• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 EKiM TÜP BEBEK

Günaydın lütfen umutsuz olmayın.Benimde 4.günüm bel ağrım ve ara ara yoğun kasık ağrım oluyor.Bütün bunlar birazda kendini dinlemekten bence.Olacak olan oluyor neticede.Olumsuz olsa bile sizden daha önemli hicbirsey olmadığını lütfen unutmayın. Sonucun güzel olacağına inanıyorum ben.sevgiler

4. Günde olabilir öyle şeyler
Bol bol dinlenmeye çalışın. Ama son gün birden artınca ümitlerim tükeniyor

Arkadaslar lutfen yardimci olun 5nci gunu embiriyom bugun test yaptirdim idrar testi negatif cikti. Bugunki ikinci idrarimdan yaptim testimi fark edermi sizce😪

Günaydın;
Gebelik belirlisi de olabilir neden umutsuz oluyorsun ki. İyi düşün inşallah bebeğin seninledir ama değilse bile pes etmek yok. Bu yolda elimizden geldiğince devam etmek zorundayız.

Pek gebelik belirtisi gibi durmuyor
Ama inşallah dediğiniz gibidir
Çok teşekkür ederim

kalbimiz dualarımız seninle rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah peşpeşe güzel haberler verelim inşallah :dua:
İnşallah pozitif haber verirsin canım🙏🏻
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel... bol şans
Sağolun kizlar,kan verdim geldim sonuç yarın çıkar dediler,ama gelirken erken gebelik testi aldim eczaneden,sbh ilk idrarla yapmak daha iyiymiş diye şimdi yaptırmıyor esim,illa yarın sbh yap diyor sizce doğru sonuç verir mi bu test

IMG_20191022_111923.jpg

Sağolun kizlar,kan verdim geldim sonuç yarın çıkar dediler,ama gelirken erken gebelik testi aldim eczaneden,sbh ilk idrarla yapmak daha iyiymiş diye şimdi yaptırmıyor esim,illa yarın sbh yap diyor sizce doğru sonuç verir mi bu test

Eki Görüntüle 2547154
Sabah idrarı diyorlar ama canım yarına durabilirsin de maşallah😊

Eki Görüntüle 2547154
vala canım çıkadabilir çıkmayadabilir çok sıvı vs tükettiysen yanıltadabilir. sabret bekle istersen en güzeli :KK66:

selam , öncelikle hayırlısı olsun. güzel haberlerle sonuçlansın. ben oksapar 4000 kullandım. ilk 3 tanesi çok fena morarmıştı. sonra olayı kaptım. şırıngası biraz garip ya , elini hiç kımıldatma iğneyi çekerken. oksapar yakıyor biraz acıtır.eğer o şekilde rahat edemezsen insülin iğnesi yani şırıngası al çok morardığında yer kalmadığında arada öyle yaptım ben oksaparı onun içine boşaltıp ordan yaparsın.
yüzlerce iğne oldum şimdiye dek oksapar kadar kötüsünü görmedim
Çok teşekkğr ederim bu bilgiler çok makbule geçti gerçekten
Bir çok iğne oldum ama bunun gibisini de görmedim gerçekten ben bir an önce insülin iğnesi alayım zaten ben kendim vuramıyorum her akşam acile gidiyorum maalesef :(

Kızlar selam☺️Benim dün kahverengi lekelenmem vardı çok korkmuştum şuan doktordan geliyorum çok şükür keseyi gördük😍😍doktor normal yerleşme kanaması bebek yerleşiyo dedi o an sadexe size dua ettim Rabbim hepinize en kısa zamanda yaşatsın bu duyguları inşallah😍😍

Kızlar şimdi hastaneden geldim kan sonucum 246 şükür olmuş hamileyim Allahım sonuna kadar götürsün inşşalllah darısı sizlerin başına en yakın zamanda🙏🙏🙏🙏
Ahh canım bende kan verdim bugün akşam öğrenicem inşallah,bugün pozitif günü olsun inşallah seninle yolu açmış olalım🙏🙏🙏 tebrik ederim inşallah Allah tamamına erdirsin darısı da bana canım😍🙏

Back