- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #2.381
Birde ezaneciye erken gebelik tesgi ver demistim normal gebelik testiymis yanlis olma payi varmiCanim bence gununu bekle kan testinde kesin sonuca varirsin. 5. Gunde sonucu goren de var gormeyen de. Biraz sabretmeye calisalim test gununu bekle bence. Ben de sabretmeye calisiyorum. 5.gun ben de yaptm negatif cikti. Tekrarlamayi dusunmuyorum. Bugun 7. Gunumdeyim.
Canım inşallah diğerine olur üzülme.. ben tam geçmişini bilmiyorum ama tedaviden sonra kendiliğinden olma ihtimali artıyor, bu sıralarda güzel beslenip kendiliğinden deneyebilirsiniz, benim iki başarısız transferden sonra iki gebeliğim oluştu, ki 4 yıldır her türlü denedim olmamıştı.. ha o gebelikler de dış gebeliklerdi ama yanlış yerlere yerleşmeselerdi gebe olacaktım sonunda.. yani neden şans artıyor bilmiyorum ama halk arasında da denir ya dış gebelikten sonra tüp bebekten sonra kürtaj ve düşükten sonra normal yolla gebe kalma şansımız var o yüzden moralimizi bozmayalım devam edelim.. bu arada benim iki dış gebelikten sonra tüplerimin ikisi de gitti farklı iki operasyonda benim artık tüp bebekten başk çarem yok..Selam tekrar
Test sonucum negatif
5. Gün 2bb kalite pgt li tek embriyo transferiydi
İleride faydalanmak isteyenlere bilgi olması için yazıyorum. Ben çok aramış bulamamıştım.
Sonuç bekleyen herkese bol şans diliyorum
Canım demin goo99 a yazdığım gibi lütfen çok üzülmeyin .. kendiliğinden olma ihtimalimizin arttığını düşünün isterseniz bir kaç ay da öyle düşünün benim iki başarısız transferimden sonra iki kendiliğinden gebeliğim oluştu. Hatta birinde bir tüpüm yoktu tek tüple hamile kaldım.. ama dış gebeliklerdi.. böyle tanıdığım bir sürü insan var sizin de vardır mutlaka güzel beslenip moralli olalım.. inşallah doğal veya tüp bebekle mutlaka anne olacağız..İnşallah canım saol
İnşallah canım bu kdr tedaviden iğneden ilaçtan sonra normal yolla olursa sasiririm:) ama zaten artık yılbaşından sonra deneriz ikinciyi de muhtemelen,o zmna kadar da olursa olur olmazsa da Allah büyükCanım demin goo99 a yazdığım gibi lütfen çok üzülmeyin .. kendiliğinden olma ihtimalimizin arttığını düşünün isterseniz bir kaç ay da öyle düşünün benim iki başarısız transferimden sonra iki kendiliğinden gebeliğim oluştu. Hatta birinde bir tüpüm yoktu tek tüple hamile kaldım.. ama dış gebeliklerdi.. böyle tanıdığım bir sürü insan var sizin de vardır mutlaka güzel beslenip moralli olalım.. inşallah doğal veya tüp bebekle mutlaka anne olacağız..
Canım inşallah diğerine olur üzülme.. ben tam geçmişini bilmiyorum ama tedaviden sonra kendiliğinden olma ihtimali artıyor, bu sıralarda güzel beslenip kendiliğinden deneyebilirsiniz, benim iki başarısız transferden sonra iki gebeliğim oluştu, ki 4 yıldır her türlü denedim olmamıştı.. ha o gebelikler de dış gebeliklerdi ama yanlış yerlere yerleşmeselerdi gebe olacaktım sonunda.. yani neden şans artıyor bilmiyorum ama halk arasında da denir ya dış gebelikten sonra tüp bebekten sonra kürtaj ve düşükten sonra normal yolla gebe kalma şansımız var o yüzden moralimizi bozmayalım devam edelim.. bu arada benim iki dış gebelikten sonra tüplerimin ikisi de gitti farklı iki operasyonda benim artık tüp bebekten başk çarem yok..
evet pcos var bende izmirde tedavi oldum özeldeMasallah cnmnerde tedavi oldun,pcos musun?
benimde 3. gündü.. hepsi ayrı telden çalıyor bu dr larınHiç bilmiyorum doktor bu tarihte gelmemi söyledi belki 3.gün embriyosu olduğu içindir
harika bir haber , gözün aydın.. aman nazar değmeden devam etsinKızlar selam☺Benim dün kahverengi lekelenmem vardı çok korkmuştum şuan doktordan geliyorum çok şükür keseyi gördükdoktor normal yerleşme kanaması bebek yerleşiyo dedi o an sadexe size dua ettim Rabbim hepinize en kısa zamanda yaşatsın bu duyguları inşallah
sen genede kan testini alana dek ümidini yitirme
İnşallahsen genede kan testini alana dek ümidini yitirme
aynen kalkıp hareket et, akşam da kullanıyorsan yatarken yapma biraz daha önce yap. içinde uzun süre kalıp çok birikmesin.. yapıp yatınca topaklaşabiliyorlar. benim transfer günü, başlamadan önce birikenleri temizledi doktor baya canım yandı..Progestanı vajinal fitil olarak kullanıyorum ben onu yaptıktan sonra biraz yürümek gerekiyor mu acaba
İnşallah olumlu olur, benimde sanki incecik bir sızlama oluyordu ve sol bacağıma sancı giriyordu arada.. ama biliyorsun bende yanlış alarm olduCanım bende akşam iş çıkışı özelde yaptırcam 1 saate çıkıyor orda. benimde belirtim falan yok gibi sadece karnımda ufak tefek sızlamalar vs oluyor arada bir çok kısa. birde bacağıma vurak hafif sancılar var o kadar. başkada bir belirti yok
ah be arkadaşım üzülme , benim rahimde hiçbi sorun yoktu..kalınlık şekil şemal hersey muazzam demişti 3 farklı doktor da tedavi oldum. her seferinde hepsi aynını söyledi. hayatım boyunca ne düşük ne kürtaj bişi yapmadım ama genede tutmadı benim. öyle şeyleri kıstas alma varsa kaderde oluyorÇok üzgünüm.Sabahtan beri heyecanla bekledim sonucunuzu.Kaçıncı denemeniz bilmiyorum ama sizi cok iyi anlıyorum. Benim de daha önce ilki düşük ve 2. hiç tutmamisti.Bu 3.denememi NGS li tek 5 BB embriyo ile yaptik.Rahim inceligi problemi var bi de bende 8 civari transfer oldum henüz 4.günüm Ne olur bilinmez.Lütfen kendinizi çok yipratmayin.Doktorunuzla güzel bir durum değerlendirmesi yapar devam edersiniz.Allah yardımcınız olsun
kaçıncı gününBirde ezaneciye erken gebelik tesgi ver demistim normal gebelik testiymis yanlis olma payi varmi
bence çok erken bakıyorsun.. beklemen lazımBakin testim negatif cikti. 5 gun embiriyosuydu bugun transferden 5nci gunuydu. Sizce yanlis olma payi varmi
Kısmet artık ne diyeyim.. hakkımızda hayırllı olanı gönlümüze göre nasip etsin rabbimmİnşallah olumlu olur, benimde sanki incecik bir sızlama oluyordu ve sol bacağıma sancı giriyordu arada.. ama biliyorsun bende yanlış alarm oldu
bende senin gibi düşünüyorum.. 40 oluyorum yakında, 3 kez denedik. artık tükendim.. 4- 5- 6 diye artarak devam eden arkadaşlarıma hem saygı duyuyorum hem hayret ediyorum ve tabiki tebrik ediyorum. benim sabrım, bedenim, ruhum, birazda tabi maddi durumum yıpranmış halde.. 40 olmuşum diyorum uğraş git gel doktora gebe kal doğur olacam 41- 42 o saatten sonra yıpranmış sinirler ve bu bedenle ne ne kadar sağlıklıolur bilmiyorum.benim de geçmişimde bir dış gebeliğim var.
tek tüpüm alındı sonrasında ama sağ mı sol mu inan hatırlamıyorum şuan
çok uzun yıllar önceydi
tüp bebek düşünmüyorum ben de artık
bundan sonra olursa olur olmazsa da kısmet derim
çünkü ileri de keşke diyeceğim hiçbirşey kalmadı
ben olması için herşeyi yaptım
bundan fazlası
maddi (çok önemli olmasa da) manevi ve bedeni olarak çöküş olacak benim için
Canım be var yaşında takma bu kadar yaş olayını biraz dinlen sonra yeniden başlarsın inşallah benim arkadaşım beşincisi ikiz bebişlerine kavuştubende senin gibi düşünüyorum.. 40 oluyorum yakında, 3 kez denedik. artık tükendim.. 4- 5- 6 diye artarak devam eden arkadaşlarıma hem saygı duyuyorum hem hayret ediyorum ve tabiki tebrik ediyorum. benim sabrım, bedenim, ruhum, birazda tabi maddi durumum yıpranmış halde.. 40 olmuşum diyorum uğraş git gel doktora gebe kal doğur olacam 41- 42 o saatten sonra yıpranmış sinirler ve bu bedenle ne ne kadar sağlıklıolur bilmiyorum.
tüm bunları da geçtim, olmayanı zorla oldurmak istemenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Allah vermiyorsa vardır bi sebebi.. artık hasta bir çocuk sahibi olmaktanda korkuyorum. 3- 4 sene önce korkum yoktu ama artık yıkılmak istemiyorum. her seferinde yeniden ayağa kalkmak çok yorucu.
bu saatten sonra kendi kendine olursa olur, olmazsa da ben elimden geleni yaptım diyorum
Klinik ve doktorun adini ogrenebilir miyim?evet pcos var bende izmirde tedavi oldum özelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?