- 11 Mayıs 2011
- 7.155
- 3.947
- 373
- Konu Sahibi minikkalbim
Okul puanım 66. Sayısalda öbp dahil 290 (sayısal) yapabilir miyim ki acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi olur canım atabilirsenDeneme isteyen varmı kızlar ozelden atabilirim dershane den aldım
Benim 50 bile gelmeye bilir o kadar düşük yani bende üzülüyorum buna yaaOkul puanım 66. Sayısalda öbp dahil 290 (sayısal) yapabilir miyim ki acaba
Yeni uyandım afyonum patlamadı 50 net mi? GelmezBenim 50 bile gelmeye bilir o kadar düşük yani bende üzülüyorum buna yaa
Hesaplama var ya nette oraya diploma notumu yazdım 50 çıktı yorumlarda fazla hesaplıyor gibi şeyler yazıyordu o yüzden dedim 50 bile gelmeye bilir öbp diyeYeni uyandım afyonum patlamadı 50 net mi? Gelmez
Onun bi formülü varmış. Denemedim bide o şekilde hesapla istersen. Hedef belirlersek çalışma şevkide gelir. 290 yapabilirsem ortalama bi puan olarak bi çok okul için şansım var. 2017 ve 2018 de ki puanları karşılaştırdımda 0.5 kuralı baya kişiyi etkilemiş 2018 de biraz düşmüş puanlar. Geçen sene bu sebepten sıfır çekipte gümbür gümbür 2019 a hazırlanan varsa yandıkHesaplama var ya nette oraya diploma notumu yazdım 50 çıktı yorumlarda fazla hesaplıyor gibi şeyler yazıyordu o yüzden dedim 50 bile gelmeye bilir öbp diye
Geçen sene düşmüş puanlar ama bu sene hazırlananlar dikkatli olacaklardır bence geçen seneye göre yükselirOnun bi formülü varmış. Denemedim bide o şekilde hesapla istersen. Hedef belirlersek çalışma şevkide gelir. 290 yapabilirsem ortalama bi puan olarak bi çok okul için şansım var. 2017 ve 2018 de ki puanları karşılaştırdımda 0.5 kuralı baya kişiyi etkilemiş 2018 de biraz düşmüş puanlar. Geçen sene bu sebepten sıfır çekipte gümbür gümbür 2019 a hazırlanan varsa yandık
Bugün hiç kitap açmadım yarın inşallah verimli geçer benim için. Sen naptın bugünM minikkalbim ders çalışabildin mi
Sabahın 10 buçuğundan beridir 24 tane özdeşlik sorusu ile uğraştım :) yer yer anlamadım bi ağlamak bastı falan. Problemlere geçemiycem bu gidişle yaBugün hiç kitap açmadım yarın inşallah verimli geçer benim için. Sen naptın bugün
Problemlere geç ben atlayarak geldim bazı konuları sonra dönersin geri o konulara vakit kaybettikçe belki yapabileceğim konulara bile çalışamayacağım korkusuyla hızlı geçtim zaman olursa geri çalışcamSabahın 10 buçuğundan beridir 24 tane özdeşlik sorusu ile uğraştım :) yer yer anlamadım bi ağlamak bastı falan. Problemlere geçemiycem bu gidişle ya
Bazı sorular birden fazla konu içeriyor. Atlarsam yapmamın imkanı yokProblemlere geç ben atlayarak geldim bazı konuları sonra dönersin geri o konulara vakit kaybettikçe belki yapabileceğim konulara bile çalışamayacağım korkusuyla hızlı geçtim zaman olursa geri çalışcam
M minikkalbim secim yapma sansin yok diye biliyorum hangi bolumu bitirdiysen ona gore gecebilecegin bolumler sınırlı degil mi ?
Ah ahh ebelik düşünüyordum :) sadece hemşirelikten geçiliyormuş oraya. Diğer sağlık bölümlerinden almamasının sebebini anlamış değilim.Evet okuduğun bölüme göre ilgili bazı bölümlere başvurabiliyorsun.
Ah ahh ebelik düşünüyordum :) sadece hemşirelikten geçiliyormuş oraya. Diğer sağlık bölümlerinden almamasının sebebini anlamış değilim.
Sende mi dgs ile yerleştin?
oran orantıdayım. inş problemlere geçeceğim bugünMerhaba kızlar dün çalışamadım hiç. Bugünde temizlikle geçecek gibi inşallah Bi test de olsa çözebilirim sizlerde durum nasıl
Güzel haber canım beraber ilerleriz. Bende parktayım hava missssoran orantıdayım. inş problemlere geçeceğim bugün
Benim yerimede bol bol temiz hava al olur muGüzel haber canım beraber ilerleriz. Bende parktayım hava missss