- Konu Sahibi Gebelikaski
- #2.021
Al benden de o kadar. Bu saçma ilaçları kesme derdine test yaptırıyorumBende baktırmıycam 24üne kadar. İşe döncek olmasam hiç yaptırmam adetimi beklerim o kadar yani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al benden de o kadar. Bu saçma ilaçları kesme derdine test yaptırıyorumBende baktırmıycam 24üne kadar. İşe döncek olmasam hiç yaptırmam adetimi beklerim o kadar yani.
Canım film, oyun, kitap hepsi bir hikaye, bi Yasin dinleyince bir de buraya gelip sizinle konuşunca biraz ferahlıyorum. İki sene ağlandım, mızmızlandım, korktum, depresyona girdim, en çok da kendime acıdım. Psikologlara gittikçe bırak iyileşmeyi onlar beni anlamadıkça daha da sinirlendim. Ama tedaviye başladığım gün biraz da tesadüfen buraya girdim, gebelikaskının bu topiğine denk geldim, baktım hislerimi yazmış. Geçmiş sayfaları okudum ve burda benim gibi ağlanan değil aksine canla başla savaşan, umutlu, güçlü kadınlarla tanıştım. Bana da umut oldunuz, güç oldunuz. Çok korkuyorum kabul ediyorum negatif sonuç almaktan, alırsam ağlıycam mı çok ağlıycam. Ama yola devam edicem. Sonucum olumlu da çıksa olumsuz da buraya gelmeye devam edicem, sizden moral bulucam size moral olmaya çalışıcam Allah’ın izniyle. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.Aynen bende peşpeşe bu kadar negatif sonuçlandı görünce kuruntularım dahada arttı...napsam çamaşır bulaşık ütü siteden daha mı cazip acaba ... şuan toplu bayram temizliğine ilk defa hevesliyim bildiğiniz gibi değil...öğleden önce ayrı öğleden sonra ayrı yemek çeşidi çıkartabilirim...Çok güçlü kadınız yaaa...
Olsun canim yinede test gununde baktir olumsuz dusunme bebisine olumlu enerji yollaBana kalsa hiç yaptırmayacaktım, olacaksa olacak olmayacaksa adet göreceğim ama dr izin vermedi ilkinde, ilaçlar nedeniyle. Olumsuz neticeyi görmenin ağır geleceğini biliyordum çünkü öyle de olmuştu, çok çok üzülmüştüm. Adet görsem her ayın alışkanlığı olduğundan o kadar üzülmezdim :)
Bu kez de olmazsa araştırayım cnm bi,sag olOrda da vardir veren mutlaka hem dha sakin olur buraya gore
Teşekkür ederim ilgin için canım..normal adet günüm23 ekim benim ..yarın sağlık ocagına gidip tahlil isterim ben...bakAlım ne çıkar zaten 6.gün çıkabilir diye düşünüyorum...Rabbim inşallah sevindirir bizleri..gece rüyamda insanlar gördüm..herkes üşüyor sonra içerisi sıcacık bir camiye giriyoruz yumuşacık sımsıcak halılar da oturdum..Bugün eşimle trabzon tonyada bir camiye ugradık yumuşacık halılar ,içerisi de çok güzeldi hiç hesapta yoktu ..aklıma geldiniz hepinize dua ettim..Ben olmasam da başkaları sevinsin istiyorum gerçekte
Mecbur baktıracağım donmuş evladım çözülüp yapışmıştır bana umarımOlsun canim yinede test gununde baktir olumsuz dusunme bebisine olumlu enerji yolla
Hatırladım canım söylemiştin doğru,hislerimiz de tıpa tıp aynı yaa,Allah'ım bu yolda başımızı öne eğdirmesin inşallahCanım inşallah hepimizin birden tutar öyle çok istiyorum ki sürekli dua ediyorum. Ben de aynen senin gibiyim ilk günler ikizlerim diyip duruyordum bugün Allah’ım en azından biri tutunmuş olsun diyorum, sonra da sattın hemen bebeğin birini diye kendime kızıyorum.
Canım sizin iğne vurulduğunuzu yazdığınızın farkındayım hatta sormuştum da ne iğneleri kullanıyorsunuz diye ama benim doktorum iğne vermedi günde üç kere progestan fitil ile estrofem bi tanede prednol, kan pıhtılaşması için de oksapar iğne. Sizin kullandığınız iğnelere baktım progestan içeriyorlarmış, bende fitil dışında progestan ilavesi yok.
Canım Allah hepimizi birden sevindirsin inşallah, bi sonraki ortak hissimiz de sevinç olsunHatırladım canım söylemiştin doğru,hislerimiz de tıpa tıp aynı yaa,Allah'ım bu yolda başımızı öne eğdirmesin inşallah ❤
Bende iğne yok, hiç olmadı. Cirone jel, estrofem ve coraspin kullanıyorum sadece.Canım bana kalsa bende aslında 12.gunu bekler o zmn baktirirdim ama doktorum 8.gunu test yapıp kendilerini haberdar etmemi söylediler sonuçtan,ona göre üç günde bir vurunduğum iğneye 9.gun itibariyle devam edip etmeyecegimi soyleyecekmis,sizlerde böyle bı durum yok mu?
Bananiye ta 26 ekim verdiler ki yawBenim 23 ekim ama hiç baktırasım yok böyle daha iyi
Yarın müge falan baslar da vakit gecer,haftasonu tv cok sıkıcıSanırım öyle, kafamı başka şeylerle meşgul etmeye calisiyorum ama tamamen çıkaramıyorum aklımdan,ya Sabirr
5. Gün mü? Benim öyleBananiye ta 26 ekim verdiler ki yaw
Normal hayatta sanıyoruz ki sadece biz bu kadar mucadele verıyoruz,oysa burda farkedıyoruz ki bizle aynı seylerı yasayan okadar cok kişi var ki ..Allahım hepımızın yuzunu güldürsün ınsallahCanım film, oyun, kitap hepsi bir hikaye, bi Yasin dinleyince bir de buraya gelip sizinle konuşunca biraz ferahlıyorum. İki sene ağlandım, mızmızlandım, korktum, depresyona girdim, en çok da kendime acıdım. Psikologlara gittikçe bırak iyileşmeyi onlar beni anlamadıkça daha da sinirlendim. Ama tedaviye başladığım gün biraz da tesadüfen buraya girdim, gebelikaskının bu topiğine denk geldim, baktım hislerimi yazmış. Geçmiş sayfaları okudum ve burda benim gibi ağlanan değil aksine canla başla savaşan, umutlu, güçlü kadınlarla tanıştım. Bana da umut oldunuz, güç oldunuz. Çok korkuyorum kabul ediyorum negatif sonuç almaktan, alırsam ağlıycam mı çok ağlıycam. Ama yola devam edicem. Sonucum olumlu da çıksa olumsuz da buraya gelmeye devam edicem, sizden moral bulucam size moral olmaya çalışıcam Allah’ın izniyle. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
Evet 5.gün canım5. Gün mü? Benim öyle
Cok dikkat edip,hareketsiz kalanlardan ziyade isine,gunluk hayatina donenlerin pozitif oluyor.icinizi rahat tutun ama bisi anlamadim.neden 3 tane? En fazla 2 diye biliyodumMerhabaa,
Devamlı siteyi okumatan bıktım bende yazayım dedim 3. Gün embriyosu 3 tane transfer edildi yarın 10. Gün kan testi yapacağım... İlk deneyimim transferden sonraki gün kalktım hergün sabah akşam yürüyüş yaptım işe döndüm hatta bugün şehirdışı bir geziye katıldım umarım yanlış birşey yapmamışımdır... Belirtim yok denecek kadar az kendiöi dinlemek istemiyorum umarım bu kadar emek boşa gitmez...
Hayırlı olsun tedaviniz,yaşınız kaç ,3 embriyoçok iyiMerhabaa,
Devamlı siteyi okumatan bıktım bende yazayım dedim 3. Gün embriyosu 3 tane transfer edildi yarın 10. Gün kan testi yapacağım... İlk deneyimim transferden sonraki gün kalktım hergün sabah akşam yürüyüş yaptım işe döndüm hatta bugün şehirdışı bir geziye katıldım umarım yanlış birşey yapmamışımdır... Belirtim yok denecek kadar az kendiöi dinlemek istemiyorum umarım bu kadar emek boşa gitmez...
Daha güçlü oluyosun,ondan canım..dualarımız seninleAğustos 26 transferim kimyasal gebelik olmuştu 26 Ekim dondulmuşlarımla yine transferim var bu kez umudum mu yok bilmiyorum bi rahatım sanki olmıcakmışta yaptırmak için yaptırıyormuşum gibi kızlar dua edin
Çok güzel bir yazı olmuş bu gerçekten canım..samimiyetin çok özel..bize biz lazım hep birlikte el ele ,olumsuz olana destek olarak yeri geldi mutluluğu paylaşmakla devam edeceğiz inşallah ..iyiki buraya yazmışım ben demeye devam...Canım film, oyun, kitap hepsi bir hikaye, bi Yasin dinleyince bir de buraya gelip sizinle konuşunca biraz ferahlıyorum. İki sene ağlandım, mızmızlandım, korktum, depresyona girdim, en çok da kendime acıdım. Psikologlara gittikçe bırak iyileşmeyi onlar beni anlamadıkça daha da sinirlendim. Ama tedaviye başladığım gün biraz da tesadüfen buraya girdim, gebelikaskının bu topiğine denk geldim, baktım hislerimi yazmış. Geçmiş sayfaları okudum ve burda benim gibi ağlanan değil aksine canla başla savaşan, umutlu, güçlü kadınlarla tanıştım. Bana da umut oldunuz, güç oldunuz. Çok korkuyorum kabul ediyorum negatif sonuç almaktan, alırsam ağlıycam mı çok ağlıycam. Ama yola devam edicem. Sonucum olumlu da çıksa olumsuz da buraya gelmeye devam edicem, sizden moral bulucam size moral olmaya çalışıcam Allah’ın izniyle. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.