2019 EKiM TÜP BEBEK

Canim maalesef normal artmiyor sonuc ne olursa olsun sagliksiz gebelik kanisina varildi.. tek dilegim bnu bir an once atlatmak.. suan en son 131 dusmustu iste.. yarinki betaya gore karar verilcek artmassa takip, artarsa doktorum receteye yazip resmni aticak hemsire bendr eczaneden alip vuruncam
Bak bu konuda haklisin kesinlikle ilgilenilmesi gerekir sonucta hastaneyi yoldas olarak tercih etmisiz.. cok zor degil ilgilenmek.
Yonlendirmesi yol gostermesi gerekir oyle cebime parami koydum yallah ne demek yani?
Dis gebelik bide tehlikeli bi vaka. Yani allah hayirli insanlarla karsilastirsin gercekten..
RABBIM bizi korusun bizi Allahtan baska kimse kurtaramaz vesile kilarsa guzel insanlarla ancak oyle
. Saglik konusunda kesinlkle ehli insanlara düsürsün!!

Bu arada iğne dediğin ne inşallah dış gebelik yoktur canım.. tüplerine bakıl mışmıydı senin tedaviden önce.. gerçi hemen hemen her yer rahim filmi istiyor ama.

Hcg değerlerin yükselmiyo mu canım dış gebelik nasıl oluyo
Kendini şuan cok yukseltmiyor canim biraz artip dusuyor belli degil henuz. Rahim disinda bi yerde bebek yerlesiyor buyuyor filan tutunduğu yeri yirtip ic kanamaya flan sebeb oluyor canm.

Bu arada iğne dediğin ne inşallah dış gebelik yoktur canım.. tüplerine bakıl mışmıydı senin tedaviden önce.. gerçi hemen hemen her yer rahim filmi istiyor ama.
Evet rahim filmim de sorun yoktu acikti tuper canim.. nereye yerlestigini dis gebelik degilmi henuz teşhis yok supheler o yonde.. benmki suan buyumuyor pek yerinde sayiyor ama yarinki tahlilde bakalim dusmeye devammi edicek.. aktif bi kanamam vardi doktorlar karin boslugunda tuplerde sivi yok ic kanama gozukmuyor dedi.. yani temiz gozukuyor hersey suanda deger dusuk oldugu icin hicbisey gozukmeyebilir blmiyorum.mttx ignesi canm dusuk icin..

İnşallah dış gebelik değildir de normal düşük falandır. Canım bir de kafanı karıştırmak da istemem ama benim ikinci dış gebeliğimi bir türlü bir kadın göremedi. Bhcg 3000 lerdeydi . Başka bir doktor nasıl görmez diye hayretler içinde kaldı.. eğer imkanın vars bir doktora daha danışmanı tavsiye ederim. En kötüsü de olsa şakın üzülme .. Allah’a şükür yumurtalıklarımız rahmimiz var Allah elbet bir gün bize de verecek,, en önemlisi senin sağlığın. Hımm senin bhcg 131 se şu an evet göremezler mümkün değil. Kese 2000 lerde görünüyor. Allah hepimizin yardımcısı olsunnn

Canm suan tam 4 tane doktora goxuktum hepside temiz dedi.. sadece bthcg durumu degisik oda yarin bakilcak duruma gore.

15 e düşmüş değerim kimyasal dedi doktor ilaçları bırak dedi kimyasal ne ki neden olur nerde hata yaptım kendime dikkat mi etmedim vardı da yok mu oldu şimdi çoo üzgünüm tarifi yok
Benim de ilk denemem kimyasal oldu, benim de üç embriyom vardı toplamda ikisi transfer edilmişti. Sebebini sorduğumda dr bana sağlıksız olacaksa vücut atar tabiatın seçimi gibi şeyler söylemişti ve bu sözler beni etkiledi, üzüntüm biraz hafiflemişti. Bir de dr kimyasal olmasının teknik olarak her şeyin doğru yapıldığının kanıtı olduğunu bundan sonrakilerin de öyle olacağı anlamına gelmediğini söylemişti. Özetle altın yumurtayı aramaya devam demişti, sen de üzüntünü yaşa ama bi taraftan da bunlar olsun aklında.

Katılıyorum benim de böyle bir denememde zaten gebeliklerin tümünün yüzde 25 i kimyasal olur. Ama diğer kadınlar sizler gibi takip etmediği için regl olduklarını sanarlar demişti. Yani bir şeyin göstergesi değil gelecek için en azından kaygılanma..

Canm merkezi sormussun emsey hospital
blueaqua da orda yaptirdi.

Ins dis gebelik degildir degerin dusuyosa da sana tavsiyem direk kurtaj cunku kendin dusurmeye calisirsan gercekten acisi agzisi cok zor bi arkadasim evde yalnizken bayilmisti hatta dusurucem diyosanda sana onerim bol bol yuruyus yap

Hiç erken testlere girip kendini üzme sıkma cnm çoğunda hanile bile olsan çıkmıyır sonra üzüntüden kendine zarar veririrsin test günün ne zaman cnm
Hemsire aradi Allahin izniylr hamile oldugumdan eminim dedim belirtileri sordu anlatinca ciglik atti inanmiyorummm hemen baktiriyosun ne kadar sabirlisin dedi daha onceki gebeliklerimden vucudumdan anliyorum kani da yarin vericem aceleye gerek yok ben seni ararim dedim cunku hamilelik haberi beni heycanlandirmiycak elhamdulillah diycem sadece kalp atisini duydugum an tamam hamileyim diycem su an hicbi heycanim yok

Ins dis gebelik degildir degerin dusuyosa da sana tavsiyem direk kurtaj cunku kendin dusurmeye calisirsan gercekten acisi agzisi cok zor bi arkadasim evde yalnizken bayilmisti hatta dusurucem diyosanda sana onerim bol bol yuruyus yap
Canim kurtajlik birseyin yok dedi doktorum. Acikcasi rahim kendiligini temizlemis gibi duruyor ben cok kanama yasadim.. suan hala devam ediyor belki atmaya calisiyor dis gebelik degil ise eger.. bilmiyorum ya yarin beta kac cikicak bakalim tekrar yukselmeyle karsilasirsak igne vurulcak..

Belirtilerin ne canım :)

Yani devlet kurtaj yapiyor sadece burda.. igneyide o vuruyor.. ama ben hijyenikliginede guvenmedigim icin devletteki doktora istemiyorum dedim.enfeksiyonla filan ugrasmak istemiyorum bide.. ilaci kendim alip vurdurucam.

Dış gebelik ben de gecirdim,erken farkedenler şanslı . Embrıyo tüpte büyuyo. Emin olunur olunmaz Bir iğneyle sonlandırılıyor( kanser tedavısınde kumlanılan bir iğne) yeterki geç farkedılmesın ,iç kanamayla annenin yaşamını tehdit edebılıyor .Allah hayırlı saglıklı hamılelık nasip edip devamını getirsın inşallah,biranoncr de bu belirsızlık çözulsun inş arkadasım

Yani devlet kurtaj yapiyor sadece burda.. igneyide o vuruyor.. ama ben hijyenikliginede guvenmedigim icin devletteki doktora istemiyorum dedim.enfeksiyonla filan ugrasmak istemiyorum bide.. ilaci kendim alip vurdurucam.
Devlete gitme canım ,ben devlete gıttıgımde bana progestan verdı gonderdı ,düşük yapıosun bu düşürmez işte dedi.içime sinmedi bu cevap işkillendım,ozele gıttım bu konuda uzman bir dr sec,çogu dr köşe bucak kacıyo dıs gebelıkten.

Insallah arkadasim saģol.. bunada sukur diyorum gercekten..
Hastanelerde yat cik gir cik yiprandk vallahi devletin eline dustunmu.. isin zor.
Bende yarnki betaya gore doktoruma soylicem receteyi whatsaptan yollayip eczaneden alip vurdurucam hastenenin eline dusmicem sukur insallah.. 116 141 165 131 suan.bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…