- 21 Mayıs 2015
- 1.648
- 1.573
- 133
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
- #2.001
Canım bana 24 Ekim dediler. Vallahi herkes pozitif haberi versin istiyorum. Dün dört kişi negatif haber verdi çok üzüldüm gece kabuslarıma girdi.Kizlarr ne zamn sizin test gununuz insallah hepiniz pozitif sonuclari alirsiniz heycanla bekliyoruz bol bol bebis olsun topik
Benimde 24 Ekim canım. Aynen rüyalarım karışık karışık korkuyorumCanım bana 24 Ekim dediler. Vallahi herkes pozitif haberi versin istiyorum. Dün dört kişi negatif haber verdi çok üzüldüm gece kabuslarıma girdi.
Insallah canim guzel dusunun guzel olsun insallahCanım bana 24 Ekim dediler. Vallahi herkes pozitif haberi versin istiyorum. Dün dört kişi negatif haber verdi çok üzüldüm gece kabuslarıma girdi.
Ben hep evde değildim, transferden sonraki gün ve cuma günü işe ve gezmeye gittim :) dün yemekte dışardaydım falan. Oksijensizlik değil de inşallah adet yakınlığından falan değildirBenim de başım çok agrıyor ama 1 haftadır evde kalmama yoruyorum.oksijensiz kaldık bence ondan ,arada balkona çıkıp hava alıyorum:) bende de pek bir belırtı yok.belirti aramıyorum da zaten.ilkinde cok aramıstım.. bence o belirti denılen seyler de ilacların etkisidir ,birsürü hormon alıyoruz.
Bende belirti namına hiçbir şey yok canım,6 gündür gelgitli haldeydim,ama daha çok olumlu hissediyodum, karnımı seviyodum,heyecanlaniyodum falan.ama bugün sabahtan beri hep olumsuzum nedense,test gunu yaklastigi icinmidir bilmem,bugün bı yok gibi hissettimK Kendinisevenbirii O Olivestar @pamukseker11Fairytale2 14 Ekim kızları nasılsınız? Ağrı sızı bişeyler var mı? Bende hiçbişey yok. Bugün sadece biara adet olacakmışım gibi bi ağrı girdi kısa süre o kadar.
Benim 23 ekim ama hiç baktırasım yok böyle daha iyiKizlarr ne zamn sizin test gununuz insallah hepiniz pozitif sonuclari alirsiniz heycanla bekliyoruz bol bol bebis olsun topik
Test günü yaklaştıkça içimiz kararıyor, hele bi de olumsuz bi denemesi varsa insanın daha da zor umutlu olmak. Sabır sabır ya sabır :)Bende belirti namına hiçbir şey yok canım,6 gündür gelgitli haldeydim,ama daha çok olumlu hissediyodum, karnımı seviyodum,heyecanlaniyodum falan.ama bugün sabahtan beri hep olumsuzum nedense,test gunu yaklastigi icinmidir bilmem,bugün bı yok gibi hissettimkafam da duygularım da karışık,hic belirti yok bide. Sadece göğüs ağrım var oda transfer öncesi de hafiften sizliyodu zaten hala da var ağrı sızı o kdr.
Sbh progestan iğneyi vurdurmaya gittiğimde açık eczane aradim, test alıp evde yalnızken yapıp yüzleşmek istedim sanırım.ama nöbetçi eczane bı türlü denk gelmedi elim boş geri döndüm iğneden sonra eve bakalım hayırlısı
Sanırım öyle, kafamı başka şeylerle meşgul etmeye calisiyorumTest günü yaklaştıkça içimiz kararıyor, hele bi de olumsuz bi denemesi varsa insanın daha da zor umutlu olmak. Sabır sabır ya sabır :)
Ben 5.gun ypmistim iyi dayanmissinBenim 23 ekim ama hiç baktırasım yok böyle daha iyi
Bende belirti namına hiçbir şey yok canım,6 gündür gelgitli haldeydim,ama daha çok olumlu hissediyodum, karnımı seviyodum,heyecanlaniyodum falan.ama bugün sabahtan beri hep olumsuzum nedense,test gunu yaklastigi icinmidir bilmem,bugün bı yok gibi hissettimkafam da duygularım da karışık,hic belirti yok bide. Sadece göğüs ağrım var oda transfer öncesi de hafiften sizliyodu zaten hala da var ağrı sızı o kdr.
Sbh progestan iğneyi vurdurmaya gittiğimde açık eczane aradim, test alıp evde yalnızken yapıp yüzleşmek istedim sanırım.ama nöbetçi eczane bı türlü denk gelmedi elim boş geri döndüm iğneden sonra eve bakalım hayırlısı
Kızlar belirtisizlikler, hisler, olumlu olumsuz ruhsal gelgitler hep aynı. Test günü yaklaştıkça ben de bocalıyorum doğru. Morali yüksek tutalım hepimizin birden negatif değildir ya birimizden biri yada birkaçı illaki tutmuştur ama hiçbirimizde farklı bir his yok demek ki hala umut yüksek.Test günü yaklaştıkça içimiz kararıyor, hele bi de olumsuz bi denemesi varsa insanın daha da zor umutlu olmak. Sabır sabır ya sabır :)
Bende baktırmıycam 24üne kadar. İşe döncek olmasam hiç yaptırmam adetimi beklerim o kadar yani.Benim 23 ekim ama hiç baktırasım yok böyle daha iyi
Amin canım,inşallah bir kacimizin ki değil hepimizin ki tutunmusturKızlar belirtisizlikler, hisler, olumlu olumsuz ruhsal gelgitler hep aynı. Test günü yaklaştıkça ben de bocalıyorum doğru. Morali yüksek tutalım hepimizin birden negatif değildir ya birimizden biri yada birkaçı illaki tutmuştur ama hiçbirimizde farklı bir his yok demek ki hala umut yüksek.
Canım bana kalsa bende aslında 12.gunu bekler o zmn baktirirdim ama doktorum 8.gunu test yapıp kendilerini haberdar etmemi söylediler sonuçtan,ona göre üç günde bir vurunduğum iğneye 9.gun itibariyle devam edip etmeyecegimi soyleyecekmis,sizlerde böyle bı durum yok mu?Bende baktırmıycam 24üne kadar. İşe döncek olmasam hiç yaptırmam adetimi beklerim o kadar yani.
Teşekkür ederim ilgin için canım..normal adet günüm23 ekim benim ..yarın sağlık ocagına gidip tahlil isterim ben...bakAlım ne çıkar zaten 6.gün çıkabilir diye düşünüyorum...Rabbim inşallah sevindirir bizleri..gece rüyamda insanlar gördüm..herkes üşüyor sonra içerisi sıcacık bir camiye giriyoruz yumuşacık sımsıcak halılar da oturdum..Bugün eşimle trabzon tonyada bir camiye ugradık yumuşacık halılar ,içerisi de çok güzeldi hiç hesapta yoktu ..aklıma geldiniz hepinize dua ettim..Ben olmasam da başkaları sevinsin istiyorum gerçekten..Pardon canım 15 Ekim’din sen de atlamışım özür. Göğüs ağrısı, kasık ağrısı tutunma belirtisi olabilir. Lekelenme de implatasyon kanaması olabilir. Normal adet günün ne zaman ki, benim daha 5-6 gün var. Hiç olumsuz düşünme hem rüyaların tersi çıkar derler.
Canım bana kalsa bende aslında 12.gunu bekler o zmn baktirirdim ama doktorum 8.gunu test yapıp kendilerini haberdar etmemi söylediler sonuçtan,ona göre üç günde bir vurunduğum iğneye 9.gun itibariyle devam edip etmeyecegimi soyleyecekmis,sizlerde böyle bı durum yok mu?
Canım inşallah hepimizin birden tutar öyle çok istiyorum ki sürekli dua ediyorum. Ben de aynen senin gibiyim ilk günler ikizlerim diyip duruyordum bugün Allah’ım en azından biri tutunmuş olsun diyorum, sonra da sattın hemen bebeğin birini diye kendime kızıyorum.Amin canım,inşallah bir kacimizin ki değil hepimizin ki tutunmusturben bide ikiz olur mu fln diye hevesleniyordum transfer öncesi,ne hayaller fln ama işte bı tutunsa da sağlıkla ilerleyip devam etse diyorum şimdi, bırak ikizi birinin bile tutunduğundan emin değilim rabbim büyük,güzel Allah'ım duy sesimizi
Aynen bende peşpeşe bu kadar negatif sonuçlandı görünce kuruntularım dahada arttı...napsam çamaşır bulaşık ütü siteden daha mı cazip acaba ... şuan toplu bayram temizliğine ilk defa hevesliyim bildiğiniz gibi değil...öğleden önce ayrı öğleden sonra ayrı yemek çeşidi çıkartabilirim...Çok güçlü kadınız yaaa...Canım bana 24 Ekim dediler. Vallahi herkes pozitif haberi versin istiyorum. Dün dört kişi negatif haber verdi çok üzüldüm gece kabuslarıma girdi.
Saol canım Allah razı olsun. Hepimiz sevinelim inşallahTeşekkür ederim ilgin için canım..normal adet günüm23 ekim benim ..yarın sağlık ocagına gidip tahlil isterim ben...bakAlım ne çıkar zaten 6.gün çıkabilir diye düşünüyorum...Rabbim inşallah sevindirir bizleri..gece rüyamda insanlar gördüm..herkes üşüyor sonra içerisi sıcacık bir camiye giriyoruz yumuşacık sımsıcak halılar da oturdum..Bugün eşimle trabzon tonyada bir camiye ugradık yumuşacık halılar ,içerisi de çok güzeldi hiç hesapta yoktu ..aklıma geldiniz hepinize dua ettim..Ben olmasam da başkaları sevinsin istiyorum gerçekten..
Ben 5.gun ypmistim iyi dayanmissin
Bana kalsa hiç yaptırmayacaktım, olacaksa olacak olmayacaksa adet göreceğim ama dr izin vermedi ilkinde, ilaçlar nedeniyle. Olumsuz neticeyi görmenin ağır geleceğini biliyordum çünkü öyle de olmuştu, çok çok üzülmüştüm. Adet görsem her ayın alışkanlığı olduğundan o kadar üzülmezdim :)Ben 5.gun ypmistim iyi dayanmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?