2019 EKiM TÜP BEBEK

Bende öğretmenim ama haftaya pazartesi başlarım artık okula. Bugün de yatıp yarın kalkmayı düşünüyorum ben de.

Bende bol bol yiyip içiyorum o dediklerinden :) sadece ama pek kalkmıyorum biraz biraz dolaşmalıyım bende sanırım. Peki bu belirtiler kaçıncı gün oldu
Belim transferin ilk gününden ağrımaya başladı ben işlemden kaynaklıdır diye düşündüm ama geçmedi hafif hafif devam etti ayakta biraz uzun kalınca ağrıyor uzanınca geçiyor kasık ağrısıda 3.gün den sonra başladı ara ara devam ediyor hala

Evet canım 3.gün embriyosu önümüzden 31dir belki. Yatmadan oturarak durmanın bi zararı yoktur heralde di mi?

Hadi ya bende hiç bir belirti yok hissetmiyorum yani bişey

Progestanı vajinal fitil olarak kullanıyorum ben onu yaptıktan sonra biraz yürümek gerekiyor mu acaba

Evet canım 3.gün embriyosu önümüzden 31dir belki. Yatmadan oturarak durmanın bi zararı yoktur heralde di mi?
İnş güzel sonuçlar alırız canım benimde 29 Ekim test günüm. Yatakta uzanmıyorum ben de canım tv izliyorum ama oturur pozisyonda. Ben artık bu dünya da yiyecek ekmeği varsa zaten tutunur bana diye düşünüyorum. Elimden geleni yaptım yapıyorum da ama çok irdelemek istemiyorum sanırım.yani tutup ağır bişey kaldırmıyorum tabi ki ama sanki bebiş düşecekmiş gibi de çok takılmıyorum.

Kaç gündür takip ediyorum pozitif sonuç gelenlerde transferden sonra ortak bel ağrısı belirtisi okuyorum. Kasıklara araara giren ağrı ilaçlardan oluyormuş da bel ağrısının hikmetini anlamadım. Belinde hiçbir ağrı emaresi göstermeyen bir aday olarak hayırlısı olsun diyorum. Bugün adet öncesi sivilcelerimde baş gösterdi. Hadi bakalım Allah hayırlısını versin.

Ben de yatmak istemiyorum aslında artık dediğin gibi tutunduysa tutunmuştur ama rahim anomalim var doğuştan hepinizden ekstra fazla düşük riskim o yüzden ekstra dikkat ediyorum doktorum 3-5gün yat dedi uzanıyorum oturuyorum o şekilde geçiriyorum günümü. Allahım rahmimizdekilere can versin inşallah bize de nasip olsun

Bende sen gibi canım hiç belirti yok sivilceler hopladı

canım senin sonucun ne zaman çıkıyor?

Cok sukur cnm senin kacinci gunu bugun transferinin

Merhaba cnm benimde dündü transferim test günüm 2 kasım ..kendini yormadan normal hayata devam dedi doktor evde geziniyorum oturuyorum yatıyorum duş almakta problem yok neden yıkanmıyorsun ki? Bana eve gider gitmez yıkanabilrisin istersen dediler ılık suyla hiçbir problem yokmuş hem duş almak kan dolaşımı içinde çok iyi devamlı yatarsan kan pıhtılşaması da olur cnm dikkat et

Anladım canım Allah yardımcımız olsun

Doktor 2 gün sonra ılık duş alabilirsin dedi canım.bugün 3.günüm benim. Doktor 3-5gün yay dedi sanırım benim rahim durumumla ilgili öyle dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…