2019 EKiM TÜP BEBEK

Bendede var olumlumu degilmi. Surekli karin agrisi ve tuvalet yapma ihtiyaci duyuyorum ?

sen kendini boşa üzüyorsun tek yumurtasıyla tek embriyosu olup ilkinde hamile kalan arkadaşım var benim. çocuğu 2 yaşına geliyor. benimgenelde 2 yada 3 olurdu hepside boş çıkardı..

Benim amh 1,01 5 yumurta toplandı ve 4ü döllendi. 2 tanesi çok kaliteli çıktı. Birini transfer ettiler birini dondurduk. Henüz pozitifi görmedim ama bu sana umut olsun. Doktorum bana az ama öz bir tedavi oldu dedi bana çokta haklı. Sen de umudunu yitirme

benim 0 , 28 idi amh.. moral bozmak yok lütfen

Benimde amh’ım bir, bende de yedi toplandı, ikisi olgun değilmiş, üçü döllendi. Benimde tedavim içime sindi sadece taze transfere biraz takıldım. Seninki de taze transfer mi yapıldı, bi de kalan ikisini neden dondurmadılar ki?

Transferden sonra adet olacak gibi karin agrisi ceken varmi. Ve surekli tuvalet yappa istegi. En ufak birsey yiyeyim direk tuvalete cikiyorim

Transferden sonra adet olacak gibi karin agrisi ceken varmi. Ve surekli tuvalet yappa istegi. En ufak birsey yiyeyim direk tuvalete cikiyorim
İlk gün benimde öyleydi hatta dk başı tuvalete gittim ama sadece idrara gittim. Ertesi gün kasık ağrım az devam etti gece göğüs ağrım oldu( kullandığım progesteron içerikli jelden dolayı)bugün 3. Gün her şey normal.

Herkese günaydın
Bugün test günüm az önce kan vermeye gittim
Dün bu foruma hiçbirşey hissetmiyorum yazdıktan sonra bel ağrısı ve adet sancısı başldı ben de ve hala da devam ediyor. Şiddetli değil ama gıcık bir ağrı işte. Sonucun nehatif dercesine bir ağrı. Hiç heyecanlı değilim sonucunu öğreneceğim için. Korkudan başka hiçbirşey hissetmiyorum

o korku bende de var ama ben hiç böyle korku hissetmedim bende akşam vercem kan. inşallah gönlümüze göre olur hayırlısı

Canim yanilmiyorsam sen tek 1 embiriyodan haber bekliodun pgtden o senmisin yoksa sasiriyormuyum

Günaydın;
Gebelik belirlisi de olabilir neden umutsuz oluyorsun ki. İyi düşün inşallah bebeğin seninledir ama değilse bile pes etmek yok. Bu yolda elimizden geldiğince devam etmek zorundayız.

Günaydın lütfen umutsuz olmayın.Benimde 4.günüm bel ağrım ve ara ara yoğun kasık ağrım oluyor.Bütün bunlar birazda kendini dinlemekten bence.Olacak olan oluyor neticede.Olumsuz olsa bile sizden daha önemli hicbirsey olmadığını lütfen unutmayın. Sonucun güzel olacağına inanıyorum ben.sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…