2019 EKiM TÜP BEBEK

Kızlar şimdi hastaneden geldim kan sonucum 246 şükür olmuş hamileyim Allahım sonuna kadar götürsün inşşalllah darısı sizlerin başına en yakın zamanda
Canım hayırlı olsun. Çok sevindim. Pozitif haberleri gelince içim ferahlıyor. Allah tamamına erdirsin.

iyi maşallah canım şükür ikinizde iyiiniz, rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla kavuştursun sizi birbirinize

Bende cumartesi transfer oldum hala duş almadım tuvalet yemek yemek gibi şeyler dışında çok kalkmıyorum. 31 i test günüm var mı benle test günü aynı olanlar? Birde nelere dikkat etmeliyim? 3 gün geçti ama herhangi bişey hissetmiyorum çok mu erken

Hiç bişey hissettin mi canım belirtin var mıydı
Canım çok fazla bel ağrım vardı arada birde kasık ağrım oluyordu sol kasık bacağa doğru ağrıyordu göğüslerim hassasdı ama adet olucağımdada oluyordu o zaten yani belirti dersek bunlar vardı. İlk denememde oldu benim şükür dikkat ettim ceviz kabak çekirdeği kayısı ananas yedim bol bol su içtim sürekli yatmadım evde hareket halindeydim ama iş falan yapmadım. Nasibimde varmış şükür oldu darısı başınıza inşallah

Ben de cumartesi transfer oldum.test günüm 30 Ekim.Bugün ilk kez yemek yapmaya başladım.Çok yatınca her yeri ağrıyor insanın. Dikkat ediyorum tabi.Egilmek ağır kaldırmamaya.cumaya kadar evdeyim. Cuma giderim okula.hakkımızda hayirlisi☺

Canım merhaba ben pazar transfer oldum bu gece yatmadan duş alacağım doktorum 2 gün sonra alabilirsin dedi. İlk gün yattım ama dün ve bugün kalkıp kahvaltımı hazırladım kendimi zorlamayacak şekilde hafif şeyler yapıyorum. 2 saat yatıyorsam 15 dk ayakta dolanıyorum. Eşim ve annem de yardımcı oluyor ama sürekli yatmak istemedim ben. Belirti olarak ben de hiçbir şey yaşamıyorum. Senin test günün baya geç geldi bana 3. Gün embriyosu mu?

Bende bol bol yiyip içiyorum o dediklerinden :) sadece ama pek kalkmıyorum biraz biraz dolaşmalıyım bende sanırım. Peki bu belirtiler kaçıncı gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…