• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Ben de cumartesi transfer oldum.test günüm 30 Ekim.Bugün ilk kez yemek yapmaya başladım.Çok yatınca her yeri ağrıyor insanın. Dikkat ediyorum tabi.Egilmek ağır kaldırmamaya.cumaya kadar evdeyim. Cuma giderim okula.hakkımızda hayirlisi☺
Bende öğretmenim ama haftaya pazartesi başlarım artık okula. Bugün de yatıp yarın kalkmayı düşünüyorum ben de.

Bende bol bol yiyip içiyorum o dediklerinden :) sadece ama pek kalkmıyorum biraz biraz dolaşmalıyım bende sanırım. Peki bu belirtiler kaçıncı gün oldu
Belim transferin ilk gününden ağrımaya başladı ben işlemden kaynaklıdır diye düşündüm ama geçmedi hafif hafif devam etti ayakta biraz uzun kalınca ağrıyor uzanınca geçiyor kasık ağrısıda 3.gün den sonra başladı ara ara devam ediyor hala

Canım merhaba ben pazar transfer oldum bu gece yatmadan duş alacağım doktorum 2 gün sonra alabilirsin dedi. İlk gün yattım ama dün ve bugün kalkıp kahvaltımı hazırladım kendimi zorlamayacak şekilde hafif şeyler yapıyorum. 2 saat yatıyorsam 15 dk ayakta dolanıyorum. Eşim ve annem de yardımcı oluyor ama sürekli yatmak istemedim ben. Belirti olarak ben de hiçbir şey yaşamıyorum. Senin test günün baya geç geldi bana 3. Gün embriyosu mu?
Evet canım 3.gün embriyosu önümüzden 31dir belki. Yatmadan oturarak durmanın bi zararı yoktur heralde di mi?

Belim transferin ilk gününden ağrımaya başladı ben işlemden kaynaklıdır diye düşündüm ama geçmedi hafif hafif devam etti ayakta biraz uzun kalınca ağrıyor uzanınca geçiyor kasık ağrısıda 3.gün den sonra başladı ara ara devam ediyor hala
Hadi ya bende hiç bir belirti yok hissetmiyorum yani bişey

Progestanı vajinal fitil olarak kullanıyorum ben onu yaptıktan sonra biraz yürümek gerekiyor mu acaba

Evet canım 3.gün embriyosu önümüzden 31dir belki. Yatmadan oturarak durmanın bi zararı yoktur heralde di mi?
İnş güzel sonuçlar alırız canım benimde 29 Ekim test günüm. Yatakta uzanmıyorum ben de canım tv izliyorum ama oturur pozisyonda. Ben artık bu dünya da yiyecek ekmeği varsa zaten tutunur bana diye düşünüyorum. Elimden geleni yaptım yapıyorum da ama çok irdelemek istemiyorum sanırım.yani tutup ağır bişey kaldırmıyorum tabi ki ama sanki bebiş düşecekmiş gibi de çok takılmıyorum.

Canım çok fazla bel ağrım vardı arada birde kasık ağrım oluyordu sol kasık bacağa doğru ağrıyordu göğüslerim hassasdı ama adet olucağımdada oluyordu o zaten yani belirti dersek bunlar vardı. İlk denememde oldu benim şükür dikkat ettim ceviz kabak çekirdeği kayısı ananas yedim bol bol su içtim sürekli yatmadım evde hareket halindeydim ama iş falan yapmadım. Nasibimde varmış şükür oldu darısı başınıza inşallah 🥰🥰🥰🙏
Kaç gündür takip ediyorum pozitif sonuç gelenlerde transferden sonra ortak bel ağrısı belirtisi okuyorum. Kasıklara araara giren ağrı ilaçlardan oluyormuş da bel ağrısının hikmetini anlamadım. Belinde hiçbir ağrı emaresi göstermeyen bir aday olarak hayırlısı olsun diyorum. Bugün adet öncesi sivilcelerimde baş gösterdi. Hadi bakalım Allah hayırlısını versin.

İnş güzel sonuçlar alırız canım benimde 29 Ekim test günüm. Yatakta uzanmıyorum ben de canım tv izliyorum ama oturur pozisyonda. Ben artık bu dünya da yiyecek ekmeği varsa zaten tutunur bana diye düşünüyorum. Elimden geleni yaptım yapıyorum da ama çok irdelemek istemiyorum sanırım.yani tutup ağır bişey kaldırmıyorum tabi ki ama sanki bebiş düşecekmiş gibi de çok takılmıyorum.
Ben de yatmak istemiyorum aslında artık dediğin gibi tutunduysa tutunmuştur ama rahim anomalim var doğuştan hepinizden ekstra fazla düşük riskim o yüzden ekstra dikkat ediyorum:( doktorum 3-5gün yat dedi uzanıyorum oturuyorum o şekilde geçiriyorum günümü. Allahım rahmimizdekilere can versin inşallah bize de nasip olsun 🙏🏻

Kaç gündür takip ediyorum pozitif sonuç gelenlerde transferden sonra ortak bel ağrısı belirtisi okuyorum. Kasıklara araara giren ağrı ilaçlardan oluyormuş da bel ağrısının hikmetini anlamadım. Belinde hiçbir ağrı emaresi göstermeyen bir aday olarak hayırlısı olsun diyorum. Bugün adet öncesi sivilcelerimde baş gösterdi. Hadi bakalım Allah hayırlısını versin.
Bende sen gibi canım hiç belirti yok sivilceler hopladı😅

Herkese günaydın
Bugün test günüm az önce kan vermeye gittim
Dün bu foruma hiçbirşey hissetmiyorum yazdıktan sonra bel ağrısı ve adet sancısı başldı ben de ve hala da devam ediyor. Şiddetli değil ama gıcık bir ağrı işte. Sonucun nehatif dercesine bir ağrı. Hiç heyecanlı değilim sonucunu öğreneceğim için. Korkudan başka hiçbirşey hissetmiyorum
canım senin sonucun ne zaman çıkıyor?

Kızlar selam☺️Benim dün kahverengi lekelenmem vardı çok korkmuştum şuan doktordan geliyorum çok şükür keseyi gördük😍😍doktor normal yerleşme kanaması bebek yerleşiyo dedi o an sadexe size dua ettim Rabbim hepinize en kısa zamanda yaşatsın bu duyguları inşallah😍😍
Cok sukur cnm senin kacinci gunu bugun transferinin

Bende cumartesi transfer oldum hala duş almadım tuvalet yemek yemek gibi şeyler dışında çok kalkmıyorum. 31 i test günüm var mı benle test günü aynı olanlar? Birde nelere dikkat etmeliyim? 3 gün geçti ama herhangi bişey hissetmiyorum çok mu erken

Merhaba cnm benimde dündü transferim test günüm 2 kasım ..kendini yormadan normal hayata devam dedi doktor evde geziniyorum oturuyorum yatıyorum duş almakta problem yok neden yıkanmıyorsun ki? Bana eve gider gitmez yıkanabilrisin istersen dediler ılık suyla hiçbir problem yokmuş hem duş almak kan dolaşımı içinde çok iyi devamlı yatarsan kan pıhtılşaması da olur cnm dikkat et

Ben de yatmak istemiyorum aslında artık dediğin gibi tutunduysa tutunmuştur ama rahim anomalim var doğuştan hepinizden ekstra fazla düşük riskim o yüzden ekstra dikkat ediyorum:KK43: doktorum 3-5gün yat dedi uzanıyorum oturuyorum o şekilde geçiriyorum günümü. Allahım rahmimizdekilere can versin inşallah bize de nasip olsun 🙏🏻
Anladım canım Allah yardımcımız olsun 🙏🏻

Merhaba cnm benimde dündü transferim test günüm 2 kasım ..kendini yormadan normal hayata devam dedi doktor evde geziniyorum oturuyorum yatıyorum duş almakta problem yok neden yıkanmıyorsun ki? Bana eve gider gitmez yıkanabilrisin istersen dediler ılık suyla hiçbir problem yokmuş hem duş almak kan dolaşımı içinde çok iyi devamlı yatarsan kan pıhtılşaması da olur cnm dikkat et
Doktor 2 gün sonra ılık duş alabilirsin dedi canım.bugün 3.günüm benim. Doktor 3-5gün yay dedi sanırım benim rahim durumumla ilgili öyle dedi.

Back