- 11 Mayıs 2018
- 332
- 509
- 53
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #2.361
merak ettim bende hadi inşallah bakalım hayırlı güzel haberlere
Canım bende akşam iş çıkışı özelde yaptırcam 1 saate çıkıyor orda. benimde belirtim falan yok gibi sadece karnımda ufak tefek sızlamalar vs oluyor arada bir çok kısa. birde bacağıma vurak hafif sancılar var o kadar. başkada bir belirti yokSen de akşam yapacakmışsınız testini
Güzel haberler alırsın inşallah
Sen ne durumdasın peki şuan
Ağrın sancın var mı
Bu adet olacakmışım hissi beni deli ediyor
Tahlil sonuca da çıkmadıkça iyice stres oluyorum
17.günümde lekelendim canım şaka gibiCok sukur cnm senin kacinci gunu bugun transferinin
Evet en az 20 dk yürümek lazım o jelden sonra. O şekilde işe yarıyor.. yürümezsen karışmazProgestanı vajinal fitil olarak kullanıyorum ben onu yaptıktan sonra biraz yürümek gerekiyor mu acaba
Ben de kullaniyorum o fitili. Gecen gun yaptiktan sora kalkmistm, ve parca parca dustugunu gormustum.o yuzden yaptiktan sonra ben 10,15 dk uzaniyorum ya da oturuyorum.Progestanı vajinal fitil olarak kullanıyorum ben onu yaptıktan sonra biraz yürümek gerekiyor mu acaba
Benimde ayniydi canim merak etmeCanim transfer olali 5nci gunum 2 gundur adet sancisi cekiyorum. Genelde benim adet yaklasinca bagirsaklar yumusyor surekli tuvalete cikma ihtiyaci duyuyorum karin agrisi beraberinde. Simdide ayni. Sence kotumu iyimi
canım hayırlısı olsun üzmemeye çalış kendini, yeni bir sayfa aç tekrar başla başka şansımız yok. en kısa sürede toparlanmak gerek ve rabbim herşeyin hayırlısını biliyor zamanını bekleSelam tekrar
Test sonucum negatif
5. Gün 2bb kalite pgt li tek embriyo transferiydi
İleride faydalanmak isteyenlere bilgi olması için yazıyorum. Ben çok aramış bulamamıştım.
Sonuç bekleyen herkese bol şans diliyorum
Hayirli olsun canimmKızlar şimdi hastaneden geldim kan sonucum 246 şükür olmuş hamileyim Allahım sonuna kadar götürsün inşşalllah darısı sizlerin başına en yakın zamanda
5gun embiriyosuydu bugun 5nci gun. Ilk idrarla yapiliordu biliorum ama ben 2nci idrarla test yaptim negatif cikti. Sence erkenmi yaptimBenimde ayniydi canim merak etme
Çok üzgünüm.Sabahtan beri heyecanla bekledim sonucunuzu.Kaçıncı denemeniz bilmiyorum ama sizi cok iyi anlıyorum. Benim de daha önce ilki düşük ve 2. hiç tutmamisti.Bu 3.denememi NGS li tek 5 BB embriyo ile yaptik.Rahim inceligi problemi var bi de bende 8 civari transfer oldum henüz 4.günüm Ne olur bilinmez.Lütfen kendinizi çok yipratmayin.Doktorunuzla güzel bir durum değerlendirmesi yapar devam edersiniz.Allah yardımcınız olsunSelam tekrar
Test sonucum negatif
5. Gün 2bb kalite pgt li tek embriyo transferiydi
İleride faydalanmak isteyenlere bilgi olması için yazıyorum. Ben çok aramış bulamamıştım.
Sonuç bekleyen herkese bol şans diliyorum
Canim bende 5.gunde idrarda pozitif gordum ama herkesin ayni olmazki moralini bozmaa5gun embiriyosuydu bugun 5nci gun. Ilk idrarla yapiliordu biliorum ama ben 2nci idrarla test yaptim negatif cikti. Sence erkenmi yaptim
Sakin kanamaya aldanip tahlilini yapmamazlik yapma ustune basarak diyorumTeşekkür ederim canım ya hissetmistim adet olacağımı adet oldum yani düşük falan değil insan hissediyor ağrım falanda yok ama üzüldüm baya kısmet artık dondurulmuş embriyom var iki tane kendimi böyle teselli edeyim
Bakin testim negatif cikti. 5 gun embiriyosuydu bugun transferden 5nci gunuydu. Sizce yanlis olma payi varmi
Kızlar şimdi hastaneden geldim kan sonucum 246 şükür olmuş hamileyim Allahım sonuna kadar götürsün inşşalllah darısı sizlerin başına en yakın zamanda
Allah razı olsun canım benim dualarım sizlerle rabbim en yakın zamanda bu mutluluğu yaşatsın sizlerinde güzel haberlerinizi alalım inşallahÇok sevindim.Motive oluyoruz boyle guzel haberlerle lutfen bizlere de dua et. Insallah bize de nasip olur bu mutluluk
İnşallah canım saolinşallah rabbim hayırlısını nasip etmiştir merak etme sen.. umudunu kaybetme
Çok üzgünüm.Sabahtan beri heyecanla bekledim sonucunuzu.Kaçıncı denemeniz bilmiyorum ama sizi cok iyi anlıyorum. Benim de daha önce ilki düşük ve 2. hiç tutmamisti.Bu 3.denememi NGS li tek 5 BB embriyo ile yaptik.Rahim inceligi problemi var bi de bende 8 civari transfer oldum henüz 4.günüm Ne olur bilinmez.Lütfen kendinizi çok yipratmayin.Doktorunuzla güzel bir durum değerlendirmesi yapar devam edersiniz.Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?