- 11 Mayıs 2011
- 7.155
- 3.947
- 373
- Konu Sahibi minikkalbim
-
Ebelikte puan yok bile Allah Allah kimse bu bölümü düşünmüyor mu niye puanı yok derken meğersem sadece hemşirelikten ebeliğe geçiş varmışHemşirelik puanı yüksek diye mi düşünüyordun ebeliği canım. Moralini bozma inşallah onu kazanırsın
Site değişince şifre silinmiş. Girememiştim bi kaç gün. 1 haftadır tansiyonum düşüyor 8/5 9/5 leyla leyla dolaşıyorum. Bugün kan değerlerim için hastaneye gittim. 15 gün sonra full hepsi çıkmış olacakmış. Ders çalışmaya çalıştım tabi bu sırada şuan özdeşliklerdeyim. 2 gündür anlayamadığımdan baş ağrısı başladı. Ne lanet bi konu yahu çok zorlanıyorumMerhaba kızlar musmutlu bir hafta diliyorum hepimize.bugün temizlik çamaşır yemek çoook iş var bitirip derse geçmem lazım. Sizde durumlar nasıl. Bu aradaNameles şifresini mi unuttun acaba site güncelleme yapınca girmedin bir daha canım.
Hoşgeldin canım merak ettim seni tahmin ettim şifre den dolayı girmediğini bu arada geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin ben de bu arada düzgün çalışamadım problemlere geldim ama detaylı çalışmadan hızlıca geçtim konuları yetişmeyecek diye korkuyorum Türkçe den sanırım Bi de dilbilgisi falan da varmış yok sanıyordum ben çok moralim bozuldu.Merhaba kızlar ben geldim geçmişi okuyup geliyorum
Çok canım sıkıldı şimdi bide o konulara çalışcaz yanikuzum ben onlar çıkıyor diye biliyorum biz dershane de şuan cümlede anlam dayız sanırım ama nette yazan doğrudur yani noktalama işareti var diye hatırlıyorum
teşekkür ederim. elimde sözel dgs kaynağı yokmuş onu farkettim şuanHoşgeldin canım merak ettim seni tahmin ettim şifre den dolayı girmediğini bu arada geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin ben de bu arada düzgün çalışamadım problemlere geldim ama detaylı çalışmadan hızlıca geçtim konuları yetişmeyecek diye korkuyorum Türkçe den sanırım Bi de dilbilgisi falan da varmış yok sanıyordum ben çok moralim bozuldu.
Soru bankası ne önerirsin hangi yayın almalıyımteşekkür ederim. elimde sözel dgs kaynağı yokmuş onu farkettim şuanne var ne yok konu olarak bakacaktım
sözel için mi?Soru bankası ne önerirsin hangi yayın almalıyım
youtube a baktımda dil bilgisi yok. 6 dklık kısa video buldum içerikleri ayrıntılı açıklamış sende bak istersen en sona özellikle yazmış dil bilgisi yok diyeÇok canım sıkıldı şimdi bide o konulara çalışcaz yani
Evet sözel içinsözel için mi?
Çok sevindim bide ona çalışmaktan kurtuldukEvet dil bilgisi yok
İzledim canım sağol çok sevindim yaayoutube a baktımda dil bilgisi yok. 6 dklık kısa video buldum içerikleri ayrıntılı açıklamış sende bak istersen en sona özellikle yazmış dil bilgisi yok diye
sözelin getirisi pek yok diye almadım. paragraf soru bankam vardı daha önceden. onu çözerim daha sonra yeni kaynak alırım zaman yetişirse. senin elinde hangi kaynaklar var?Evet sözel için
senin yazıyı görünce yüreğim hopp hopp etmişti valla :) bende çook sevindim olmamasına. sözelin pek getirisi olmasa da bi kaç puan etkilerİzledim canım sağol çok sevindim yaa
Sözel olarak bişey yok ama matematik olarak da antrenmanlarla matematik pegem konu anlatım çıkmış dgs soruları bide tasarı yayınlarının denemesi var. Bi kaç da kpss kitabı var ben sözelden girrceğim için almam lazım düzgün Bi kaç soru bankası tabi bu yavaşlıkla gidersem elimdekileri bile bitirmeden sınav gelirsözelin getirisi pek yok diye almadım. paragraf soru bankam vardı daha önceden. onu çözerim daha sonra yeni kaynak alırım zaman yetişirse. senin elinde hangi kaynaklar var?
Hangilerinde zorlanıyosunProblemler de bende kafayı yemeğe başladım sanırım artık çözemiyorum ilk sorular gerçekten kolaymış çözemiyorum yaa
Yüzde karışım falanHangilerinde zorlanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?