde. küçük insülin şırıngasıyla kendime yapsam mı.. tek başıma bir acile gidip yaptırmak zor geliyor. ağrı içinde kıvransam da yatağa dalmış lap topta takılıyorum. sıcak su torbası falan koysam kanamada artacak. bu kan sulandırıcıların da etkisi vardır heralde. ondan da kanama çoktur dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?