- 11 Mayıs 2018
- 332
- 509
- 53
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #2.301
Günaydın lütfen umutsuz olmayın.Benimde 4.günüm bel ağrım ve ara ara yoğun kasık ağrım oluyor.Bütün bunlar birazda kendini dinlemekten bence.Olacak olan oluyor neticede.Olumsuz olsa bile sizden daha önemli hicbirsey olmadığını lütfen unutmayın. Sonucun güzel olacağına inanıyorum ben.sevgiler
o korku bende de var ama ben hiç böyle korku hissetmedim bende akşam vercem kan. inşallah gönlümüze göre olur hayırlısı
Günaydın;
Gebelik belirlisi de olabilir neden umutsuz oluyorsun ki. İyi düşün inşallah bebeğin seninledir ama değilse bile pes etmek yok. Bu yolda elimizden geldiğince devam etmek zorundayız.
Arkadaslar lutfen yardimci olun 5nci gunu embiriyom bugun test yaptirdim idrar testi negatif cikti. Bugunki ikinci idrarimdan yaptim testimi fark edermi sizce
Hepimiz inşallah canımİnşallah gönlüne göre olur
Güzel sonuçlar alırsın
Sonuç 1 saatte çıkmıyor mu canımHepimiz inşallah canım
kalbimiz dualarımız seninle rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah peşpeşe güzel haberler verelim inşallah
İnşallah pozitif haber verirsin canım
Sağolun kizlar,kan verdim geldim sonuç yarın çıkar dediler,ama gelirken erken gebelik testi aldim eczaneden,sbh ilk idrarla yapmak daha iyiymiş diye şimdi yaptırmıyor esim,illa yarın sbh yap diyor sizce doğru sonuç verir mi bu testhadi bakalım hayırlı haberlerle gel... bol şans
Sabah idrarı diyorlar ama canım yarına durabilirsin de maşallahSağolun kizlar,kan verdim geldim sonuç yarın çıkar dediler,ama gelirken erken gebelik testi aldim eczaneden,sbh ilk idrarla yapmak daha iyiymiş diye şimdi yaptırmıyor esim,illa yarın sbh yap diyor sizce doğru sonuç verir mi bu test
Eki Görüntüle 2547154
çıkıyor canım da ben çalıştığım için ancak akşam iş çıkışı gidebilcem.Sonuç 1 saatte çıkmıyor mu canım
bencede erken daha , morelini bozma boşuna. inşallah güzel sonuçlar alırısnArkadaslar lutfen yardimci olun 5nci gunu embiriyom bugun test yaptirdim idrar testi negatif cikti. Bugunki ikinci idrarimdan yaptim testimi fark edermi sizce
vala canım çıkadabilir çıkmayadabilir çok sıvı vs tükettiysen yanıltadabilir. sabret bekle istersen en güzeliSağolun kizlar,kan verdim geldim sonuç yarın çıkar dediler,ama gelirken erken gebelik testi aldim eczaneden,sbh ilk idrarla yapmak daha iyiymiş diye şimdi yaptırmıyor esim,illa yarın sbh yap diyor sizce doğru sonuç verir mi bu test
Eki Görüntüle 2547154
Hiç bilmiyorum doktor bu tarihte gelmemi söyledi belki 3.gün embriyosu olduğu içindirselam, sana neden bu kadar geç verdiler test gününü.. benimde 9 ekimdi ctesi yaptırdım ben test. 10 gün sonra mutlaka belli olur dedi dr bana
Canım kan verdim geldim,sonuç yarın çıkar dediler ama ben barkod aldım akşam netten bakarım inşallah sonuca
Çok teşekkğr ederim bu bilgiler çok makbule geçti gerçektenselam , öncelikle hayırlısı olsun. güzel haberlerle sonuçlansın. ben oksapar 4000 kullandım. ilk 3 tanesi çok fena morarmıştı. sonra olayı kaptım. şırıngası biraz garip ya , elini hiç kımıldatma iğneyi çekerken. oksapar yakıyor biraz acıtır.eğer o şekilde rahat edemezsen insülin iğnesi yani şırıngası al çok morardığında yer kalmadığında arada öyle yaptım ben oksaparı onun içine boşaltıp ordan yaparsın.
yüzlerce iğne oldum şimdiye dek oksapar kadar kötüsünü görmedim
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar şimdi hastaneden geldim kan sonucum 246 şükür olmuş hamileyim Allahım sonuna kadar götürsün inşşalllah darısı sizlerin başına en yakın zamanda
Ahh canım bende kan verdim bugün akşam öğrenicem inşallah,bugün pozitif günü olsun inşallah seninle yolu açmış olalımKızlar şimdi hastaneden geldim kan sonucum 246 şükür olmuş hamileyim Allahım sonuna kadar götürsün inşşalllah darısı sizlerin başına en yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?