2019 EKiM TÜP BEBEK

merak ettim bende hadi inşallah bakalım hayırlı güzel haberlere

Sen de akşam yapacakmışsınız testini
Güzel haberler alırsın inşallah
Sen ne durumdasın peki şuan
Ağrın sancın var mı
Bu adet olacakmışım hissi beni deli ediyor
Tahlil sonuca da çıkmadıkça iyice stres oluyorum

Canım bende akşam iş çıkışı özelde yaptırcam 1 saate çıkıyor orda. benimde belirtim falan yok gibi sadece karnımda ufak tefek sızlamalar vs oluyor arada bir çok kısa. birde bacağıma vurak hafif sancılar var o kadar. başkada bir belirti yok

canım hayırlısı olsun üzmemeye çalış kendini, yeni bir sayfa aç tekrar başla başka şansımız yok. en kısa sürede toparlanmak gerek ve rabbim herşeyin hayırlısını biliyor zamanını bekle

Çok üzgünüm.Sabahtan beri heyecanla bekledim sonucunuzu.Kaçıncı denemeniz bilmiyorum ama sizi cok iyi anlıyorum. Benim de daha önce ilki düşük ve 2. hiç tutmamisti.Bu 3.denememi NGS li tek 5 BB embriyo ile yaptik.Rahim inceligi problemi var bi de bende 8 civari transfer oldum henüz 4.günüm Ne olur bilinmez.Lütfen kendinizi çok yipratmayin.Doktorunuzla güzel bir durum değerlendirmesi yapar devam edersiniz.Allah yardımcınız olsun

Bakin testim negatif cikti. 5 gun embiriyosuydu bugun transferden 5nci gunuydu. Sizce yanlis olma payi varmi

Eklentiler

• 20191022_135026.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 80
Sakin kanamaya aldanip tahlilini yapmamazlik yapma ustune basarak diyorum
Ben adet oldum test gununden sora da olsa degerim artmaya devam etti halada ugrasiyorum diş gebelikmi vs diye. Tedbirini almis olursun
Sakin ihtmal etme...

Bakin testim negatif cikti. 5 gun embiriyosuydu bugun transferden 5nci gunuydu. Sizce yanlis olma payi varmi

Canim bence gununu bekle kan testinde kesin sonuca varirsin. 5. Gunde sonucu goren de var gormeyen de. Biraz sabretmeye calisalim test gununu bekle bence. Ben de sabretmeye calisiyorum. 5.gun ben de yaptm negatif cikti. Tekrarlamayi dusunmuyorum. Bugun 7. Gunumdeyim.

Kızlar şimdi hastaneden geldim kan sonucum 246 şükür olmuş hamileyim Allahım sonuna kadar götürsün inşşalllah darısı sizlerin başına en yakın zamanda

Çok sevindim. Motive oluyoruz boyle guzel haberlerle lutfen bizlere de dua et. Insallah bize de nasip olur bu mutluluk

sizin sonucunuz çok güzel olsun inşallah...
takipçiniz olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…