- Konu Sahibi minikkalbim
-
Biraz ara ver dinlen canım sabah dinç kafayla çözmeye çalış o yapamadığın soruları yapacaksındır emin ol.Kızlar elinde temel kavramlar notları olan varsa ozelden atabilir mi. Ben Video izliyorum çok not aldım ilyas hoca dan ama elimdeki kitap intibak Yayınları hiç bişi anlamamışim cildirmak üzereyim gündüz 2 de başladım çalışmaya perişan oldum beynim almıyor ya biri yardım etsin bana.
Niye bu kadar yükleniyorsun kendineKızlar elinde temel kavramlar notları olan varsa ozelden atabilir mi. Ben Video izliyorum çok not aldım ilyas hoca dan ama elimdeki kitap intibak Yayınları hiç bişi anlamamışim cildirmak üzereyim gündüz 2 de başladım çalışmaya perişan oldum beynim almıyor ya biri yardım etsin bana.
Oturduğun ilde merkezde illa ucuza çeken fotokopi yerler vardır. Mesela kızılayda tüm öğrenciler fotokopicilere uğrayıp soru bankası bastırıyor ( fotokopicilerin ellerinde var çoğaltıyorlar) böylelikle daha uyguna getirirsin.Meraba bende acikogretimden lisansa devam etmek icin dgsye girmek istiyorum. Okuldan mezun olali 5 sene olacak. Haliyle biraz çalışmam lazım. Kitap oneriniz var mı, ikinci el kitap nereden bulabilirim
Günler yaklaştıkça karamsarlık çöküyor :) iyi diyelim iyi olalım. Sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız ?yazamıyorum ama aklım burada telaş etmeyin daha vakit var sınava insaallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.bende kpss için uğraşacağım henüz ugrasamiyorum ama umarım başlarım.
Dershane ye okadar para verdim bu sene ve daha yeni çalışmaya başladım ders benim bu sene kazanmam imkansız sıfır çekmek istemiyorum amacım o ve zamanım çok az kaldıNiye bu kadar yükleniyorsun kendine
Böylede verimli geçmiyor ki. Sen daha iyi bilirsin kendini gerçi. Güzel bi program yaparsan üstesinden gelemeyeceğin yok. İlk konuları unuttum desem yeridir. Tamamen konular bitince. Çözümlü soru bankasından her konudan 5 soru olacak şekilde çözmeyi planlıyorum. O da yaklaşık 240 soru yapıyordu sanırım.Dershane ye okadar para verdim bu sene ve daha yeni çalışmaya başladım ders benim bu sene kazanmam imkansız sıfır çekmek istemiyorum amacım o ve zamanım çok az kaldı
Hoşgeldin canım. Kitap bende araştırıyorum bulabilirsem haber veririm sanaMeraba bende acikogretimden lisansa devam etmek icin dgsye girmek istiyorum. Okuldan mezun olali 5 sene olacak. Haliyle biraz çalışmam lazım. Kitap oneriniz var mı, ikinci el kitap nereden bulabilirim
2020de mi gireceksin canım kpss ye şimdiden başla bizede eşlik etmiş olursun hemselam kızlar nasılsınız ?yazamıyorum ama aklım burada telaş etmeyin daha vakit var sınava insaallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.bende kpss için uğraşacağım henüz ugrasamiyorum ama umarım başlarım.
en güzeli canım tabiki ailenlede vakit gecireceksin.Ben çok değil ama etkin çalışma kafasindayim herkesin öğrenme dinamiği elbetteki farklı ancak aşırı zorlamak kendini sürekli derse mecbur hissedip hayatı kaçırmak da çok doğru değil.Bugün ki hedefleriniz neler kızlar benim hafta sonu verimli geçmiyor ki pazar günü izin günüm yani hiç çalışmıyorum ailecek vakit geçiriyoruz.
Temizlik, çamaşırla geçiyor şuan. Özdeşliklere son noktayı koymayı istiyorum artık. Daha bitirmem gereken 14 konu var geometri dahiBugün ki hedefleriniz neler kızlar benim hafta sonu verimli geçmiyor ki pazar günü izin günüm yani hiç çalışmıyorum ailecek vakit geçiriyoruz.
Bazen kızıyorum acaba çocukları ihmal etmiş oluyor muyum diye ama aslında herşeylerini yapıp kalan zamanda ders çalışmaya çalışıyorum önceliğim onlar birazdan spora götüreceğim artık hal kalırsa gelince çalışırım biraz. bencede verimli çalışmak çok daha etkili olacaktır.kesinlikle katılıyorumen güzeli canım tabiki ailenlede vakit gecireceksin.Ben çok değil ama etkin çalışma kafasindayim herkesin öğrenme dinamiği elbetteki farklı ancak aşırı zorlamak kendini sürekli derse mecbur hissedip hayatı kaçırmak da çok doğru değil.
Bende kalan konulara baktıkça içim daralıyor ama o yüzden yüzeysel geçiyorum bu seferde tam oturmuyor ama sorular üzerinden çalışmak daha iyi gibi düşünüyorum çünkü hız kazanmalıyız ne kadar çok soru tarzı görürsek o kadar iyi bizim içinTemizlik, çamaşırla geçiyor şuan. Özdeşliklere son noktayı koymayı istiyorum artık. Daha bitirmem gereken 14 konu var geometri dahi
Kirtasiye de bulmak zor olabilir benim icin ama arastircam tesekkur ederim :)Oturduğun ilde merkezde illa ucuza çeken fotokopi yerler vardır. Mesela kızılayda tüm öğrenciler fotokopicilere uğrayıp soru bankası bastırıyor ( fotokopicilerin ellerinde var çoğaltıyorlar) böylelikle daha uyguna getirirsin.
Kirtasiye de bulmak zor olabilir benim icin ama arastircam tesekkur ederim :)
Hız kazanmak şöyle dursun kendimi yeterli görmüyorum malesefBende kalan konulara baktıkça içim daralıyor ama o yüzden yüzeysel geçiyorum bu seferde tam oturmuyor ama sorular üzerinden çalışmak daha iyi gibi düşünüyorum çünkü hız kazanmalıyız ne kadar çok soru tarzı görürsek o kadar iyi bizim için
Bugün sadece 1 test işçi prob. Çözebildim bugünlük bu kadar pazartesiye kaldı yeni umutlarHız kazanmak şöyle dursun kendimi yeterli görmüyorum malesef
HayırBöylede verimli geçmiyor ki. Sen daha iyi bilirsin kendini gerçi. Güzel bi program yaparsan üstesinden gelemeyeceğin yok. İlk konuları unuttum desem yeridir. Tamamen konular bitince. Çözümlü soru bankasından her konudan 5 soru olacak şekilde çözmeyi planlıyorum. O da yaklaşık 240 soru yapıyordu sanırım.
Hızlandırılmış dershaneye mi yazıldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?