- 21 Mayıs 2015
- 1.648
- 1.573
- 133
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #2.321
Canım hayırlı olsun. Çok sevindim. Pozitif haberleri gelince içim ferahlıyor. Allah tamamına erdirsin.Kızlar şimdi hastaneden geldim kan sonucum 246 şükür olmuş hamileyim Allahım sonuna kadar götürsün inşşalllah darısı sizlerin başına en yakın zamanda
ayyyy canım yaaa maşallah çok sevindim.. hayırlı uğurlu olsun rabbim bekleyen bizlere de nasip etsin inşallahKızlar şimdi hastaneden geldim kan sonucum 246 şükür olmuş hamileyim Allahım sonuna kadar götürsün inşşalllah darısı sizlerin başına en yakın zamanda
iyi maşallah canım şükür ikinizde iyiiniz, rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla kavuştursun sizi birbirinizeKızlar selam☺Benim dün kahverengi lekelenmem vardı çok korkmuştum şuan doktordan geliyorum çok şükür keseyi gördükdoktor normal yerleşme kanaması bebek yerleşiyo dedi o an sadexe size dua ettim Rabbim hepinize en kısa zamanda yaşatsın bu duyguları inşallah
Sağol canım amin amin Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin dört gözle bekliyorum mutlu haberleriniziiyi maşallah canım şükür ikinizde iyiiniz, rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla kavuştursun sizi birbirinize
Arkadaş m var burda bu testlere güvenme...kanda çıkan ama idrarda çıkmayan lar var dün mesela bi arkadaş kandan öğrendi gebeliğini..bozma moralini..
Allah tamamına erdirsin inşKızlar şimdi hastaneden geldim kan sonucum 246 şükür olmuş hamileyim Allahım sonuna kadar götürsün inşşalllah darısı sizlerin başına en yakın zamanda
canım dur bi bakalım bir de kan testi sonucunu görelim,testler yanılabiliyor. birde ilk idrarla yapmadın sonuçta.
Aminnn canım benşm Allah razı olsun inşallah seninde hayırlı haberlerini alırızAhh canım bende kan verdim bugün akşam öğrenicem inşallah,bugün pozitif günü olsun inşallah seninle yolu açmış olalımtebrik ederim inşallah Allah tamamına erdirsin darısı da bana canım
Allah razı olsun canım benim darısı başınıza inşallahCanım hayırlı olsun. Çok sevindim. Pozitif haberleri gelince içim ferahlıyor. Allah tamamına erdirsin.
Allah razı olsun canım benim darısı başınıza inşallahayyyy canım yaaa maşallah çok sevindim.. hayırlı uğurlu olsun rabbim bekleyen bizlere de nasip etsin inşallah
Hiç bişey hissettin mi canım belirtin var mıydıKızlar şimdi hastaneden geldim kan sonucum 246 şükür olmuş hamileyim Allahım sonuna kadar götürsün inşşalllah darısı sizlerin başına en yakın zamanda
İnşallah kan sonucum pozitiftir canımcanım dur bi bakalım bir de kan testi sonucunu görelim,testler yanılabiliyor. birde ilk idrarla yapmadın sonuçta.
Canım çok fazla bel ağrım vardı arada birde kasık ağrım oluyordu sol kasık bacağa doğru ağrıyordu göğüslerim hassasdı ama adet olucağımdada oluyordu o zaten yani belirti dersek bunlar vardı. İlk denememde oldu benim şükür dikkat ettim ceviz kabak çekirdeği kayısı ananas yedim bol bol su içtim sürekli yatmadım evde hareket halindeydim ama iş falan yapmadım. Nasibimde varmış şükür oldu darısı başınıza inşallahHiç bişey hissettin mi canım belirtin var mıydı
Ben de cumartesi transfer oldum.test günüm 30 Ekim.Bugün ilk kez yemek yapmaya başladım.Çok yatınca her yeri ağrıyor insanın. Dikkat ediyorum tabi.Egilmek ağır kaldırmamaya.cumaya kadar evdeyim. Cuma giderim okula.hakkımızda hayirlisi☺Bende cumartesi transfer oldum hala duş almadım tuvalet yemek yemek gibi şeyler dışında çok kalkmıyorum. 31 i test günüm var mı benle test günü aynı olanlar? Birde nelere dikkat etmeliyim? 3 gün geçti ama herhangi bişey hissetmiyorum çok mu erken
Canım merhaba ben pazar transfer oldum bu gece yatmadan duş alacağım doktorum 2 gün sonra alabilirsin dedi. İlk gün yattım ama dün ve bugün kalkıp kahvaltımı hazırladım kendimi zorlamayacak şekilde hafif şeyler yapıyorum. 2 saat yatıyorsam 15 dk ayakta dolanıyorum. Eşim ve annem de yardımcı oluyor ama sürekli yatmak istemedim ben. Belirti olarak ben de hiçbir şey yaşamıyorum. Senin test günün baya geç geldi bana 3. Gün embriyosu mu?Bende cumartesi transfer oldum hala duş almadım tuvalet yemek yemek gibi şeyler dışında çok kalkmıyorum. 31 i test günüm var mı benle test günü aynı olanlar? Birde nelere dikkat etmeliyim? 3 gün geçti ama herhangi bişey hissetmiyorum çok mu erken
Bende bol bol yiyip içiyorum o dediklerinden :) sadece ama pek kalkmıyorum biraz biraz dolaşmalıyım bende sanırım. Peki bu belirtiler kaçıncı gün olduCanım çok fazla bel ağrım vardı arada birde kasık ağrım oluyordu sol kasık bacağa doğru ağrıyordu göğüslerim hassasdı ama adet olucağımdada oluyordu o zaten yani belirti dersek bunlar vardı. İlk denememde oldu benim şükür dikkat ettim ceviz kabak çekirdeği kayısı ananas yedim bol bol su içtim sürekli yatmadım evde hareket halindeydim ama iş falan yapmadım. Nasibimde varmış şükür oldu darısı başınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?