- 11 Mayıs 2011
- 7.155
- 3.947
- 373
- Konu Sahibi minikkalbim
temizlik :/Günaydın canım kahvaltı ve hızlıca ev işlerini halledip başlamam lazım sen naptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
temizlik :/Günaydın canım kahvaltı ve hızlıca ev işlerini halledip başlamam lazım sen naptın
Bitirdin mi peki benimde çooooookkkkkk işim var bugün aslında ama bir iki test araya sıkıştırırım ara verince hemen uzaklaşıyorum dersten o yüzden böyle bir yol deniyorum az da olsa devamlı olsun diyetemizlik :/
Bitti. Şükürler olsunBitirdin mi peki benimde çooooookkkkkk işim var bugün aslında ama bir iki test araya sıkıştırırım ara verince hemen uzaklaşıyorum dersten o yüzden böyle bir yol deniyorum az da olsa devamlı olsun diye
Çok zor değil sanki sayı kesir prob değil mi yada ben çok zor sorulara denk gelmedim. Eve gidince önce biraz çalışıp sonra işlere başlıcam günde iki kez parka çıkınca vakit yetişmiyorBitti. Şükürler olsun
Sayı kesir problemleri çok sıkıcı geldi bana :/
İyi yapıyorsun. Uzaklaşınca odaklanmada sorun yaşıyor insan
:)) yaşları kaç küçükler mi?Çok zor değil sanki sayı kesir prob değil mi yada ben çok zor sorulara denk gelmedim. Eve gidince önce biraz çalışıp sonra işlere başlıcam günde iki kez parka çıkınca vakit yetişmiyor
Biri 6 biri 4 buçuk çözerim aslında ama kalabalık olunca takip etmek zorunda kalıyorum gözden kaçırmamak için uğraşıyorum büyük okula gidince rahat oluyor:)) yaşları kaç küçükler mi?
Aslında yaprak test alsan parka çıktığında çözemez misin?
Haklısın malum ortam kötü :/Biri 6 biri 4 buçuk çözerim aslında ama kalabalık olunca takip etmek zorunda kalıyorum gözden kaçırmamak için uğraşıyorum büyük okula gidince rahat oluyor
Başladın mı derseHaklısın malum ortam kötü :/
Konu bitti biraz ara verdim. Tekrar yapıp 24 soru çözcemBaşladın mı derse
Karışık sorulara bakıyorum bende matematiktenKonu bitti biraz ara verdim. Tekrar yapıp 24 soru çözcem
İlk konuları unuttum sanırım soruları geçince yandım. Depresyondan depresyona atlarım artık :)Karışık sorulara bakıyorum bende matematikten
Not çıkararak ilerlesen aslında takıldığında uzun uzun konu çalışmak yerine notlara bakarsın. Özet çıkarıyor musunİlk konuları unuttum sanırım soruları geçince yandım. Depresyondan depresyona atlarım artık :)
Hayır çıkarmıyorumNot çıkararak ilerlesen aslında takıldığında uzun uzun konu çalışmak yerine notlara bakarsın. Özet çıkarıyor musun
Soru üzerinden çalışırsın yada canım yani çözümlere bakmak da baya yol öğretiyor. Ben konuları Bi bitirseydim sedece soru bakmayı düşünüyorumHayır çıkarmıyorum
Hangi problemdesin şuanSoru üzerinden çalışırsın yada canım yani çözümlere bakmak da baya yol öğretiyor. Ben konuları Bi bitirseydim sedece soru bakmayı düşünüyorum
Hareket havuz karışık çözdüm ama problemlerin üstünden Bi daha geçmem gerek özellikle karışım falanHangi problemdesin şuan
Günaydınn çıkıyor malesefGünaydın hanımlar fonksiyonlar çıkıyor mu dgs de biliyor musunuz