2019 dgs ye hazırlanıyoruz

Okul puanım 66. Sayısalda öbp dahil 290 (sayısal) yapabilir miyim ki acaba

Hesaplama var ya nette oraya diploma notumu yazdım 50 çıktı yorumlarda fazla hesaplıyor gibi şeyler yazıyordu o yüzden dedim 50 bile gelmeye bilir öbp diye
Onun bi formülü varmış. Denemedim bide o şekilde hesapla istersen. Hedef belirlersek çalışma şevkide gelir. 290 yapabilirsem ortalama bi puan olarak bi çok okul için şansım var. 2017 ve 2018 de ki puanları karşılaştırdımda 0.5 kuralı baya kişiyi etkilemiş 2018 de biraz düşmüş puanlar. Geçen sene bu sebepten sıfır çekipte gümbür gümbür 2019 a hazırlanan varsa yandık

Geçen sene düşmüş puanlar ama bu sene hazırlananlar dikkatli olacaklardır bence geçen seneye göre yükselir

Bugün hiç kitap açmadım yarın inşallah verimli geçer benim için. Sen naptın bugün
Sabahın 10 buçuğundan beridir 24 tane özdeşlik sorusu ile uğraştım :) yer yer anlamadım bi ağlamak bastı falan. Problemlere geçemiycem bu gidişle ya

Sabahın 10 buçuğundan beridir 24 tane özdeşlik sorusu ile uğraştım :) yer yer anlamadım bi ağlamak bastı falan. Problemlere geçemiycem bu gidişle ya
Problemlere geç ben atlayarak geldim bazı konuları sonra dönersin geri o konulara vakit kaybettikçe belki yapabileceğim konulara bile çalışamayacağım korkusuyla hızlı geçtim zaman olursa geri çalışcam

Bazı sorular birden fazla konu içeriyor. Atlarsam yapmamın imkanı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…