2019 EKiM TÜP BEBEK

Hic is yapmadim genelde yattim cnm yemek tuvalet arada evde gezindim hala banyo yapmadim sacimi yikadim lavobada sicak kopuklu suyla silindim bugun 14.gunum
Canım cevabın için çok sağol Allah razı olsun inşallah evladını sağlıkla kucağına alırsın. Yiyecek olarak neler yedin içtin neler yemedin acaba

Bayanlar bisiy sorucam benim ilk transferim bu aydı negatif çıkınca doktor önümüzdeki ay ikinnciyi transfer yapalım uzatmayalm dedi.pcos var bnde.buyuk ihtimalle adet olacaksiniz bu ay olmazsaniz gebelik testi yapıp öyle gelin dedi şimdi ben adet olup gidince bana ne zaman transfer yapacak acaba.ilk transfer gibimi oluo

Reglin ikinci gunu gıdersın ,kist vs yoksa o ay için rahmın transfere uygunsa 20 gunluk süreç başlar canım .

Canım cevabın için çok sağol Allah razı olsun inşallah evladını sağlıkla kucağına alırsın. Yiyecek olarak neler yedin içtin neler yemedin acaba
Amin cnm insallah kahvltida yumurta avakoda kirmizi biber yedim ekmekde 2 dilim sabah aksam ekmeksiz yedim hep hergun meyve bi dilim ananas muz mandalina yemekte sebze ispanak balik et bakliyat salata cay cok acik ictim sut gunde 1 2 bardak bol su birde saglikli beslenmeye calistm cnm anlayacagin

Benim de işyerimdekı alaturka çunku,işe baslaınca diye kafama takıldı ,sagol cnım
Pazartesi başlayacaksan zaten tutunmuştur arkadaşım. Hayat böyledir ya şansıma, geçen sene işyerindeki üç oda arkadaşım da doğum yaptılar. Bizim işyerindeki tuvaletlerin hepsi alaturka. Hiçbi sorun yaşamadan gebeliklerini 39. Haftaya kadar götürdüler. Tutunduysa Bebişin bişey olmaz artık Allah’ın izniyle.

Allah gönlüne göre versin

Bende de adet sancısı gibi ama onun onda biri şiddetinde ağrı var. Fakat başım çok ağrıyor, adet dönemindeki gibi, o yüzden yine tutunmadı galiba diye düşünmeye başladım
Bende de ilk dört gün çok baş ağrısı vardı, iki gündür o da kesildi. Pek belirti aramamaya çalışıyorum ama ne bileyim hiç de bişey hissetmeyince garip geldi. Bazen kesin tutundu benimle diyorum bazen karnımın içi boş gibi geliyor. Sürekli dua edip kendimi sakin tutmaya çalışıyorum.

Bende de adet sancısı gibi ama onun onda biri şiddetinde ağrı var. Fakat başım çok ağrıyor, adet dönemindeki gibi, o yüzden yine tutunmadı galiba diye düşünmeye başladım
Benim de başım çok agrıyor ama 1 haftadır evde kalmama yoruyorum.oksijensiz kaldık bence ondan ,arada balkona çıkıp hava alıyorum:) bende de pek bir belırtı yok.belirti aramıyorum da zaten.ilkinde cok aramıstım.. bence o belirti denılen seyler de ilacların etkisidir ,birsürü hormon alıyoruz.

Aynen canım hiç beli
aynen canım hiç belirtim yok çok az kasığımda adet belirtisi geldi gitti. Göğüslerim falan normal hiç değişiklik yok

Kızlar ben donmuş transfer olucam doğum kontrol hapı kullanıyorum şimdi bu doğum kontrol hapı hamile kalmayalım diye ya bu yüzden tutmazsa

aynen canım hiç belirtim yok çok az kasığımda adet belirtisi geldi gitti. Göğüslerim falan normal hiç değişiklik yok
Pamuksekercim haklısın valla oksijensizlikten beyinlerimiz yancak artık aman moraller yerinde olsun da. Belirti aramak istemiyorum ama ne bileyim gündaşlarımla bi iletişime geçeyim dedim.

15ekim kızı olarak başdönmesi ilaçlardan..aşırı göğüs adet belirtisi..başağrısı düşünceden..beyazlarım artacak..kasık ağrısı ve lekeleme adet belirtisi.rüyalarım bile negatif diyor..sadece eşim o olmasaydı napardım eve yeni geldik gezdirdi beni akşama kadar...olayım onun boylarına...

Pardon canım 15 Ekim’din sen de atlamışım özür. Göğüs ağrısı, kasık ağrısı tutunma belirtisi olabilir. Lekelenme de implatasyon kanaması olabilir. Normal adet günün ne zaman ki, benim daha 5-6 gün var. Hiç olumsuz düşünme hem rüyaların tersi çıkar derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…