- Konu Sahibi minikkalbim
Bende bir fiil çalışıyorum mola yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denemelerde nasılsın?Bende bir fiil çalışıyorum mola yok
Kaç net yapman gerekiyor istediğin yer için18 net mat 37 net türkçe
Nasıl kalkabiliyorsun canım ya bende uyanıyorum ama kalkmak istemiyorum az daha yatayım deyince olanlar oluyo tabigünaydın hatunlar
artık erken saatlerde uyanabiliyorum şükürler olsun. bugün biraz işlerim var verimli geçmeyecek pek.
Ahh ahh deneme çözmedim 18 netim çıksa çok sevinirim. 30 - 34 net yapmam lazım18 net mat 37 net türkçe
Eşime öğlen yemesi için sandviç hazırlarken uykum açılıyor bi daha tövbe uyuyamıyorumNasıl kalkabiliyorsun canım ya bende uyanıyorum ama kalkmak istemiyorum az daha yatayım deyince olanlar oluyo tabi
Neler çalıştın?Şimdi bıraktım çalışmayı perişan oldum ya.
Halsizlik var özdeşlikler bende tam oturmadı hergün youtube dan 5 çözümlü soruyu çözmeye çalışcam. Bugün bi türlü geçemediğim problemlere başlamak istiyorum artıkSlm canlar nasılsıniz. Bugün hepimiz için dolu dolu geçsin inşallah.
Hemen çözersem moralim bozulurrKızlar denemeyi çözünce bana da söyleyin bakalım kaç yapacak siniz baya merak ettim bendeee
Süre tutarak çözebilirmiyim ki bilmiyorum anca herkes uyuduktan sonra ilk fırsatta çözmeye çalışırsam öyle haber veririm mutlakaTamam çözünce söyleyin ozaman
Bende merak ettimSüre tutarak çözebilirmiyim ki bilmiyorum anca herkes uyuduktan sonra ilk fırsatta çözmeye çalışırsam öyle haber veririm mutlaka
Günaydın canım kahvaltı ve hızlıca ev işlerini halledip başlamam lazım sen naptınGünaydın hatunlar