• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 dgs ye hazırlanıyoruz

Hemşirelik puanı yüksek diye mi düşünüyordun ebeliği canım. Moralini bozma inşallah onu kazanırsın
Ebelikte puan yok bile Allah Allah kimse bu bölümü düşünmüyor mu niye puanı yok derken meğersem sadece hemşirelikten ebeliğe geçiş varmış

Merhaba kızlar musmutlu bir hafta diliyorum hepimize.bugün temizlik çamaşır yemek çoook iş var bitirip derse geçmem lazım. Sizde durumlar nasıl. Bu arada Nameles Nameles şifresini mi unuttun acaba site güncelleme yapınca girmedin bir daha canım.
Site değişince şifre silinmiş. Girememiştim bi kaç gün. 1 haftadır tansiyonum düşüyor 8/5 9/5 leyla leyla dolaşıyorum. Bugün kan değerlerim için hastaneye gittim. 15 gün sonra full hepsi çıkmış olacakmış. Ders çalışmaya çalıştım tabi bu sırada şuan özdeşliklerdeyim. 2 gündür anlayamadığımdan baş ağrısı başladı. Ne lanet bi konu yahu çok zorlanıyorum

Dün ilyas hocadan dinledim özdeşlikleri. Bugün hocalara geldik ten dinleyim dedim o da vur demiş öldürmüş resmen. Şenol hocadan dinlicem artık. Konular ağırlaştıkça beynim daha çok yoruluyor başım ağrımaya başlıyor ya :cry::cry:

Merhaba kızlar ben geldim geçmişi okuyup geliyorum
Hoşgeldin canım merak ettim seni tahmin ettim şifre den dolayı girmediğini bu arada geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin ben de bu arada düzgün çalışamadım problemlere geldim ama detaylı çalışmadan hızlıca geçtim konuları yetişmeyecek diye korkuyorum Türkçe den sanırım Bi de dilbilgisi falan da varmış yok sanıyordum ben çok moralim bozuldu.

Hoşgeldin canım merak ettim seni tahmin ettim şifre den dolayı girmediğini bu arada geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin ben de bu arada düzgün çalışamadım problemlere geldim ama detaylı çalışmadan hızlıca geçtim konuları yetişmeyecek diye korkuyorum Türkçe den sanırım Bi de dilbilgisi falan da varmış yok sanıyordum ben çok moralim bozuldu.
teşekkür ederim. elimde sözel dgs kaynağı yokmuş onu farkettim şuan:olamaz: ne var ne yok konu olarak bakacaktım

sözelin getirisi pek yok diye almadım. paragraf soru bankam vardı daha önceden. onu çözerim daha sonra yeni kaynak alırım zaman yetişirse. senin elinde hangi kaynaklar var?
Sözel olarak bişey yok ama matematik olarak da antrenmanlarla matematik pegem konu anlatım çıkmış dgs soruları bide tasarı yayınlarının denemesi var. Bi kaç da kpss kitabı var ben sözelden girrceğim için almam lazım düzgün Bi kaç soru bankası tabi bu yavaşlıkla gidersem elimdekileri bile bitirmeden sınav gelir

Kızlar elinde temel kavramlar notları olan varsa ozelden atabilir mi. Ben Video izliyorum çok not aldım ilyas hoca dan ama elimdeki kitap intibak Yayınları hiç bişi anlamamışim cildirmak üzereyim gündüz 2 de başladım çalışmaya perişan oldum beynim almıyor ya biri yardım etsin bana.

Back