• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Ben de sizi çok iyi anlıyorum. Bizim çektiğimiz acılar umurlarında bile değil. Banka memuru gibi olmuşlar; gel hasta git hasta, ezbere tedavi yapıyorlar. Umarım bundan sonrası güzel olur. En kısa sürede alalım çocuklarımızı kucağımıza, unutalım bugünleri. Dua edelim birbirimize.
Insallah canim,bebek hasreti ceken her kadin icin kocaman bi amin..

Merhaba kızlar ben de Ekim sonu tüp bebek tedavisine başlayacağım. 2 başarısız tüp bebek tedavisi gördüm. Eşimden kaynaklı bebeğimiz olmuyor. Ankara'da yaptıracağız tüm msjlarislam okuyamadım ankara'da yaptıracak olan var mı

Benim de bugün 10. Günüm merional 300 yaptırıyorum kalçadan. K, B12, D vitamini, folik asit, Biosteron Dhea takviyeleri kullanıyorum. Perş ya da cuma opu olacak inşallah... bende tam tersi kan pıhtılaşmama problemi var, pıhtı zamanım yüksek.
Anladım canım ben bi doktoruma vitaminleri danışayım iyi oldu öğrendiğim. Çok geçmiş olsun sana da. Opu bana yabancı bir tabir ama yumurta toplama sanırım. Allah gönlüne göre versin.

Anladım canım ben bi doktoruma vitaminleri danışayım iyi oldu öğrendiğim. Çok geçmiş olsun sana da. Opu bana yabancı bir tabir ama yumurta toplama sanırım. Allah gönlüne göre versin.
Danış canım eksik vitaminlerin kalmasın senin de. Opu yumurta toplama demekmiş ben de burda öğrendim 😀 çok geçmiş olsun canım Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin

Normalde istanbulda yaşıyorum ama geçen yaz Temmuzda tatildeydim Kıbrısta. Seren Serengilin pıhtılaşma testi yaptırdığını izledim tvde. Ani bir kararla özel bir hastanede 4 bin liraya yaptırdım. Üç ay sonra sonuçları gönderdiler bana. Belki İstanbulda fiyatlar biraz farklıdır.
Benimde tüp bebek sürecinde üçüncü günüm Gonal F ve Merional iğne vuruyorum kendime. Senin üçüncü iğnen ne canım çok merak ettim. Neden bana vermedi acaba. Bide sabah akşam birer tane klomen hap verdi doktor. Yeterince yumurta gelişmezse aşılama yaparız olmadı dedi. Allahım inşallah inşallah ekimde birbirimize gebelik haberi vermemizi nasip etsin.
Of çok paraymis ya peki bunun ilaci falan varmi yani düzeltilebiliymu bu sorun
Canim ben 6.günümdeyim yarisi 17mmyi gecmis catlamasın diye extra bi igne daha verdi hem ilaclar hem igneler agir gelmcekmi sana yaşin kacti canim

Merhaba kızlar ben de Ekim sonu tüp bebek tedavisine başlayacağım. 2 başarısız tüp bebek tedavisi gördüm. Eşimden kaynaklı bebeğimiz olmuyor. Ankara'da yaptıracağız tüm msjlarislam okuyamadım ankara'da yaptıracak olan var mı
Canim arkadasimin 3.denemede ikizleri war oda eşinden kaynakli hic korkma olur. Kadinda sorun olmasi daha zor

Of çok paraymis ya peki bunun ilaci falan varmi yani düzeltilebiliymu bu sorun
Canim ben 6.günümdeyim yarisi 17mmyi gecmis catlamasın diye extra bi igne daha verdi hem ilaclar hem igneler agir gelmcekmi sana yaşin kacti canim
Canım pahalı hakkaten ama üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyormuş. Kan pıhtılaşmasını önlemek için hamile kalınca sabah akşam bi iğne vuruyoruz kendimize. doktor veriyor tabi. o iğneyle gebeliğini doğumla sonuçlandıran arkadaşlarım oldu
Canım anladım üçüncü iğneyi :) benim yaş 37. Klomeni ilk kullandığım ay işe yaramamıştı. Doktorum sonraki aylar günde dört tane klomen içirmişti. Sanırım bende yaştan dolayı ilaçlar az etki yapıyor. Ama hormon manyağı oldum üç günde, sarhoşlar gibi dolanıyorum ortada :)))). Allah çabamızı sonuçsuz bırakmasın.

Çok haklısınız bende test yapılmadan transfer öncesi ve sonrasında coraspirin ve kan sulandırıcı iğne başlamışlardı ama doz yetersiz gelmiş dediler her ihtimale karşı başlıyoruz demişlerdi. Benimle hiç olmadı ama şiddetli ağrıya kadar benimleydi hissettim onu minik minik sancılarından biliyordum o ani gelen ağrı ve küçüçük pembe lekeden gittiğini anladım o emeğim umudum heyecanım da onunla gitti ama herşeyin allahtan geldiğini hayırlısı böyleyse tamam böyle olsun diyip tevekkül ettim bu şekilde rahatlattım kendimi tahlilde 2 genimde mutasyon çıktı benimde
Çok çok geçmiş olsun canım benim. Hep benzer şeyler yaşamışız. Doktorun önlem alması güzel aslında çoğu doktora göre bilinçliymiş ama Allah nasip etmemiş. O çok beklenen bebeğin kayıp acısını yaşayan bilir. Ne annem anlıyor ne hissettiğimi ne arkadaşlarım.
İnan dozun yetersiz gelmesine çok üzüldüm inşallah gelecek gebeliğinde dozu doğru ayarlarlar.

Tüp bebek tedavisi görvrken bu para cok ya .devletin hepsi yapiymu acaba kime gtmem lazim bunun icin kadin dogummu dahiliyemi
Canim ben tedaviye bu hafta baslicam,regli bekliom.gecen ay ön gorusme ve muayene icin bahceciye gittim.esime de bana da yapıldı.800 toplam.10 gune cikti sonuc

Canim ben tedaviye bu hafta baslicam,regli bekliom.gecen ay ön gorusme ve muayene icin bahceciye gittim.esime de bana da yapıldı.800 toplam.10 gune cikti sonuc
reglin kaçıncı gününde iğneler başlıyor. dr da bana adetın bırıncı gunu haber ver dedi bende onu beklıyorum

Tüp bebek tedavisi görvrken bu para cok ya .devletin hepsi yapiymu acaba kime gtmem lazim bunun icin kadin dogummu dahiliyemi
Canım beni tüp bebek doktorum yönlendirdi yaptırmam gereken testleri verdi ve kadın Doğum ve infertilite bölümüne gittim durumu anlattım alttan muayene etti ve genetik tıp diye bi birime yönlendirdi kan aldılar sonucu bekledim çıktı canım

Back